Yhdessä kehitetyt ratkaisut

Tulevaisuuden ratkaisuja kehitettäessä asiakkailta saaduilla palautteilla ja kehitysajatuksilla on suuri merkitys. Meille palaute on kehityksen polttoainetta. Tiedämme kokemuksesta, että yhteistyöllä saavutetaan suuria asioita. Meillä on useita tuotteita, jotka on suunniteltu yhdessä eri osaajien kanssa ja kohteita, joihin on toteutettu asiakkaalle täysin räätälöidyt ja ainutkertaiset ratkaisut. Jokainen tällainen projekti on kehittänyt meitä eteenpäin. Käytössämme on laaja ammattilaisten joukko, joka mielellään lähtee etsimään kanssasi sopivat ratkaisut - ota meihin rohkeasti yhteyttä!

Yhteistyössä asiakkaan kanssa

Maalämpöasentajien kanssa yhdessä kehitetyt Dueta maalämpötuotteet

Maalämpöjärjestelmät yleistyivät Suomessa 2000-luvun alussa rakentamisen energiatehokkuusvaatimusten myötä. Vuosikymmenen vaihtuessa maalämpöasentajat kaipasivat markkinoille entistä parempia maalämpöputkia. Toiveena oli parantaa maalämpöputkien asennettavuutta ja energiatehokkuutta. Pipelife tarttui haasteeseen ja lähti suunnittelemaan yhdessä maalämpöasentajien kanssa tehokkaampaa maalämpöjärjestelmää. Yhteistyön tuloksena syntyi Dueta maalämpöputket ja muutama vuosi myöhemmin Dueta kokoomakaivo.

Dueta maalämpöputkessa on integroitu erotin, mikä helpottaa asennusta ja turvaa erinomaiset lämmönsiirto-ominaisuudet. Geologian tutkimuskeskuksen (GTK) tekemässä vertailussa selvisi, että Pipelife Dueta maalämpöputket tuottavat yli 6% enemmän energiaa kuin perinteisellä maalämpöputkella toteutettu maalämpökaivo. Tutustu tutkimustuloksiin tarkemmin tästä.

Dueta kokoomakaivon suunnittelussa lähtökohtana oli saada monipuolinen ja helposti asennettava tuote. Lopputuloksena markkinoille saatiin vesitiivis, kevyt, pieneen tilaan sopiva, sekä helposti käsiteltävä ja säädettävä Dueta kokoomakaivo. 

Dueta maalämpötuotteet on kehitetty yhdessä maalämpöasentajien kanssa

Verkonrakentajien kanssa yhteistyössä suunniteltu kaapelinsuoja

Keväällä 2015 Pipelife toi markkinoille verkonrakentajien kanssa yhteistyössä suunnitellun ROCKY-kaapelinsuojaputken. ROCKY kehitettiin kaapelinsuojaksi mm. tuulivoimarakentajien tarpeisiin korvaamaan betonoitavat kanaalit. Tuotteen suunnittelussa otettiin huomioon etenkin pinta-asennukset kallioilla ja kivikkoisessa maastossa. Kaapelinsuoja sai heti hyvän vastaanoton ja on nyt jo vakiinnuttanut asemansa markkinoilla. Haastavien asennuskohteiden kaapelinsuoja on saatavilla mustana ja keltaisena.

Rocky kaapelinsuoja

Räätälöidyt osat asiakkaan tarpeen mukaan

Pipelife valmistaa laajan valikoiman lohkohitsattuja (PiL) ja ruiskupuristettuja (Pir) PE-osia kokoluokkiin Ø32-800, sekä PE-putkiston mittatilausosia jopa 2500mm asti. Lisäksi meillä on erittäin laaja valikoima PE- ja PP-erikoisosia eri paine- ja kokoluokkiin. 

Ole yhteydessä myyntiimme, etsitään yhdessä ratkaisu erikoisosan toteutukseen. Toimita tilauksen yhteydessä luonnos tai piirustukset tuotteesta ja mitoista.

Erikoisosat asiakkaan tarpeen mukaan

Ota yhteyttä

Jätä yhteydenottopyyntö tai ota suoraan yhteyttä asiakaspalveluumme p. +358 30 600 2200, asiakaspalvelu@pipelife.com

Jätä soittopyyntö

Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse
SOITTOPYYNTÖ PIPELIFELLE
Otamme sinuun yhteyttä sähköpostitse
YHTEYDENOTTOPYYNTÖ PIPELIFELLE

Lataukset

Tutustu Pipelifen materiaaleihin. Jos et löydä etsimääsi, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tuotteet

Pipelifen tuotevalikoima on nähtävillä tuotetietokannassa.

Usein kysyttyä

Olemme koonneet vastaukset usein kysytyille kysymyksille.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme p. +358 30 600 2200 tai jätä yhteydenottopyyntö.

Jätä soittopyyntö

Soittopyyntö Pipelifelle
Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse
Yhteydenottopyyntö Pipelifelle
Otamme sinuun yhteyttä sähköpostitse