Choose your region
YHTEYSTIEDOT | Suomi
Menu

Stormbox-hulevesikasetit

Stormbox-hulevesikasetit on suunniteltu sade-, perus- ja hulevesien imeyttämisteen, viivyttämiseen ja varastointiin. Valikoimastamme löydät kunnallisteknisen ja kiinteistöaluerakentamisen suuret järjestelmät, sekä pienemmät kiinteistökohtaiset järjestelmät.

Stormbox-hulevesikasetin matalan rakenteen ansiosta kokoat kestävän järjestelmän pieneenkin asennustilaan. Kasetit ovat keveitä käsitellä ja helppo asentaa paikoilleen kiinnikeliitännällä. Valmiin kasettikentän tarkastus ja huolto käyvät helposti tarkastus- ja huoltoputkien kautta.

Stormbox-hulevesikasetit sopivat kohteeseen, jossa on paljon vettä läpäisemätöntä pintaa (esim. asfalttia, betonia tai kiveä), sekä kohteisiin joissa nykyiset sadevesiverkot ovat liian pienet tai veden johtaminen muualle ei onnistu. Stormbox-hulevesikasetit ovat osa Raineo kokonaisuutta.

Stormbox-hulevesikasetit

Stormbox-hulevesikasetit sade-, perus- ja hulevesien imeyttämisteen, viivyttämiseen ja varastointiin. Tutustu kokonaisuuteen tarkemmin tästä.

Mitoitusohjelma suunnittelun tueksi

Pipelife tarjoaa Stormbox-kentän suunnitteluun suomenkielisen Stormbox-mitoitusohjelman. Mitoitusohjelmalla voi määrittää hulevesien imeytysjärjestelmän koon ja tarvittavien Stormbox-elementtien määrän. Tunnukset ja linkin mitoitusohjelmaan saat yhteyshenkilöltämme.

Valmiit tyyppikuvat kohteeseesi

Tarvitsetko apua Stormbox-kentän mitoittamiseen tai tyyppikuvien piirtämiseen? Pipelifen asiantuntijat auttavat tuotteisiin ja mitoitukseen liittyvissä kysymyksissä. Pipelifen asiantuntijat voivat myös piirtää tyyppikuvat suoraan kohteesi mitoilla. Valmiit tyyppikuvat voi liittää sellaisenaan suunnitelmiin. Kysy lisää yhteyshenkilöltämme.

Lisätietoa

Yhteyshenkilöt

Mika Ervasti

Mika Ervasti

Tuotepäällikkö

Lataa vCard
Petri Södö

Petri Södö

Tekninen tarjouslaskija

Lataa vCard