Choose your region
YHTEYSTIEDOT | Suomi
Menu

Sertifiointi ja laatujärjestelmät

Tältä sivulta löydät lisätieto Pipelife Finland Oy:n käyttämistä laatujärjestelmistä. Lue lisää pohjoismaisesta Nordic poly mark laatumerkistä, Rakennustuotteiden CE-merkinnöistä, ISO 9001 sertifioinneista ja pakkausalan ympäristörekisteristä sekä muovin kierrätyksestä.

Nordic Polymark

Pipelife käyttää tuotteissaa Nordic Polymark Laatumerkintää. Nordic Poly Mark on muoviputkituotteiden vapaaehtoinen laatumerkki. Muoviputkille on Euroopassa nykyään yhteiset tuotestandardit  ja samalla Pohjoismaissa on melko samanlaiset laadulliset rakentamisperinteet. Tästä johtuen on Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa otettu käyttöön yhteinen laatumerkki muoviputkituotteille - Nordic Poly Mark.

CE-merkintä

Pipelife tuotteiden CE-merkinnät ja suoritustasoilmoitukset rakennustuoteasetuksen mukaisesti tuotteille, joilla on harmosoitu tuotestandardi. Lue lisää CE-merkinnästä

ISO 9001

Tehokas ja kannattava toiminta edellyttää suunitelmallista, tarkkaa ja tehokasta laadunhallintaa. Pipelife Finland Oy on koko toimintansa ajan panostanut voimakkaasti tuotteiden, palvelujen ja toiminnan laadun kehittämiseen ja ylläpitämiseen.

Pipelife Finland Oy:n toimintajärjestelmä on SFS-EN ISO 9001:2015-standardin mukainen, ja se on Inspecta Oy:n sertifioima.

Tutustu Pipelife Finland SFS-EN-ISO9001:2015 Sertifikaatti

Read More Pipelife Finland SFS-EN-ISO9001:2015 Sertificate (in english)

Muovin kierrätys järjestelmä

Lue lisää PP, PE ja PVC muovin kierrättämisestä Muoviteollisuuden tiedotteesta.

 

Pakkausalan ympäristörekisteri

Pipelife Finland Oy:n tuotteilla on myös pakkausalan ympäristörekisterimerkintä (PYR). Pakkausalan ympäristörekisterin myöntämä PYR-merkki kertoo yrityksen ympäristövastuusta myös tuotepakkaustensa osalta.

Lisää pakkausalan ympäristörekisteristä


Lataa

 

SFS-EN-ISO9001:2015 Sertifikaatti (PDF)

SFS-EN-ISO9001:2015 Sertifikaatti English (PDF)

pipelife_flags
FIISO9001_300px