Kumppanina paras, Pipelife

Asiakkaille tutut ihmiset auttavat meitä palvelemaan nopeasti ja oikea-aikaisesti.

#läheisyys

Pipelife on siellä missä sinäkin. Asiakaspalvelussa on vastassa tutut henkilöt ja aktiivinen kenttämyyntimme on tuttu näky työmailla ja muissa asiakaskohteissa. Toimipaikkamme sijoittuvat ympäri Suomea, ja yhdessä tukkukumppaneidemme kanssa voimme tarjota myös logistisesti nopean ja oikea-aikaisen palvelun. Me kaikki olemme täällä sinua varten, valmiina auttamaan.

Meillä asiakasta palvelee aina ihminen

Meille on tärkeää, että olemme helposti asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden tavoitettavissa. Henkilökohtainen palvelu ja sen myötä asiakkaille tutuksi tulleet ihmiset helpottavat ja nopeuttavat asiointia. Tärkein tehtävämme on auttaa asiakasta ja helpottaa heidän toimintaansa. Meiltä löytyy sellainen tiimi, joka löytää osaamisellaan ratkaisut tilanteeseen kuin tilanteeseen. Paras palkinto meille paiplaiffareille on asiakkaan palaute, joka auttaa meitä kehittymään työssämme. 

Sanna Hannonen-Nurro, asiakaspalvelupäällikkö

Contact images FI

Tunnetko toimipaikkamme?

Oulun toimisto

Pääkonttorimme löydät Oulusta Kiviharjunlenkin E-talon neljännestä kerroksesta. Täällä työskentelee myynnin edustuksen lisäksi asiakaspalvelun, markkinoinnin, taloushallinnon, tuotetietohallinnon sekä IT-osaston iloinen porukka. Mikäli sinulla on kinkkisempi asia ratkaistavana, täällä on tarvittaessa noin 40 henkilön joukko valmiina pistämään viisaat päänsä yhteen ratkaisun löytymiseksi. 

Oulun pääkonttori

Vantaan tehdas

Osa Pipelifen työntekijöistä pitää toimistoa Vantaalla ja sieltä löytyy myös tuotantotilat kaivoille, pumppaamoille ja vesihuollon ratkaisuille. Vantaalla tunnetusti huumori lentää ja nauru raikuu. Keskeisen sijainnin vuoksi eteläisen Suomen tapaamiset onnistuu helposti myös toimipaikkamme kokoustiloissa. Vantaan tiloissa toimii myös ravintola, joka huolehtii maukkaista aamiais- ja lounashetkistä. 

Vantaan myyntitoimisto

Haaparannan tehdas

Haaparannan tehtaalla on Pipelife Finlandin juuret, sillä täältä tuotantomme sai alkunsa vuonna 1988. Tänä päivänä Haaparannan tehtaalla valmistetaan iso osa meidän PP- ja PE-tuotteista. Lisäksi tehtaalla sijaitsee suurin logistinen varastomme. Haaparannassa työskennellään kaikki onnistuu -asenteella ja palvelua saa sekä suomeksi, ruotsiksi että meänkielellä.

Haaparannan tehdas

Iin kaivoyksikkö

Iin kaivoyksikössä tuotteita on valmistettu jo vuodesta 1991 lähtien. Toiminta alkoi Propipe Oy:ssa, jonka osakekannan Pipelife Finland hankki omistukseensa vuonna 2004. Perinteikästä osaamista on ylläpidetty ja kehitetty vuosien varrella. Iistä löytyykin monipuolista osaamista ja hommat hoituu tuotteen suunittelusta toteutukseen asti. Iin tehtaalla valmistuu niin kaivot, pumppaamot, jätevesijärjestelmät kuin PE-erikoisosatkin.

Iin tehdas

Joensuun kaivoyksikkö

Vuonna 2009 laajensimme toimintaamme avaamalla kaivotuotantoon ja PE-hitsaukseen erikoistuneen tehtaan Joensuuhun. Joensuu on tällä hetkellä pienin kaivoyksikkömme, joka ei koostaan huolimatta jää muiden toimipaikkojen varjoon. Ketterä ja osaava Ylämyllyn porukka valmistaa kaivoja ja PE-erikoisosia nopealla tahdilla ja on vakiinnuttanut paikkansa asiakkaiden keskuudessa. Joensuun toimipaikalla voi törmätä myös myynnin edustukseen, sillä aluepäällikkömme Erkki on tuttu näky tehtaalla. 

Joensuun tehdas

Jyväskylän kaivoyksikkö

Jyväskylän kaivoyksikkö on aloittanut toimintansa Pipelifen omistajuudessa vuonna 2015. Täältä löytyy monta kaivoexperttiä niin tuotannon kuin myynnin ja asiakaspalvelun puolelta. Jyväskylässä asiakkaat otetaan lämmöllä vastaan ja heitä tervehtimässä on aina tutut ihmiset. Jyväskylän tehtaalla tehdään pääasiallisesti mittatilaus- ja toimilaitekaivoja. Jyväskylässä ei hätkähdetä vaativammankaan räätälikaivon valmistuksessa, vaan ratkaisut löytyy joka tarpeeseen. 

Jyväskylän tehdas

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme p. +358 30 600 2200 tai jätä yhteydenottopyyntö.

Jätä soittopyyntö

Soittopyyntö Pipelifelle
Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse
Yhteydenottopyyntö Pipelifelle
Otamme sinuun yhteyttä sähköpostitse

Jaa sivu:

Lataukset

Tutustu Pipelifen materiaaleihin. Jos et löydä etsimääsi, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tuotteet

Pipelifen tuotevalikoima on nähtävillä tuotetietokannassa.

Usein kysyttyä

Olemme koonneet vastaukset usein kysytyille kysymyksille.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme p. +358 30 600 2200 tai jätä yhteydenottopyyntö.

Jätä soittopyyntö

Soittopyyntö Pipelifelle
Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse
Yhteydenottopyyntö Pipelifelle
Otamme sinuun yhteyttä sähköpostitse