Uuden siirtovesijohdon asennuskohde Kannuksessa

Kohteen tiedot

Urakoitsija Kreate Oy

Loppuasiakas Kannuksen vesiosuuskunta

PVC NYL -paineputki oli sopiva valinta tasaiseen maastoon


Kannuksessa rakennettiin Pipelifen Ø225 ja Ø160 Nyl putkella yli 20 km siirtovesijohtoa Lohtajalle. Uusi siirtovesijohto on osa ratkaisua Lohtajan raakavesiongelmassa.

    - Lohtajan kunnalla on ollut haasteellinen raakavesitilanne ja he ovat etsineet parempaa vesilähdettä. Ratkaisuna tähän Kannuksen vesiosuuskunta ja Lohtajan vesihuolto alkoivat pohtia yhteistoimintaa. Lohtajan vesihuolto päätyi yhdistymään Kannuksen vesiosuuskuntaan, kertoo Kannuksen vesihuollon toimitusjohtaja Joni Vihanta.

    - Käytännössä tämä tarkoittaa sitä että meidän täytyy rakentaa yhteensä yli 20 km pitkä siirtovesijohto, jolla johdetaan vesi Kannuksesta Lohtajalle, Vihanta jatkaa.

Pipelife PVC-NYL putki sopii hyvin kohteen tarpeisiin. Asennuskohteen maasto on taista ja hiekkapohjaista, mikä tukee NYL-putken valintaa. NYL-putki on helppo asentaa, sillä se ei vaadi liitoskohtien hitsaamista vaan putket kiinnitetään toisiinsa muhviliitoksin. Kannuksen vesiosuuskunta päätyi Pipelifen NYL-putkeen ratkaisun kokonaistaloudellisuuden ja sujuvan yhteistyön perusteella.

    - Tietysti kustannustehokkuus siinä oli loppupeleissä se millä päätös tehtiin, mutta päätökseen vaikutti myös hyväksi todettu kumppanuus joka ollaan saatu tässä mukana. Olemme olleet tyytyväisiä tuotteeseen ja palvelu toimii, Vihanta toteaa. 

Kohde toteutettiin syksyllä 2016.

Jaa sivu:

Lisätietoja

Contact images FI

Jani Ståhlberg

Avainasiakaspäällikkö

+358408429997

Lataukset

Tutustu Pipelifen materiaaleihin. Jos et löydä etsimääsi, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tuotteet

Pipelifen tuotevalikoima on nähtävillä tuotetietokannassa.

Usein kysyttyä

Olemme koonneet vastaukset usein kysytyille kysymyksille.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme p. +358 30 600 2200 tai jätä yhteydenottopyyntö.

Jätä soittopyyntö

Soittopyyntö Pipelifelle
Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse
Yhteydenottopyyntö Pipelifelle
Otamme sinuun yhteyttä sähköpostitse