SmartHub-FI

ÄLYKÄSTÄ VEDENHALLINTAA SMARTHUB-PILVIVALVOMOLLA

älykästä ja joustavaa vedenhallintaa
pipelifen smarthubilla

Vesiverkoston hallinnalla on tärkeä rooli yhteiskunnassamme, sillä se vaikuttaa suoraan ihmisten elämään ja lähiympäristöön. Uudet teknologiat mahdollistavat vesiverkostoissa ja tonttialueilla olevien toimilaitteiden valvonnan ja ohjaamisen. Pipelifen ratkaisu vesiverkostojen monitorointiin, ohjaukseen, raportointiin ja analysointiin on SmartHub-pilvivalvomo

SmartHub tarjoaa käyttäjilleen tietoturvalliset yhteydet, kirjautumiset ja API-rajapinnat. SmartHubissa näet kaikki palveluun liitetyt järjestelmät, niiden sijainnit ja toiminnot. Lisäksi SmartHub välittää hälytyksen järjestelmän poikkeavasta tilasta halutuille yhteyshenkilölle.

Ajantasaiset tiedot vesiverkostosta helpottavat huollon ennakointia ja lisäävät ymmärrystä vesiverkoston toiminnasta. Laadukkaaseen verkostodataan pohjautuva tieto on yhä tärkeämpää riskienhallinnan vaatimusten kasvaessa, verkostojen vuotojen paikallistamisessa ja saneerausinvestointeja suunniteltaessa. Myös hulevesien hallinnan säädökset tuovat uusia vaatimuksia verkostoille ja niiden seurannalle.

SmartHub näkymä

Smarthubin hyödyt

kaikki data yhdessä paikassa

SmartHubista saat raportit kaikista palveluun lii­tetyistä järjestelmätiedoista kuten mittauksista, hälytyksistä, käynti- ja tilatiedoista. Pitkäaikainen mittaustieto mahdollistaa trendien seurannan ja analysoinnin. 

Päätökset dataan pohjautuen

SmartHubiin kertyvän tiedon avulla seuraat vesiver­koston toimintaa ja tehokkuutta, ennakoit kun­nossapidontarpeita ja suunnittelet parannuksia. Päätökset on helppo tehdä laadukkaan datan pohjalta.

ennakointi ja huoltotyöt

SmartHubin avulla verkoston kuntoa on helppo seurata ja ylläpitää. SmartHub välittää hälytyksen järjestelmän poikkeavasta tilasta halutuille yhteyshenkilölle. Näin mahdollinen ongelma voidaan havaita ennen kuin se aiheuttaa isompaa haittaa. Hälytys on mahdollista yhdistää myös 24/7 toimivaan huoltopalveluumme.

mukautuva käyttöliittymä

SmartHubissa vesiverkoston kokonaisuuden hallinta helpottuu visualisoitujen järjestelmi­en ja monipuolisen karttanäkymän ansiosta. Lisäksi käyttöliittymä voidaan räätälöidä asiakkaan erikoistarpeisiin sopivaksi.

Helppoa etähallintaa

SmartHubin pääkäyttäjänä asiakas voi itse luoda järjestelmään käyttäjätunnuksia ja käyttöoikeuksia. Käyttäjämäärää ei ole rajoitettu eikä erillisiä lisenssimaksuja veloiteta.

SmartHub toimii pilvipalveluna nettiselaimella ja mobiililaitteilla, mikä mahdollistaa vesiverkoston etähallinnan missä ja milloin tahansa.

TIETOTURVALLISTA DATANHALLINTAA

SmartHub tarjoaa käyttäjilleen tietoturvalliset yhteydet, kirjautumiset ja API-rajapinnat. Data tallennetaan Pipelifen pilvipalveluun (EU). SmartHubin keräämä ajantasainen data on aina tietoturvallisesti ulottuvillasi.

Älykkäät vesiverkostoratkaisut smarthubilla

Pipelife tarjoaa laajenevan valikoiman SmartHubiin liitettäviä älykkäitä vesiverkoston hallintaan tarkoitettuja ratkaisuja. Tutustu ratkaisuihin alla olevasta listasta. Mikäli et löydä valikoimasta suoraan kohteeseesi sopivaa ratkaisua, autamme mielellämme myös räätälöitävien ratkaisujen kanssa.

ÄLYKÄSTÄ PINNANMITTAUSTA

Laitekaivon olosuhdeseurannalla varmistetaan laitekaivon optimaalinen toiminta ja laitteiden pitkäikäisyys. Pipelifen älykkäällä pintavahdilla saat reaaliaikaista tietoa kaivon sisälämpötilasta, kosteudesta ja sinne mahdollisesti kertyvästä vedestä. Asentamalla pintavahdin laitekaivon kanteen, voit valvoa reaaliajassa myös kannen asentoa. Valvomalla laitekaivon olosuhteita, voidaan välttää esimerkiksi jäätymisen tai ylikuumenemisen aiheuttamat laiterikot. Olosuhdevalvonta tuo etäällä olevat järjestelmät ulottuvillesi ja mahdollistaa huollon oikea-aikaisuuden.

