Choose your region
YHTEYSTIEDOT | Suomi
Menu

Sähkötuotteet ammattilaisille

Valitse markkinajohtajan valikoimasta

Pipelife sähkö- ja kaapelisuojatuotteista löydät tuotteet sähköasennusten suojaamiseen kiinteistöjen rakenteissa sekä maahan asennettavien sähkö- tai datakaapelien suojaamiseen. Valikoimastamme löydät myös esijohdotetut putkijohdot, kaapelikourut, kaapelikaivot, aurausputket, kanaalijärjestelmät ja tilapäissuojaukseen soveltuvat putkielementit.

Sähköasennusputket

Pipelife sähköasennusputkilla asentaminen on nopeaa ja tehokasta. Valmistamme sähköasennusputket dimensioihin Ø 16, 20, 25, 32, 40 ja 50 mm. Tuotteemme valmistetaan standardin SFS-EN 61386 vaatimusten mukaisesti ja valmistamamme tuotteet täyttävät FI- ja S-sertifioinnin ehdot. Kaikki valmistamamme sähköasennusputket soveltuvat käytettäviksi betonivaluissa. 

Kaapelinsuojajärjestelmät

Pipelifen laajasta kaapelinsuojaputkien valikoimasta löytyvät tuotteet sähkö, tele- ja tietoliikennekaapeleiden suojaamiseen. Valikoimissamme on PVC- ja PE -kaapelinsuojaputket. Valmistamme putket lujuusluokkiin SN8/B, SN/16A, SN30 ja SN64. Pipelife kaapelinsuojaputket soveltuvat rakenteensa ja ominaisuuksiensa ansiosta monipuolisesti ympärivuotiseen ja vaativaan verkoston rakentamiseen pohjoismaisissa olosuhteissa. 

Lisätietoja

Yhteyshenkilö myynti ja tuotetuki

Tarja Jokinen

Tarja Jokinen

Myyntipäällikkö, Sähkö

Lataa vCard
Vesa Juka

Vesa Juka

Tuotepäällikkö, Sähkö

Lataa vCard
Tuomo Savolainen

Tuomo Savolainen

Ratkaisumyyjä, sähkö

Lataa vCard
Toini Seppänen

Toini Seppänen

Myyntineuvottelija, projektimyynti, Länsi-Suomi, Sähkötuotteet

Lataa vCard