Hae töihin Pipelifelle

Avoimet työpaikat

Meillä ei valitettavasti ole tällä hetkellä avoimia paikkoja. Halutessasi voit kuitenkin jättää meille avoimen hakemuksen.

 

 

Avoin hakemus

Olemme kiinnostuneita uusista osaajista vaikkei sinulle sopivia avoimia työpaikkoja olisi juuri nyt tarjolla. Jos olet kiinnostunut työskentelemään maailman parhaaksi haluavassa työpaikassa ja koet, että sinulla olisi tarjota meille osaamista, jota emme vielä tiedä tarvitsevamme, jätä meille avoin hakemuksesi. Olemme yhteydessä sinuun sopivan mahdollisuuden avautuessa. Kiitos jo etukäteen kiinnostuksestasi meitä kohtaan!

Jätä työhakemuksesi


Olemme yhteydessä sinuun mahdollisimman pian hakemusmenettelymme mukaisesti.

Liitteen lähettäminen

Voit lähettää hakemuksesi liitteet, kuten ansioluettelosi, meille doc, docx, pdf, jpeg, jpg tai png -tiedostomuodoissa. Tiedoston koko ei saa ylittää 5Mb. Jos liitteen lähettäminen lomakkeella ei onnistu, laita se suoraan osoitteeseen rekrytointi@pipelife.fi

*  Pakolliset kentät

Henkilötietoasi käsitellään luottamuksellisena. Voit koska tahansa peruuttaa suostumuksesi henkilötietojen käyttöön markkinointitarkoituksissa ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme +358 (0) 30 600 2200 tai asiakaspalvelu@pipelife.fi. Suostumuksen peruminen ei vaikuta henkilötietojen käsittelyn lainmukaisuuteen ennen perumistasi. Tutustu Tietosuojaselosteeseemme, mikäli haluat tutustua henkilötietojen säilyttämisen, käsittelyn ja tietojen poistamisen yksityiskohtiin.

Lataukset

Tutustu Pipelifen materiaaleihin. Jos et löydä etsimääsi, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tuotteet

Pipelifen tuotevalikoima on nähtävillä tuotetietokannassa.

Usein kysyttyä

Olemme koonneet vastaukset usein kysytyille kysymyksille.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme p. +358 30 600 2200 tai jätä yhteydenottopyyntö.

Jätä soittopyyntö

Soittopyyntö Pipelifelle
Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse
Yhteydenottopyyntö Pipelifelle
Otamme sinuun yhteyttä sähköpostitse