Choose your region
YHTEYSTIEDOT | Suomi
Menu

Sähköasennusputket

Pipelife sähköasennusputkien tuotevalikoima

Pipelife sähköasennusputkilla asentaminen on nopeaa ja tehokasta. Valmistamme sähköasennusputket dimensioihin Ø 16, 20, 25, 32, 40 ja 50 mm. Tuotteemme valmistetaan standardin SFS-EN 61386 vaatimusten mukaisesti ja valmistamamme tuotteet täyttävät FI- ja S-sertifioinnin ehdot. Kaikki valmistamamme sähköasennusputket soveltuvat käytettäviksi betonivaluissa.

Elli JM & Elli JM Topspeed

Elli JM– sähköasennusputket on valmistettu kestävästä PVC-muovista. JM asennusputket soveltuvat mekaanista jäykkyyttä vaativiin asennuskohteiseen mm. betonivaluihin. Elli JM Topspeedin kaksikerroksinen rakenne parantaa asennusmukavuutta. Putken sisäpinnoite on silikonia joka vähentää vetovastusta mahdollistaen pidemmät johdinvedot. Putken pituus 2,5m.

Elli TAM & Elli Plus Topspeed

Taipuisat Elli – sähköasennusputket on valmistettu kestävästä PVC-muovista. Hyvien tuoteominaisuuksiensa ansioista Elli TAM & Elli Plus Topspeed soveltuu erinomaisesti mm. rakennus- ja saneerauskohteisiin. Elli Plus Topspeedin sisäpinnan silikonipinnoite tuo merkittävät edut vetojousen ja johtimien vetoon, tarjoamalla erittäin pienen vetovastuksen.

Preflex-putkijohdot

Preflex on valmiiksi johdotettu tai kaapeloitu taipuisa sähköasennusputki. Tuote soveltuu monipuolisesti niin ala- ja yläpohjien, betorakenteiden ja seinärakenteiden uudis- ja saneerauskohteissa tehtäviin sähköasennuksiin. Putkijohtojen asennusputket on valmistettu joustavasta ja kuormitusta kestävästä polypropeenimuovista. Preflex valikoima kattaa monipuolisesti yleisimmät rakennusten sähköasennuksissa käytetyt johdot ja kaapelit. 

HF - halogeenivapaat sähköasennusputket

Halogeenivapaat sähköasennusputket ovat testattuja ja täyttävät täysin halogeenivapaiden (0%) tuotteiden vaatimukset. HF-halogeenivapaita asennusputkia käytetään mm. sairaaloissa, hoivakodeissa, laivanrakennuksessa ja muissa erikoiskohteissa. HF-asennusputket eivät tuota palaessaan haitallisia palokaasuja, eivätkä muodosta sammutusveden kanssa sähkölaitteita ja rakenteita vaurioittaviaa suolahappoa. Putken pituus 3m.