Pipelife BIM-objektit helpottavat suunnittelua

Pipelifen BIM-objektit

Pipelife tarjoaa suunnittelijoiden käyttöön laajenevan kirjaston Building Information Modeling (BIM) suunnitteluobjekteja. Pipelife BIM-objektit helpottavat ja nopeuttavat LVI-ja verkostosuunnittelua, parantavat rakentamisen laatua kaikissa vaiheissa ja alentavat hankkeen kokonaiskustannuksia.

Pipelife tarjoaa eniten käytetyille Pipelife tuotteille BIM-suunnittelumallit AutoCAD-, Revit- ja Trimble Novapoint ohjelmille. BIM-objektit voit ladata osoitteesta magicloud.com. Objektien lataaminen on ilmaista. Novapoint ja MagiCAD-käyttäjät voivat ladata objektit suoraan ohjelman sisältä.

Pipelife tarjoaa suunnittelijoiden käyttöön laajenevan kirjaston Building Information Modeling (BIM) suunnitteluobjekteja.

Mikä on BIM


Building Information Modeling (BIM) tarkoittaa rakennuksen 3D-mallintamista tietomallinnusohjelmalla. Tietomallinnusohjelmalla voidaan hallita rakennuksen ja rakennusprosessin tietoja digitaalisessa muodossa. BIM-mallinnus on yksi esimerkki rakennusalalla tapahtuvasta digitalisaatiosta.
 

Mikä on BIM-objekti


BIM-objektit ovat digitaalisia kuvauksia tuotteesta ja sen ominaisuuksista. BIM-objekteja käytetään BIM-mallinnuksessa. 
 

BIM-mallinnuksen hyödyt


BIM-mallinnus tehostaa rakennusprosessin jokaista työvaihetta tuoden näin säästöjä ja pienentäen ympäristöjalanjälkeä. Suunnittelu BIM-objekteilla on nopeaa ja tarkkaa, jolloin myös suunnitteluvirheiden todennäköisyys pienenee. Visuaalinen mallinnus helpottaa tuotteiden valintaa ja auttaa hahmottamaan kokonaisprojektia. BIM-mallinnus helpottaa myös suunnittelijan ja urakoitsijan välistä yhteistyötä. BIM-mallinnuksella pienennetään rakennuskustannuksia, vähennetään asennusvirheitä ja parannetaan laadunvalvontaa rakennusprojekteissa. BIM-mallinuksesta saadaan tarkat piirustukset kohteesta, jotka helpottavat projektin valmistuttua myös kohteen kunnossapidossa ja rakennuksen purussa, kun se tulee elinkaarensa päähän.


Anna meille palautetta


Kaipaatko lisää Pipelife BIM-objekteja tai puuttuuko BIM-objekteistamme tärkeää tietoa? Kehitämme ja lisäämme uusia suunnitteluobjekteja BIM-mallinnuksen yleistyessä ja kysynnän kasvaessa. Auta meitä auttamaan sinua ja lähetä meille palautetta joko suoraan yhteyshenkilöllemme tai palautelomakkeen avulla.

Ota yhteyttä

Contact images FI

Mika Ervasti

Tuotepäällikkö

+358408453206

Lataukset

Tutustu Pipelifen materiaaleihin. Jos et löydä etsimääsi, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tuotteet

Pipelifen tuotevalikoima on nähtävillä tuotetietokannassa.

Usein kysyttyä

Olemme koonneet vastaukset usein kysytyille kysymyksille.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme p. +358 30 600 2200 tai jätä yhteydenottopyyntö.

Jätä soittopyyntö

Soittopyyntö Pipelifelle
Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse
Yhteydenottopyyntö Pipelifelle
Otamme sinuun yhteyttä sähköpostitse