Tilaa Raineo hulevesien suunnittelijapaketti

Raineo kokonaisuus sisältää työkalut hulevesien hallintajärjestelmän komponenttien valintaan ja mitoittamiseen. Maksuton Raineo suunnittelijapaketti sisältää mitoitusohjelmat viivytys- ja imeytyskentille sekä erotinkokonaisuuksille. Lue lisää Raineo kokonaisuudesta täältä. Opastamme mielellämme ohjelmien käytössä. Raineo suunnittelijapaketista löydät myös sertifikaatit, asennusohjeet ja valmiit tyyppikuvat suunnitteluaineistoon liitettäväksi.

 

Tilaa suunnittelijapaketti


Lomakkeen lähettämisen jälkeen saat sähköpostiisi tunnukset, joilla voit ladata suunnittelijapaketin tiedostot ja saat mitoitusohjelmat käyttöösi.

*  Pakolliset kentät

Henkilötietoasi käsitellään luottamuksellisena. Voit koska tahansa peruuttaa suostumuksesi henkilötietojen käyttöön markkinointitarkoituksissa ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme +358 (0) 30 600 2200 tai asiakaspalvelu@pipelife.fi. Suostumuksen peruminen ei vaikuta henkilötietojen käsittelyn lainmukaisuuteen ennen perumistasi. Tutustu Tietosuojaselosteeseemme, mikäli haluat tutustua henkilötietojen säilyttämisen, käsittelyn ja tietojen poistamisen yksityiskohtiin.

Lataukset

Tutustu Pipelifen materiaaleihin. Jos et löydä etsimääsi, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tuotteet

Pipelifen tuotevalikoima on nähtävillä tuotetietokannassa.

Usein kysyttyä

Olemme koonneet vastaukset usein kysytyille kysymyksille.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme p. +358 30 600 2200 tai jätä yhteydenottopyyntö.

Jätä soittopyyntö

Soittopyyntö Pipelifelle
Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse
Yhteydenottopyyntö Pipelifelle
Otamme sinuun yhteyttä sähköpostitse