Digitalisaatio

Digitalisaatio on jo vaikuttanut elämäämme ja tapaamme työskennellä niin teollisuuslaitoksissa kuin toimistoissa. Digitalisaatio tulee vaikuttamaan myös tulevaisuudessa siihen mitä yrityksenä voimme tarjota asiakkaillemme. Digitalisaatio on yksi tämän vuosisadan globaaleista megatrendeistä, joka tarjoaa myös Pipelifelle loistavan mahdollisuuden uudistaa, kehittää ja luoda täysin uutta liiketoimintaa. Perinteinen muoviputkikumppanisi voi olla kumppanina paras myös digitaalisissa ratkaisuissa.

Älykkäät pumppaamot

Älykkäät pumppaamot raportoivat tilastaan 24/7. Ne voidaan liittää helposti osaksi kiinteistöautomaatiojärjestelmää tai vesilaitoksen verkoston digitaalista kaksosta. Tytäryhtiömme Talokaivon valmistamissa pumppaamoissa tarjotaan pumppaamon valvonta- ja ohjausjärjestelmää (Isoveli-järjestelmä), minkä avulla pumppaamoa ja erotinjärjestelmään voidaan valvoa ja ohjata etäyhteydellä. Älykkäät pumppaamot luovat turvaa ja läpinäkyvyyttä kiinteistön omistajalle. Ne pystyvät ennakoimaan tulevat huoltotarpeet tai mahdollisen rikkoontumisen. Seurantajärjestelmän raportointiominaisuuden avulla kiinteistön omistaja voi arvioida omistamiensa pumppaamoiden tulevaa korjaustarvetta ja seurata laitteiden toimintaa ja toimivuutta historiatietoon perustuen. 

Älykkäät pumppaamot

Verkostomonitorointi ratkaisut

Pipelife on ollut koko toimintahistoriansa ajan paikallisten vesilaitosten putki-, kaivo-, venttiili-, pumppaamo- ja toimilaitekaivo -kumppani. Toimimme vesilaitosten kumppanina myös digitaalisissa ratkaisuissa. Tarjoamme helpon työkalun vesilaitosten digitalisaation kehittämiseen, minkä avulla asiakkaat löytävät heille verkostonsa tärkeimmät kehitysalueet. Tarjoamme kehitysalueiden mukaisesti ratkaisun vesilaitosten verkostokomponenttien monitorointiin ja hallintaan, sekä turvalliseen tiedonhallintaan ja tiedon hyödyntämiseen. Pipelifen verkostomonitorointi pohjautuu kokonaisvaltaiseen verkkolaitteiden tilan sensoroinnin, tiedon välittämisen, tallentamisen ja hallinnan ohjelmistoratkaisuun. Sen avulla verkostosta saadaan kattava kokonaiskuva vesilaitosten päivittäiseen verkon ohjaamiseen ja ylläpitämiseen, laitoksen toiminnanohjaamiseen, sekä tietoa ja ymmärrystä verkoston tulevaan kehittämiseen.

Verkostomonitorointi ratkaisut

Toiminnan kehittäminen digitaalisilla sovelluksilla

Digitalisaation nopeimmat saavutukset saadaan helpoiten yhtiön sisäisten prosessien digitalisaation avulla. Pipelife on kehittänyt omien sisäisten prosessien lisäksi toimintamalleja toimialan sisäisen tiedon välittämiseen digitaalisten sovellusten avulla. Tarjoamme asiakkaillemme useita sovelluksia, jotka helpottavat asennuskohteen suunnittelutyötä ja tuotteiden valintaa. Tutustu sovelluksiin täältä.

Toiminnan kehittäminen digitaalisilla sovelluksilla

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme p. +358 30 600 2200 tai jätä yhteydenottopyyntö.

Jätä soittopyyntö

Soittopyyntö Pipelifelle
Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse
Yhteydenottopyyntö Pipelifelle
Otamme sinuun yhteyttä sähköpostitse

Jaa sivu:

Lataukset

Tutustu Pipelifen materiaaleihin. Jos et löydä etsimääsi, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tuotteet

Pipelifen tuotevalikoima on nähtävillä tuotetietokannassa.

Usein kysyttyä

Olemme koonneet vastaukset usein kysytyille kysymyksille.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme p. +358 30 600 2200 tai jätä yhteydenottopyyntö.

Jätä soittopyyntö

Soittopyyntö Pipelifelle
Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse
Yhteydenottopyyntö Pipelifelle
Otamme sinuun yhteyttä sähköpostitse