Pipelifen älykkään pintavahdin avulla voit tarkastella kaivojen ja säiliöiden pinnankorkeuden vaihteluita. SmartHub lähettää hälytyksen poikkeavasta tilasta halutuille yhteyshenkilölle. Hälytys on mahdollista yhdistää myös 24/7 toimivaan huoltopalveluumme. Reaaliaikainen data ja hälytykset mahdollistavat nopean reagoinnin ja vikojen korjaamisen ennen kuin vakavampia vahinkoja tai toimintahäiriöitä ehtii syntyä.

Pipelifen älykäs pintavahti tarjoaa nopean, luotettavan ja helpon mit­tatavan patokaavamittauksiin. Pipelifelta löytyy patokaavat V-, U- ja suorakaidepatojen mittauksiin. Pintavahdilla on helppo seurata myös mahdollisia vesiverkostoylivuotoja. 

Älykkäät pumppaamot

Pipelifen älykkään pintavahdin avulla voit mitat perusvesipumppaamoiden pinnankorkeutta ja lämpötilaa. Valvomalla pumppaamon toimintaa havaitset mahdolliset häiriöt ennen kuin niistä aiheutuu suurempaa haittaa ja mahdollisia lisävahinkoja. Käyttöönotossa määritetään mittausten aikaväli sekä hälytysrajat. SmartHub lähettää hälytyksen reaaliajassa nimetylle yhteyshenkilölle tekstiviestillä tai sähköpostilla. SmartHub toimii nettiselaimella ja mobiililaitteilla, joten pumppaamon olosuhteita on helppo seurata missä ja milloin vain.

Pipelifen älykäs hälytysvalo on yhden pumpun jäte- ja hulevesipumppaamoiden sähkökeskukseen (24V) kytkettävä LoRa-etäyhteys ja hälytysvalo yhdessä paketissa. SmartHub-pilvivalvomo tarjoaa näkymän pumppaamon tilatiedolle, käyntitiedolle ja lämpösuojalle, mikä helpottaa huoltotoimenpiteiden suunnittelua. Älykäs hälytysvalo on helppo asentaa ja käyttöönottaa myös jälkikäteen.

Ratkaisu koostuu varustellusta (1–2 pumpun) pumppaamosta ja valmiiksi ohjelmoidusta Jazz-ohjauskeskuksesta, joka valvoo ja ohjaa pumppaamon toimintoja. Jazz-ohjauskeskus on suunniteltu jäte-, sade- ja perusvesipumppaamoihin. Jazz on yhteensopiva kaikkien pumppaamoiden kanssa ja siinä on etäyhteysvalmius. Toiminnallisuudet kattavat raja-arvo- ja hälytysasetukset, pumpun käynnistyksen ja sammutuksen sekä käyntiajanseurannan. Ohjauskeskus voidaan jälkiasentaa olemassa oleviin pumppaamoihin. 

Ratkaisu koostuu varustellusta (1–2 pumpun) pumppaamosta ja valmiiksi ohjelmoidusta Jazz-LoRa-ohjauskeskuksesta, joka valvoo ja ohjaa pumppaamon toimintoja. Jazz-LoRa-ohjauskeskus on suunniteltu jäte-, sade- ja perusvesipumppaamoihin. Jazz-LoRa on yhteensopiva kaikkien pumppaamoiden kanssa ja on etävalvottava. Toiminnallisuudet kattavat raja-arvo- ja hälytysasetukset. Ohjauskeskus voidaan jälkiasentaa olemassa oleviin pumppaamoihin. 

Ratkaisu koostuu varustellusta (1–2 pumpun) pumppaamosta ja valmiiksi ohjelmoidusta JazzMin-ohjauskeskuksesta, joka valvoo ja ohjaa pumppaamon toimintoja. JazzMin-ohjauskeskus on suunniteltu jäte-, sade- ja perusvesipumppaamoihin ja on yhteensopiva kaikkien pumppaamoiden kanssa ja on etäohjattava ja etähallittava. JazzMin-ohjauskeskus soveltuu myös haastaviin kiinteistö-, linja- ja tulvapumppaamo kohteisiin. Toiminnallisuudet kattavat raja-arvo- ja hälytysasetukset, pumppujen yhtäaikaiskäytön, pumpun tilatietojen hallinnan ja käyntiajanseurannan. Ohjauskeskus voidaan jälkiasentaa olemassa oleviin pumppaamoihin. 

Ota yhteyttä

Mihin sinä käyttäisit SmartHubia? Kerro se meille!

Contact image FI/TK

Liisa Rantatulkkila

Business Development Manager, Smart Water Solutions

+358405536840

Lataukset

Tutustu Pipelifen materiaaleihin. Jos et löydä etsimääsi, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tuotteet

Pipelifen tuotevalikoima on nähtävillä tuotetietokannassa.

Usein kysyttyä

Olemme koonneet vastaukset usein kysytyille kysymyksille.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme p. +358 30 600 2200 tai jätä yhteydenottopyyntö.

Jätä soittopyyntö

Soittopyyntö Pipelifelle
Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse
Yhteydenottopyyntö Pipelifelle
Otamme sinuun yhteyttä sähköpostitse