Choose your region
YHTEYSTIEDOT | Suomi
Menu

Teollisuusratkaisut

Pipelife Finland Oy valmistaa ja myy teollisuuden prosessien, kaivosten ja teollisuusrakentamisen eritystarpeisiin tilauksesta erikoistuotteita. Olemme kehittäneet valikoiman kaivosteollisuuden erityistarpeisiin soveltuvia tuotteita kuten räjäytysputket ja erikoispaineluokkiin mitoitetut tuotteet.

Räätälöimme asiakkaiden tarpeiden mukaiseksi tuoteratkaisuja ja valmistamme tilauksesta PE- ja PP- yhteitä asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Ota yhteyttä niin etsitään yhdessä ratkaisu tarpeittesi mukaan.

 

Räjäytysputket PE ja PVC:sta

Pipelife on kehittänyt kaivosten ja louhosten tarpeisiin räjäytysputken. Räjäytysputkien valikoima kattaa yleisimpiin porareikien suojaamiseen tarvittavat dimensiot Ø75, Ø 88, Ø Ø125 ja Ø160 6m salkoina. Tuotevalikoima kattaa tuotteet yleisimpiin dimensioihin PE- ja PVC-muovista.

Lue lisää tuotekortista (PDF)

Erikoisosat ja -yhteet

Valmistamme tilauksesta PE- ja PP- yhteitä, sekä liitoskappaleita ja yhteitä PE- Jenga -kierresaumaputken liitoksiin asiakkaan tarpeiden mukaisesti.

Ole yhteydessä kaivopalvelukeskukseen tai myyntiimme, niin etsimme ratkaisun erikoisosien tarpeiseen. Toimita tilauksen yhteydessä luonnos tai piirrustukset tuotteestaja mitoista.

Muoviputket erikoispaineluokkiin ja -tarpeisiin

Pipelife valmistaa tilauksesta erikoismitoilla, -väreillä ja erikoispaineluokkiin 6PN-PN30 PE-paineputkia. Jatkojalostamme erikoistoimituksiin tarpeen mukaan liitoskappaleita.

Kysy yhteishenkilöiltä ratkaisuista ja erikoistuotteiden mahdollisuuksista eri dimensioiden, paineluokkien, toimituspituuksein mukaan.

Jenga PE -kierresaumaputki

Pipelife PE -kierresaumaputki Jenga™ on monikäyttöinen tuote, myös teollisuuden tarpeisiin. Pipelife Jenga™ -kierresaumaputkea on saatavilla kokoluokkiin 300-1200mm rengasjäykkyydeltään SN2, SN4 ja SN8 käyttöluokkiin. Pipelife Jenga™ toimitetaan tilauksesta asiakkaan tarpeen mukaisesti 10m salkopituuteen asti. Varastomittana Jenga PE -kierresaumaputki on saatavilla 6m salkoina. Tutustu valikoimaan ja referensseihin.

Lisätietoa

Referenssit

Yhteyshenkilö

Mika Ervasti

Mika Ervasti

Tuotepäällikkö

Lataa vCard

Erikoisosat

Kaivopalvelukeskus

Kaivopalvelukeskus030 600 2211

Kaivopalvelukeskus palvelee mittatilauskaivoasioissa. Täytä kaivokortti sähköisessä kaivopalvelussa tai lähetä kaivokortit pdf-muodossa, fax:lla tai pikatilauksissa soita suoraan kaivopalvelukeskukseen.

Täältä löydät Kaivokortin (koneella täytettävä) *Toimii parhaiten Internet Explorer -selaimella

Täältä sähköiseen kaivopalveluun
Jenga_loviisa_2_300
Räjäytysputket kaivoksille ja louhintaan
Räjäytysputket kaivoksille ja louhintaan