Tulevaisuus rakennettaan yhdessä ennakakoiden, innovoiden ja yhdessä oppien. Olemme osa tulevaisuuden ratkaisuja, emme osa ongelmaa.

Tulevaisuus rakennetaan kuunnellen, innovoiden ja yhdessä oppien.

#Tulevaisuus

Tulevaisuus haastaa meidät joka päivä. Ilmastonmuutos, globalisaatio, kaupungistuminen ja digitalisaatio vaikuttavat meihin enemmän kuin haluamme myöntää. Jokainen näistä haasteista on yrityksille ja yksilöille niin suuria, ettei niiden ratkaiseminen ole realistista yksin. 

Parhaat innovaatiot syntyvät yhteistyössä eri alojen osaajien kanssa

Kehittyminen ja tulevaisuuden haasteisiin vastaaminen vaatii monialaista osaamista. Tämän vuoksi hajaantuneet resurssit ja osaaminen kannattaa yhdistää. Tulevaisuuden ymmärtämisessä on keskeistä löytää toimintatavat useiden yritysten yhteistyöhön. Joka yrityksellä on toisiaan täydentävä rooli kehityksessä ja uuden liiketoiminnan ekosysteemissä. Tulevaisuus rakennetaan yhdessä joka päivä: asiakkaiden, toimittajien, toimialaosaajien, tutkimuslaitosten ja uuden tutkimustiedon tekijöiden kanssa. Yhdessä olemme osa tulevaisuuden ratkaisuja.

- Marko Heikkinen, Head of new business development, Nordic

Marko Heikkinen
Yhdessä kehitetyt ratkaisut

Yhdessä kehitetyt ratkaisut

Tulevaisuuden ratkaisuja kehitettäessä asiakkailta saaduilla palautteilla ja kehitysajatuksilla on suuri merkitys. Meille palaute on kehityksen polttoainetta. Tiedämme kokemuksesta, että yhteistyöllä saavutetaan suuria asioita.

Digitalisaatio

Digitalisaatio

Digitalisaatio on jo vaikuttanut elämäämme ja tapaamme työskennellä. Digitalisaatio tarjoaa loistavan mahdollisuuden uudistaa, kehittää ja luoda täysin uutta liiketoimintaa.

Toimialan kehittämishankkeet

Toimialan kehittämishankkeet

Pipelife on mukana kehittämässä toimialaamme yhdessä muiden alan osaajien kanssa niin Suomessa kuin kansainvälisesti.


Ajankohtaista

PIPELIFE MUKANA VESILAITOSTEN DIGITALISOINTI -HANKKEESSA

"Älykkäät verkoston hallintaratkaisut voivat auttaa vesilaitoksen päätöksenteossa. Ne optimoivat vesilaitosten kustannuksia pumppauksessa tai kemikaalikustannuksissa ja auttavat kohdistamaan investoinnit ja ennakoivan huollon voimavarat riskiperusteisesti alttiisiin verkoston kohtiin. Tämä hanke on meidän näkökulmasta mielenkiintoinen, sillä tyypillisesti parhaat innovaatiot syntyvät verkostojen leikkauspisteissä. Me luotamme siihen, että tämän hankkeen kaltaisessa monen toimijan kehitysverkosto pystymme yhdessä kehittämään vesilaitoksen tarpeisiin parhaiten soveltuvia ratkaisuja", kertoo Pipelife Finland Oy:n CIMO Marko Heikkinen.

WWF, K-ryhmä ja Porvoonjoen vesien- ja ilmansuojeluyhdistys ry järjestivät 3.8.2019 Hollolan Ylösjoen varrella talkootapahtuman, jossa kunnostettiin lisääntymispaikkoja alkuperäiseksi todetulle taimenkannalle. Uhanalaiset taimenet eivät ole pitkään aikaan päässeet kutemaan Ylösjoen varrelle, koska vanhat betoniset tierummut ovat estäneet niiden vapaan nousun kutupaikoille. Taimenien kulkua hankaloittaneet tierummut vaihdettiin uuteen erikoisvalmisteiseen tierumpuun. Perinteiseen tierumpuun verraten uudessa tierummussa on huomioitu taimenien kulku muokkaamalla tierummun alaosaa siten, että kalat pääsevät nyt esteettömästi kulkemaan kutupaikoille.

YHTEISTYÖLLÄ PISTE OULUN POHJOISEN ALIKULUN TULVIMISELLE

Oulussa Rautatienkadun ja Kajaanintien risteyksen, eli pohjoisen alikulun tulvat olivat laajasti esillä paikallisessa mediassa. Rankkasateiden aiheuttamalle tulvimisongelmalle haettiin pysyvää ratkaisua yhteistyössä Oulun veden, Onnisen, Pipelife Finlandin ja WSP Finlandin kanssa.

Ratkaisu löytyi Pipelifen hulevesijärjestelmästä, jonka avulla viivytetään alikulun kupeeseen suunnitellulle hulevesipumppaamolle tulevia hulevesiä. Suunnittelun ja toteutuksen tavoitteeksi otettiin, että Pipelife Stormbox hulevesikaseteista ja Jenga-kaivoista rakennettu viivytysjärjestelmä ratkaisee tulvaongelman iäksi.

YHTEISTYÖLLÄ PISTE OULUN POHJOISEN ALIKULUN TULVIMISELLE

Olemme osa ratkaisua muuttuvassa maailmassa

Ilmastonmuutos muuttaa maailmaa ja sen vaikutukset heijastuvat myös rakentamiseen. Yksi konkreettinen muutos on lisäntyneet sademäärät, mikä näkyy meillä talvitulvien lisääntymisenä. Kaupungistumisen myötä me myös rakennamme enemmän ja tiiviimmin, mikä tarkoittaa aina vain laajempia vettä läpäisemättömiä alueita.

Pipelifen ratkaisu hulevesien hallintaan on Raineo®. Raineo® järjestelmäkokonaisuus kattaa tuotteet hulevesien keräämiseen, johtamiseen, puhdistamiseen, viivyttämiseen, imeyttämiseen ja varastointiin. Raineo® ratkaisuista löydät tuotteiden lisäksi palvelut järjestelmän toimivuuden seurantaan ja toiminnan ylläpitämiseen.

Hulevedet haltuun Raineolla

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme p. +358 30 600 2200 tai jätä yhteydenottopyyntö.

Jätä soittopyyntö

Soittopyyntö Pipelifelle
Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse
Yhteydenottopyyntö Pipelifelle
Otamme sinuun yhteyttä sähköpostitse

Jaa sivu:

Lataukset

Tutustu Pipelifen materiaaleihin. Jos et löydä etsimääsi, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tuotteet

Pipelifen tuotevalikoima on nähtävillä tuotetietokannassa.

Usein kysyttyä

Olemme koonneet vastaukset usein kysytyille kysymyksille.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme p. +358 30 600 2200 tai jätä yhteydenottopyyntö.

Jätä soittopyyntö

Soittopyyntö Pipelifelle
Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse
Yhteydenottopyyntö Pipelifelle
Otamme sinuun yhteyttä sähköpostitse