Pipelifen palvelut suunnittelijoille

Pipelifen suunnittelija palvelut kattaa mitoitusohjelmat, Raineo suunnittelijapaketin, Raineo suunnittelijakoulutukset, BIM-objektit, jätevesijärjestelmien suunnittelumateriaalit ja Pipeschoolin.

Mikäli sinulla on kysyttävää palveluistamme tai tuotteistamme, ota yhteyttä myyntiin tai asiakaspalveluun. Voit seurata Pipelifen ajankohtaisia asioita liittymällä uutiskirjeen vastaanottajaksi ja seuraamalla meitä sosiaalisen median palveluissa Facebookissa, LinkedInissä ja Twitterissä

Mitoitusohjelmat

Pipelifen mitoitusohjelmat täydentävät tuotteidemme asennus- ja käyttöohjeita, ja ne on suunniteltu helpottamaan asennuskohteen suunnittelutyötä ja tuotteiden valintaa.

Mitoitusohjelmia ei ole tarkoitettu korvaamaan osaavan ammattihenkilön arviointikykyä eikä asiantuntemusta. Mitoitusohjelman käyttäjän oletetaan hallitsevan näissä ohjelmissa käytetyt laskelmat, mitoituksen ja asentamisen periaatteet, sekä tuntevan niiden vaikutukset tuotteiden käyttökohteisiin, soveltuvuuteen ja mahdollisiin rajoituksiin.

Opastamme mielellämme ohjelmien käytössä.

Pipelifen mitoitusohjelmat täydentävät tuotteidemme asennus- ja käyttöohjeita, ja ne on suunniteltu helpottamaan asennuskohteen suunnittelutyötä ja tuotteiden valintaa.

Raineo suunnittelijapaketti

Raineo kokonaisuus sisältää työkalut hulevesien hallintajärjestelmän komponenttien valintaan ja mitoittamiseen. Maksuton Raineo suunnittelijapaketti sisältää ilmaiset mitoitusohjelmat viivytys- ja imeytyskentille sekä erotinkokonaisuuksille. Opastamme mielellämme ohjelmien käytössä. Raineo suunnittelijapaketista löydät myös sertifikaatit, asennusohjeet ja valmiit tyyppikuvat suunnitteluaineistoon liitettäväksi.

Kysy meiltä myös mitoituspalvelua. Tilatessasi meiltä mitoituspalvelun, saat valmiin teknisen dokumentoinnin ja räätälöityjen tuotteiden mittakuvat suunnitteluaineistoon liitettäväksi.

Pipelifen ratkaisu hulevesien hallintaan on Raineo. Raineo järjestelmäkokonaisuus kattaa tuotteet hulevesien keräämiseen, johtamiseen, puhdistamiseen, viivyttämiseen, imeyttämiseen ja varastointiin. Raineo ratkaisuista löydät tuotteiden lisäksi palvelut järjestelmän toimivuuden seurantaan ja toiminnan ylläpitämiseen.  Raineo valikoiman avulla rakennat järjestelmän yksittäisen kiinteistön tarpeeseen tai laajempiin kokonaisuuksiin, joilla huolehdit esimerkiksi pysäköintialueen, huoltoaseman, kerrostaloalueen ja teollisuusalueen hulevesien hallinnasta ja puhdistamisesta. Järjestelmäkokonaisuus on suunniteltu pohjoismaiset olosuhteet huomioiden.

Raineo suunnittelijakoulutukset

Raineo koulutustilaisuudet pidetään asiakkaan tiloissa, muussa yhteisesti sovitussa koulutuspaikassa tai webinaarina. Koulutuksessa käydään läpi Raineo tuotteet ja mitoitusohjelmat. Koulutukset on suunnattu niin yrityksille kuin oppilaitoksille.

Kysy meiltä myös muita tuotekoulutuksia. 

Raineo koulutustilaisuudet pidetään asiakkaan tiloissa tai muussa yhteisesti sovitussa koulutuspaikassa. Koulutuksessa käydään läpi Raineo tuotteet ja mitoitusohjelmat. Koulutukset on suunnattu niin yrityksille kuin oppilaitoksille.

BIM-objektit

Pipelife tarjoaa suunnittelijoiden käyttöön laajenevan kirjaston Building Information Modeling (BIM) suunnitteluobjekteja. Pipelife BIM-objektit helpottavat ja nopeuttavat LVI-suunnittelua, parantavat rakentamisen laatua kaikissa vaiheissa ja alentavat hankkeen kokonaiskustannuksia.

