Choose your region
YHTEYSTIEDOT | Suomi
Menu

Sähköasennusputket

Pipelife sähköasennusputkien tuotevalikoima

Pipelife sähköasennusputkilla asentaminen on nopeaa ja tehokasta. Valmistamme sähköasennusputket dimensioihin Ø 16, 20, 25, 32, 40 ja 50 mm. Tuotteemme valmistetaan standardin SFS-EN 61386 vaatimusten mukaisesti ja valmistamamme tuotteet täyttävät FI- ja S-sertifioinnin ehdot. Kaikki valmistamamme sähköasennusputket soveltuvat käytettäviksi betonivaluissa.

Elli JM & Elli JM Topspeed

Elli JM– sähköasennusputket on valmistettu kestävästä PVC-muovista. JM asennusputket soveltuvat mekaanista jäykkyyttä vaativiin asennuskohteiseen mm. betonivaluihin. Elli JM Topspeedin kaksikerroksinen rakenne parantaa asennusmukavuutta. Putken sisäpinnoite on silikonia joka vähentää vetovastusta mahdollistaen pidemmät johdinvedot. Putken pituus 2,5m.

Elli TAM & Elli Plus Topspeed

Taipuisat Elli – sähköasennusputket on valmistettu kestävästä PVC-muovista. Hyvien tuoteominaisuuksiensa ansioista Elli TAM & Elli Plus Topspeed soveltuu erinomaisesti mm. rakennus- ja saneerauskohteisiin. Elli Plus Topspeedin sisäpinnan silikonipinnoite tuo merkittävät edut vetojousen ja johtimien vetoon, tarjoamalla erittäin pienen vetovastuksen.

Preflex-putkijohdot

Preflex on valmiiksi johdotettu tai kaapeloitu taipuisa sähköasennusputki. Tuote soveltuu monipuolisesti niin ala- ja yläpohjien, betorakenteiden ja seinärakenteiden uudis- ja saneerauskohteissa tehtäviin sähköasennuksiin. Putkijohtojen asennusputket on valmistettu joustavasta ja kuormitusta kestävästä polypropeenimuovista. Preflex valikoima kattaa monipuolisesti yleisimmät rakennusten sähköasennuksissa käytetyt johdot ja kaapelit. 

HF - halogeenivapaat sähköasennusputket

Halogeenivapaa sähköasennusputki on testattu ja täyttää täysin halogeenivapaiden tuotteiden vaatimukset. HF halogeenivapaa asennusputki soveltuu kaikkiin rakennuskohteisiin missä vaaditaan parempaa paloturvallisuutta. Halogeenivapaat asennusputket eivät tuota palaessaan haitallisia palokaasuja. Putki valmistetaan lujasta PPE materiaalista. Putken pituus 3m. Huomioithan, että taivuttaminen taivutusjousella on rajallista. Putki soveltuu ja betonivalu- ja muihin uppoasennuksiin. Putken sisäpinnoite on silikonia, joka helpottaa johdottamista. Putki valmistetaan standardin EN 61386-1 vaatimusten mukaisesti. Asennus- ja käyttölämpötila -25 - +105 ºC. Iskunkestävyys keskiluja. Puristuslujuus 750N. Väri vaaleanharmaa. RAL 7035.