Stormbox II -hulevesikasettien asentaminen Kivikkokankaalla

Kohteen tiedot

Tukkukumppani Onninen

Urakoitsija Raahen Lämpöinssi Oy

Loppuasiakas Sivakka

Stormbox II -hulevesikasetti on helppo ja nopea asentaa


Elokuussa 2019 Oulun Kivikkokankaalle asennettiin Pipelifen Stormbox II -hulevesikenttä. Kenttä oli kokoluokaltaan 3,6 x 6 metriä ja sisälsi 33 kpl Stormbox II -hulevesikasetteja. Asentajille Pipelifen Stormbox -hulevesikasetit olivat ennestään tuttuja, perinteistä Stormbox mallia on asennettu aiemmin jo monelle työmaalle. Myös uusien Stormbox II -hulevesikasettien asennus sujui hyvin, erityiskiitosta sai asentamisen nopeus ja helppous:

    - Uusi malli oli helppo asentaa, kun osat loksahtavat paikalleen ilman erillisiä liittimiä. Myös kentän läpiviennit toteutuivat erittäin kätevästi tällä uudella mallilla. Kaiken kaikkiaan asennus kohteessa sujui hyvin ja saimme lyhyessä ajassa koko kentän kasaan, kertoo asentaja Kimmo Toppi.

Stormbox II -hulevesikasettien kiinnitys tapahtuu paikalleen painamalla, ja erillisiä kiinnitysklipsejä ei kaivata. Kasettien pilarit asettuvat paikalleen pohjalevyn pilarin reikiin. Vain alimmainen kasetti tarvitsee pohjalevyn, muut kasetit voidaan asentaa kasettien päälle. Pipelifen Stormbox on markkinoiden kestävämpiä hulevesikasetteja juuri pilarirakenteensa ansiosta. Tuotteeseen ollaan tyytyväisiä:

    - Ehdottomasti voin suositella Pipelifen Stormbox II -hulevesikasetteja. Kasetit sopivat varsinkin isojen parkkialueiden alle ja alikulkuihin, mutta myös pienempiin kohteisiin, kehuu Toppi.

Stormbox II -hulevesikasetit on kehitetty ratkaisuksi hulevesien viivyttämiseen, imeyttämiseen ja varastointiin. Hulevesikasetit ovat osa Raineo® ratkaisukokonaisuutta.

Jaa sivu:

Lisätietoja

Contact images FI

Mika Ervasti

Tuotepäällikkö

+358408453206

Lataukset

Tutustu Pipelifen materiaaleihin. Jos et löydä etsimääsi, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tuotteet

Pipelifen tuotevalikoima on nähtävillä tuotetietokannassa.

Usein kysyttyä

Olemme koonneet vastaukset usein kysytyille kysymyksille.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme p. +358 30 600 2200 tai jätä yhteydenottopyyntö.

Jätä soittopyyntö

Soittopyyntö Pipelifelle
Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse
Yhteydenottopyyntö Pipelifelle
Otamme sinuun yhteyttä sähköpostitse