Kumppanina paras, Pipelife

Luottamus on kaiken toimintamme lähtökohta. Teemme kaikkemme antamiemme lupausten täyttämiseksi.

#kumppanuus

Kumppanina paras on ollut jo vuosia visiomme. Kumppanuuden rakentaminen lähtee arvoistamme: meille luottamus on kaiken toimintamme lähtökohta. Luomme yhdessä tavoitteet ja sitoudumme tekemään kaikkemme niiden saavuttamiseksi. Uskomme että hyvässä kumppanuudessa kaikki osapuolet menestyvät, siksi haluamme myös kumppaneidemme menestyvän.

Haluamme olla parhaimmillamme kumppanuudessa

Kumppanina paras tarkoittaa meidän näkökulmastamme nöyryyttä. Emme väitä olevamme paras kumppani, vaan visiomme mukaisesti haluamme kehittyä siten, että olemme parhaimmillamme kumppanuudessa. Kumppanuus perustuu luottamukseen ja sitoutumiseen yhdessä sovitun tavoitteen saavuttamiseksi. Onnistunut kumppanuus vaatii aina toisen osapuolen mukaan kehittämään ja tekemään - meille on tärkeää tietää, missä olemme onnistuneet ja missä on vielä kehitettävää. Keräämme säännöllisesti palautetta tuotteistamme, ratkaisuistamme sekä tuotteiden ja palvelumme laatua koskevista asioista. Ollaksemme kumppanina paras, kehittyminen ja yhteisen toiminnan jatkuva kehittäminen on avainasemassa. 

- Jarko Lehto, Myyntijohtaja

Contact images FI

TUTUSTU MEIHIN VIDEOLTA

Pipelife asiakaspalvelu video

Yhteistyössä asiakkaan kanssa

PIPELIFE MUKANA VESILAITOSTEN DIGITALISOINTI -HANKKEESSA

"Älykkäät verkoston hallintaratkaisut voivat auttaa vesilaitoksen päätöksenteossa. Ne optimoivat vesilaitosten kustannuksia pumppauksessa tai kemikaalikustannuksissa ja auttavat kohdistamaan investoinnit ja ennakoivan huollon voimavarat riskiperusteisesti alttiisiin verkoston kohtiin. Tämä hanke on meidän näkökulmasta mielenkiintoinen, sillä tyypillisesti parhaat innovaatiot syntyvät verkostojen leikkauspisteissä. Me luotamme siihen, että tämän hankkeen kaltaisessa monen toimijan kehitysverkosto pystymme yhdessä kehittämään vesilaitoksen tarpeisiin parhaiten soveltuvia ratkaisuja", kertoo Pipelife Finland Oy:n CIMO Marko Heikkinen.

WWF, K-ryhmä ja Porvoonjoen vesien- ja ilmansuojeluyhdistys ry järjestivät 3.8.2019 Hollolan Ylösjoen varrella talkootapahtuman, jossa kunnostettiin lisääntymispaikkoja alkuperäiseksi todetulle taimenkannalle. Uhanalaiset taimenet eivät ole pitkään aikaan päässeet kutemaan Ylösjoen varrelle, koska vanhat betoniset tierummut ovat estäneet niiden vapaan nousun kutupaikoille. Taimenien kulkua hankaloittaneet tierummut vaihdettiin uuteen erikoisvalmisteiseen tierumpuun. Perinteiseen tierumpuun verraten uudessa tierummussa on huomioitu taimenien kulku muokkaamalla tierummun alaosaa siten, että kalat pääsevät nyt esteettömästi kulkemaan kutupaikoille.

YHTEISTYÖLLÄ PISTE OULUN POHJOISEN ALIKULUN TULVIMISELLE

Oulussa Rautatienkadun ja Kajaanintien risteyksen, eli pohjoisen alikulun tulvat olivat laajasti esillä paikallisessa mediassa. Rankkasateiden aiheuttamalle tulvimisongelmalle haettiin pysyvää ratkaisua yhteistyössä Oulun veden, Onnisen, Pipelife Finlandin ja WSP Finlandin kanssa.

Ratkaisu löytyi Pipelifen hulevesijärjestelmästä, jonka avulla viivytetään alikulun kupeeseen suunnitellulle hulevesipumppaamolle tulevia hulevesiä. Suunnittelun ja toteutuksen tavoitteeksi otettiin, että Pipelife Stormbox hulevesikaseteista ja Jenga-kaivoista rakennettu viivytysjärjestelmä ratkaisee tulvaongelman iäksi.

YHTEISTYÖLLÄ PISTE OULUN POHJOISEN ALIKULUN TULVIMISELLE

Verkonrakentajien kanssa yhteistyössä suunniteltu

Keväällä 2015 Pipelife toi markkinoille verkonrakentajien kanssa yhteistyössä suunnitellun ROCKY-kaapelinsuojaputken. ROCKY kehitettiin kaapelinsuojaksi mm. tuulivoimarakentajien tarpeisiin korvaamaan betonoitavat kanaalit. Tuotteen suunnittelussa otettiin huomioon etenkin pinta-asennukset kallioilla ja kivikkoisessa maastossa. Kaapelinsuoja sai heti hyvän vastaanoton ja on nyt jo vakiinnuttanut asemansa markkinoilla. Haastavien asennuskohteiden kaapelinsuoja on saatavilla mustana ja keltaisena.

Rocky kaapelinsuoja

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme p. +358 30 600 2200 tai jätä yhteydenottopyyntö.

Jätä soittopyyntö

Soittopyyntö Pipelifelle
Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse
Yhteydenottopyyntö Pipelifelle
Otamme sinuun yhteyttä sähköpostitse

Jaa sivu:

Lataukset

Tutustu Pipelifen materiaaleihin. Jos et löydä etsimääsi, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tuotteet

Pipelifen tuotevalikoima on nähtävillä tuotetietokannassa.

Usein kysyttyä

Olemme koonneet vastaukset usein kysytyille kysymyksille.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme p. +358 30 600 2200 tai jätä yhteydenottopyyntö.

Jätä soittopyyntö

Soittopyyntö Pipelifelle
Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse
Yhteydenottopyyntö Pipelifelle
Otamme sinuun yhteyttä sähköpostitse