SmartHub-FI

pipelife smarthub - älykkäät VEDENHALLINTARATKAISUT

älykästä ja joustavaa vedenhallintaa
pipelifen smarthubilla

Pipelife on kansainvälisesti yksi älykkäiden vesiverkostoratkaisujen edelläkävijöistä. Toimimme kumppanina asiakkaillemme älykkäiden vesijärjestelmien kehittämisessä ja toteuttamisessa. Uudet teknologiat mahdollistavat vesiverkostoissa ja tonttialueilla olevien toimilaitteiden valvonnan, ohjaamisen ja hallinnan. Pipelifen ratkaisu vesiverkostojen hallintaan on SmartHub-sovellusalusta. Nykyaikainen, monipuolinen ja etäohjattava SmartHub mahdollistaa vesiverkoston kustannustehokkaan ylläpidon.

Ajantasaiset tiedot vesiverkostosta ja sen toiminnasta helpottavat huollon ennakointia ja lisäävät ymmärrystä vesiverkoston toiminnasta. Laadukkaaseen verkostodataan pohjautuva tieto on yhä tärkeämpää riskienhallinnan vaatimusten kasvaessa, verkostojen vuotojen paikallistamisessa ja saneerausinvestointeja suunniteltaessa. Lisäksi hulevesien hallinnan säädökset tuovat uusia vaatimuksia verkostoille ja niiden seurannalle.

SmartHub näkymä

Smarthubin hyödyt

kaikki data yhdessä paikassa

SmartHub yhdistää joustavan rajapinnan ja etäyhteyksien avulla sekä tietokanta- että verkostodatat yhteen sovellusalustaan.

Päätökset dataan pohjautuen

SmartHubista saat raportit kaikesta palveluun liitetystä datasta analysointia, ylläpitoa ja päätöksentekoa helpottamaan. SmartHubiin kertyvän laadukkaan datan avulla tiedät vesiverkostosi todellisen tilan.

ennakointi ja huoltotyöt

SmartHub hyödyntää nykyaikaista teknologiaa, jonka avulla verkoston kuntoa on helppo seurata ja ylläpitää. SmartHub hälyttää poikkeavasta seuranta-arvosta tai verkoston virheellisestä toiminnasta. Näin mahdollinen ongelma voidaan havaita ennen kuin se aiheuttaa isompaa haittaa.

mukautuva käyttöliittymä

SmartHub tarjoaa monipuolisia toiminnallisuuksia vesiverkoston hallintaan sekä etäohjaukseen. Sovellusalustan ratkaisukohtaiset toiminallisuudet ovat vapaasti asiakkaan hyödynnettävissä. Tarvittaessa käyttöliittymä voidaan räätälöidä asiakkaan erikoistarpeisiin sopivaksi.

Helppoa etähallintaa

SmartHub toimii nettiselaimella ja mobiiliapilla, jotka mahdollistavat vesiverkoston etähallinnan missä ja milloin tahansa. SmartHubin keräämä ajantasainen data on aina tietoturvallisesti ulottuvillasi. 

TIETOTURVALLISTA DATANHALLINTAA

SmartHubin data tallennetaan pilvipalveluun ja dataa hallitaan Pipelifen omassa konesalissa (EU). SmartHub tarjoaa käyttäjilleen tietoturvalliset yhteydet, kirjautumiset ja API-rajapinnat. Datasi on turvallisesti tallessa ja saatavillasi aina kun sitä tarvitset. 

Smarthubiin saatavilla useita laajennuksia

SmartHubin avulla hallitset sekä tietokanta- että verkostodataa nopeasti, tehokkaasti ja tietoturvallisesti yhdessä paikassa. Liittämällä SmartHubiin useita datanlähteitä, lisäät verkostosi läpinäkyvyyttä ja parannat verkoston hallittavuutta. SmartHubista saat raportit kaikista palveluun liitetyistä visualisoiduista järjestelmistä analysointia, ylläpitoa ja päätöksentekoa helpottamaan. Pipelife tarjoaa laajenevan valikoiman SmartHubiin liitettäviä älykkäitä vedenhallintajärjestelmiä.

ÄLYKÄS PUMPPAAMO

Pipelifen älykäs pumppaamo koostuu varustellusta pumppaamosta ja skaalautuvasta ohjauskeskuksesta. Älykkäällä ohjauksella varmistetaan pumppaamon optimoidut toiminnot keskeytyksettä vaativissakin olosuhteissa. 

ÄLYKÄS PINTAVAHTI HÄLYTYSTOIMINNOLLA

Pipelifen älykäs pintavahti on suunniteltu vesijärjestelmien pinnanmittaukseen ja hälytysten jälleenantoon. Laite on yhteensopiva kaikkien olemassa olevien järjestelmien kanssa. 

Smart probe MITTAA talousVESIVERKOSTON OMINAISUUKSIA

Pipelifen Smart Probe on suunniteltu helppoon sensorien asentamiseen. Smart Proben avulla mittaat verkoston keskeisiä ominaisuuksia, kuten veden painetta, lämpötilaa ja sähkön johtavuutta. 

Ota yhteyttä

Mihin sinä käyttäisit SmartHubia? Kerro se meille!

Contact image FI/TK

Liisa Rantatulkkila

Business Development Manager, Smart Water Solutions

+358405536840

Lataukset

Tutustu Pipelifen materiaaleihin. Jos et löydä etsimääsi, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tuotteet

Pipelifen tuotevalikoima on nähtävillä tuotetietokannassa.

Usein kysyttyä

Olemme koonneet vastaukset usein kysytyille kysymyksille.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme p. +358 30 600 2200 tai jätä yhteydenottopyyntö.

Jätä soittopyyntö

Soittopyyntö Pipelifelle
Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse
Yhteydenottopyyntö Pipelifelle
Otamme sinuun yhteyttä sähköpostitse