Hulevesijärjestelmät Pipelifelta

Tutustu valikoimaan


Pipelifen ratkaisu hulevesien hallintaan on Raineo®. Raineo® järjestelmäkokonaisuus kattaa tuotteet hulevesien keräämiseen, johtamiseen, puhdistamiseen, viivyttämiseen, imeyttämiseen ja varastointiin. Raineo® ratkaisuista löydät tuotteiden lisäksi palvelut järjestelmän toimivuuden seurantaan ja toiminnan ylläpitämiseen. Raineo® valikoiman avulla rakennat järjestelmän yksittäisen kiinteistön tarpeeseen tai laajempiin kokonaisuuksiin, joilla huolehdit esimerkiksi pysäköintialueen, huoltoaseman, kerrostaloalueen ja teollisuusalueen hulevesien hallinnasta ja puhdistamisesta. Järjestelmäkokonaisuus on suunniteltu pohjoismaiset olosuhteet huomioiden. 
 

HULEVESIEN KERÄÄMINEN

Raineo® hulevesijärjestelmän komponentit keräävät katoilta, ränneistä, pihoilta ja parkkipaikoilta tulevat sadevedet ja perusveden perustusten läheisyydestä yhteen. Keräämiseen käytetään kattovesisuppiloita, ränni-, sadevesi-, salaoja- ja perusvesikaivoja, sekä salaoja- ja yhdistelmäputkia. Tutustu tuotteisiin tuotetietokannassa tai kysy lisää myynniltämme.
 

HULEVESIEN JOHTAMINEN

Raineo® hulevesijärjestelmän vesien johtaminen toteutetaan Nordic Poly Mark -laatumerkityllä Raineo-sadevesiputkilla. Raineo® sadevesiputket yhdistävät järjestelmän kokonaisuudeksi. Tutustu tuotteisiin tuotetietokannassa tai kysy lisää myynniltämme.
 

HULEVESIEN PUHDISTAMINEN

Raineo® hulevesijärjestelmästä löydät GeoClean® puhdistustekstiilit, jotka poistavat hulevesistä biohajottamalla hiilivedyt ja PAH-yhdisteet ennen niiden luontoon pääsyä. Puhdistustekstiilit soveltuvat asennettavaksi kaikkiin imeytysrakenteisiin. Lue lisää GeoClean®  puhdistustekstiilistä täältä ja tutustu valikoimaan tuotetietokannassa. Valikoimassamme on myös ritiläkaivoihin asennettava Filtro-kaivosuodatin, joka suodattaa hulevesistä kiintoaineita ja kiintoaineiden mukana kulkeutuvia haitta-aineita, kuten mikromuoveja, fosforia, metalleja ja PAH-yhdisteitä. Tutustu tuotteeseen tuotetietokannassa. Raineo valikoimaan kuuluvat myös perinteiset hiekan- ja öljynerotusjärjestelmät, jolla erotetaan hulevesien sisältämät epäpuhtaudet, kuten hiekka ja huleveteen sekoittuneet hiilivedyt. Erottimen valinta tehdään mitoitus- ja valintaohjelman avulla. Tutustu mitoitusohjelmiin osoitteessa mitoitusohjelmat.fi. Tutustu tuotteisiin tuotetietokannassa tai kysy lisää myynniltämme.

 

HULEVESIEN VIIVYTTÄMINEN, VARASTOINTI JA IMEYTTÄMINEN

Raineo® hulevesijärjestelmien viivyttäminen, imeyttäminen ja varastointijärjestelmä syntyy Stormbox-komponenteilla. Stormbox on monipuolinen ja kestävä, sekä helppo asentaa ja huoltaa. Valikoimassa myös viivytyssäiliöt ja viivytysputkistot. Tutustu tuotteisiin tuotetietokannassa tai kysy lisää myynniltämme.

Tutustu myös

Mitoitusohjelmalla voit määrittää hulevesien viivytys- tai imeytysjärjestelmän koon ja tarvittavien Strombox-elementtien määrän. Pipelifen asiantuntijat auttavat tarvittaessa Stormbox imeytyskentän suunnittelussa.

Stormbox-mitoitusohjelmat

Mitoitusohjelmalla voit määrittää hulevesien viivytys- tai imeytysjärjestelmän koon ja tarvittavien Stormbox-elementtien määrän. 

Mitoitusohjelmalla voit määrittää hulevesien viivytys- tai imeytysjärjestelmän koon ja tarvittavien Strombox-elementtien määrän. Pipelifen asiantuntijat auttavat tarvittaessa Stormbox imeytyskentän suunnittelussa.

Viivytysputkisto-mitoitusohjelma

Viivytysputkiston valintatyökalun avulla saat ehdotuksen kohteeseen sopivasta viivytysputkistosta annettuihin lähtöarvoihin ja sijoitettavaan tilaan perustuen.

general illustration

Valmiit tyyppikuvat kohteeseesi

Pipelifen asiantuntijat voivat piirtää tyyppikuvat suoraan kohteesi mitoilla. Valmiit tyyppikuvat voi liittää sellaisenaan suunnitelmiin. Kysy lisää myynniltä.

Koulutuksessa käydään läpi Pipelifen tuotteita ja suunnittelutyötä helpottamaan luotuja työkaluja, kuten Raineo mitoitusohjelmia.

Tilaa koulutus

Koulutuksessa käydään läpi Pipelifen tuotteita ja suunnittelutyötä helpottamaan luotuja työkaluja, kuten Raineo mitoitusohjelmia.

Pipelifen ajankohtaiset uutiset ja tiedotteet. Voit myös liittyä uutiskirjeemme postituslistalle.

Materiaalipankki

Lataa laatudokumentit, teknisetkuvat, asennusohjeet, esitteet ja hinnasto.

Pipelife Finland Oy on tarjonnut ratkaisujaan monenlaisiin kohteisiin.

Referenssit

Pipelife Finland Oy on tarjonnut ratkaisujaan monenlaisiin kohteisiin. Tutustu asennuskohteisiin.

Pipelifen ajankohtaiset uutiset ja tiedotteet. Voit myös liittyä uutiskirjeemme postituslistalle.

Ajankohtaista

Pipelifen ajankohtaiset uutiset ja tiedotteet. Voit myös liittyä uutiskirjeemme postituslistalle.

Katso Stormbox ja Raineo videot

Stormbox-hulevesikasetit ovat osa Raineo ratkaisua
Pipelifen ratkaisu hulevesien hallintaan on Raineo järjestelmä

Ota yhteyttä

Contact images FI

Mika Ervasti

Tuotepäällikkö

+358408453206

Contact images FI

Petri Södö

Tekninen tarjouslaskija

+358406703530

Lataukset

Tutustu Pipelifen materiaaleihin. Jos et löydä etsimääsi, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tuotteet

Pipelifen tuotevalikoima on nähtävillä tuotetietokannassa.

Usein kysyttyä

Olemme koonneet vastaukset usein kysytyille kysymyksille.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme p. +358 30 600 2200 tai jätä yhteydenottopyyntö.

Jätä soittopyyntö

Soittopyyntö Pipelifelle
Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse
Yhteydenottopyyntö Pipelifelle
Otamme sinuun yhteyttä sähköpostitse