Choose your region
YHTEYSTIEDOT | Suomi
Menu

Sähköasennusputket

Pipelife sähköasennusputkien tuotevalikoima

Pipelife sähköasennusputkilla asentaminen on nopeaa ja tehokasta. Valmistamme sähköasennusputket dimensioihin Ø 16, 20, 25, 32, 40 ja 50 mm. Tuotteemme valmistetaan standardin SFS-EN 61386 vaatimusten mukaisesti ja valmistamamme tuotteet täyttävät FI- ja S-sertifioinnin ehdot. Kaikki valmistamamme sähköasennusputket soveltuvat käytettäviksi betonivaluissa.

Elli JM & Elli JM Topspeed

Elli JM– sähköasennusputket on valmistettu kestävästä PVC-muovista. JM asennusputket soveltuvat mekaanista jäykkyyttä vaativiin asennuskohteiseen mm. betonivaluihin. Elli JM Topspeedin kaksikerroksinen rakenne parantaa asennusmukavuutta. Putken sisäpinnoite on silikonia joka vähentää vetovastusta mahdollistaen pidemmät johdinvedot. Putken pituus 2,5m.

Elli TAM & Elli Plus Topspeed

Taipuisat Elli – sähköasennusputket on valmistettu kestävästä PVC-muovista. Hyvien tuoteominaisuuksiensa ansioista Elli TAM & Elli Plus Topspeed soveltuu erinomaisesti mm. rakennus- ja saneerauskohteisiin. Elli Plus Topspeedin sisäpinnan silikonipinnoite tuo merkittävät edut vetojousen ja johtimien vetoon, tarjoamalla erittäin pienen vetovastuksen.

Elli Powerflex putkijohdot

Elli Powerflex on valmiiksi johdotettu tai kaapeloitu taipuisa sähköasennusputki. Tuote soveltuu monipuolisesti niin ala- ja yläpohjien, betorakenteiden ja seinärakenteiden uudis- ja saneerauskohteissa tehtäviin sähköasennuksiin. Putkijohtojen asennusputket on valmistettu joustavasta ja kuormitusta kestävästä polypropeenimuovista. Elli Powerflex tuoteperheen valikoima kattaa monipuolisesti yleisimmät rakennusten sähköasennuksissa käytetyt johdot ja kaapelit. 

HF - halogeenivapaat sähköasennusputket

Halogeenivapaat sähköasennusputket ovat testattuja ja täyttävät täysin halogeenivapaiden (0%) tuotteiden vaatimukset. HF-halogeenivapaita asennusputkia käytetään mm. sairaaloissa, hoivakodeissa, laivanrakennuksessa ja muissa erikoiskohteissa. HF-asennusputket eivät tuota palaessaan haitallisia palokaasuja, eivätkä muodosta sammutusveden kanssa sähkölaitteita ja rakenteita vaurioittaviaa suolahappoa. Putken pituus 3m.