Pipelife tarjoaa eniten käytetyille Pipelife tuotteille BIM-suunnittelumallit AutoCADille ja Revittille. BIM-objektit voit ladata osoitteesta www.magicloud.com. MagiCAD-käyttäjät voivat ladata objektit suoraan MagiCAD-ohjelman sisällä.

Pipelife tarjoaa suunnittelijoiden käyttöön laajenevan kirjaston Building Information Modeling (BIM) suunnitteluobjekteja.

Jätevesijärjestelmät ammattilaisille

Pipelife jätevesijärjestelmät on koottu valmiiksi ratkaisuiksi yhden LVI-numeron alle, joten urakoitsijan on helppo hankkia ja asentaa ne kuluttaja-asiakkaalleen. Kaikista ratkaisukokonaisuuksista löytyy valmiit mittapiirroskuvat suunnitelmiin lisättäväksi. 

Pidämme myös tuotekoulutuksia jätevesijärjestelmistä. Koulutustilaisuudet pidetään asiakkaan tiloissa, muussa yhteisesti sovitussa koulutuspaikassa tai webinaarina. Koulutuksessa käydään läpi jätevesilainsäädäntö, Pipelifen tuotevalikoima, mittapiirroskuvat ja kuluttajille suunnattu puhdastulevaisuus.fi verkkosivusto.

Kysy meiltä myös muita tuotekoulutuksia. 

Pipelife jätevesijärjestelmät on koottu valmiiksi ratkaisuiksi yhden LVI-numeron alle, joten urakoitsijan on helppo hankkia ja asentaa ne kuluttaja-asiakkaalleen. Kaikista ratkaisukokonaisuuksista löytyy valmiit mittapiirroskuvat suunnitelmiin lisättäväksi.

Jätevesijärjestelmien valintatyökalu

Pipelife jätevesijärjestelmät on koottu valmiiksi ratkaisuiksi yhden LVI-numeron alle, joten urakoitsijan on helppo hankkia ja asentaa ne kuluttaja-asiakkaalleen. Tuotteiden joukosta voit koota myös itse asiakkaan tarpeiden mukaisen jäteveden puhdistusjärjestelmän: Valitse esiselkeytyssäiliö ja siihen soveltuvat tuotteet suodatus- tai imeytyskentän rakentamiseksi. 

Jätevesijärjestelmien valintatyökalulla voit testata mikä olisi paras valinta kohteesi jätevesijärjestelmäksi.

Pipelife jätevesijärjestelmät on koottu valmiiksi ratkaisuiksi yhden LVI-numeron alle, joten urakoitsijan on helppo hankkia ja asentaa ne kuluttaja-asiakkaalleen.

Pipeschool

Pipeschool on Pipelifen verkko-oppimisympäristö kaikille muoviputkijärjestelmistä kiinnostuneille. Pipeschoolista löydät oppitunteja muun muassa Pipelifen tuotteista, Nordic Poly Mark -laatumerkinnästä ja sähkömuhvihitsaamisesta. Oppitunnit voit suorittaa sinulle parhaiten sopivana ajankohtana, sillä Pipeschool on käytettävissäsi 24/7. Oppitunnin hyväksytysti suorittaneet saavat todistukseksi Pipeschool diplomin.

Pipeschool toimii tietokoneesi internet-selaimella sekä mobiililaitteissa, eli voit suorittaa oppitunnit myös tablettilaitteella ja älypuhelimella.

Pipeschool on Pipelifen verkko-oppimisympäristö kaikille muoviputkijärjestelmistä kiinnostuneille. Pipeschool toimii tietokoneesi internet-selaimella. Uusi Pipeschool toimii myös mobiililaitteissa, eli voit suorittaa oppitunnit tablettilaitteilla ja älypuhelimilla.

Lataukset

Tutustu Pipelifen materiaaleihin. Jos et löydä etsimääsi, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tuotteet

Pipelifen tuotevalikoima on nähtävillä tuotetietokannassa.

Usein kysyttyä

Olemme koonneet vastaukset usein kysytyille kysymyksille.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme p. +358 30 600 2200 tai jätä yhteydenottopyyntö.

Jätä soittopyyntö

Soittopyyntö Pipelifelle
Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse
Yhteydenottopyyntö Pipelifelle
Otamme sinuun yhteyttä sähköpostitse