Pipelifen logistiset palvelut

Logistiikka

Pipelife Finland Oy:n tehtaat sijoittuvat valtateiden varsille Haaparannassa, Iissä, Utajärvellä, Jyväskylässä ja Joensuussa. Tämä tarjoaa meille mahdollisuuden olla lähellä kaikkia keskeisiä markkinoitamme ja palvella asiakkaitamme nopeasti ja oikea-aikaisesti.

Meille on tärkeää, että myös kuljetuskumppanimme jakavat kanssamme yhteiset arvot. Kehitämme yhteistyötämme kuljetuskumppaneidemme kanssa saadun asiakaspalautteen perusteella ja koulutamme tarvittaessa kuljetuskumppanimme tavaran oikeaoppiseen käsittelyyn. Näin saamme tuotteet toimitettua asiakkaalle luvatussa aikataulussa ja laadullisesti hyvässä kunnossa.

Pipelife Finland Oy:n tehtaat sijoittuvat valtateiden varsille Utajärvellä, Haaparannassa, Iissä, Jyväskylässä ja Joensuussa. Tämä tarjoaa meille mahdollisuuden olla lähellä kaikkia keskeisiä markkinoitamme ja palvella asiakkaitamme nopeasti ja oikea-aikaisesti.

Putkien toimitusmuodot

Toimitamme tuotteet yleisen käytännön mukaisesti nippuina, salkoina, puukeloilla, autokeloilla, kieppeinä, XL-kieppeinä ja lavatoimituksina.

Erikoistoimitusmuotoina toimitamme tuotteita 24m PEH-salkoina infra- ja teollisuuskohteisiin, sekä autokeloilla infrakohteisiin. Pitkät putkitoimitukset vähentävät kuljetusten määrää, nopeuttavat asennusta ja niiden avulla saadaan varmempi putkilinja, kun liitoskohtia tarvitaan vähemmän.

Lisätietoa Pipelifen erikoistoimituksista saat asiakaspalvelusta.

Toimitamme tuotteet yleisen käytännön mukaisesti nippuina, salkoina, puukeloilla, autokeloilla, kieppeinä, XL-kieppeinä ja lavatoimituksina. Erikoistoimitusmuotoina toimitamme tuotteita 24m PEH-salkoina infra- ja teollisuuskohteisiin, sekä autokeloilla infrakohteisiin. Lisätietoa Pipelifen erikoistoimituksista saat asiakaspalvelusta.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme p. +358 30 600 2200 tai jätä yhteydenottopyyntö.

Jätä soittopyyntö

Soittopyyntö Pipelifelle
Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse
Yhteydenottopyyntö Pipelifelle
Otamme sinuun yhteyttä sähköpostitse

Lataukset

Tutustu Pipelifen materiaaleihin. Jos et löydä etsimääsi, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tuotteet

Pipelifen tuotevalikoima on nähtävillä tuotetietokannassa.

Usein kysyttyä

Olemme koonneet vastaukset usein kysytyille kysymyksille.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme p. +358 30 600 2200 tai jätä yhteydenottopyyntö.

Jätä soittopyyntö

Soittopyyntö Pipelifelle
Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse
Yhteydenottopyyntö Pipelifelle
Otamme sinuun yhteyttä sähköpostitse