Johtaminen Pipelifella

Pipelifella johtamisen tavoitteena on tarjota jokaiselle mahdollisuus käyttää työssään omia vahvuuksiaan ja osaamistaan yhdessä asetettujen tavoitteiden saavuttamiseksi. Haluamme, että ihmisillä on työssään mahdollisuus innostua, nauttia ja työskennellä hymy huulillaan.

Tyytyväiset työntekijät ovat meille tärkeitä, sillä he takaavat onnistuneen asiakaskokemuksen ja asiakassuhteiden jatkuvuuden. Tämä on yksi kannattavan liiketoiminnan peruskivistä. Kannattava liiketoiminta tarkoittaa myös tyytyväisiä omistajia. Tyytyväiset omistajat taas investoivat yritykseen ja sitä kautta luodaan työtä ja toimeentuloa. Toimeentulo puolestaan on yksi onnellisen elämän mahdollistaja ja tämä on lopulta kaiken tekemisemme jalo tarkoitus. 

Hyvä johtaminen on kaiken A&O

Pipelifella johtamista ajatellaan perinteistä esimies-alaisjohtamista laajemmin. Meillä johtaminen on kolmisuuntainen prosessi: esimies johtaa alaisiaan, alainen johtaa esimiestään ja kollegat johtavat toinen toisiaan. Meillä jokaisella on toisillemme jotain annettavaa ja itsessämme jotain kehitettävää. Työyhteisö on työntekijöidensä näköinen ja monisuuntainen johtaminen on osa jatkuvaa kehitystämme matkalla maailman parhaaksi työpaikaksi.

Meillä yksi johtamisen tärkeimmistä tehtävistä on innostuksen kehittäminen. Luomalla turvallisen ja inspiroivan ilmapiirin, voimme edesauttaa paiplaiffareiden innostumista työtehtäviä kohtaan. Inspiroiva työ kutsuu puoleensa ja energisoi tekijäänsä. Johtamisen tehtävä on saada jokainen motivoitumaan sisäisesti, ja sisäinen motivaatio on Pipelifen tärkeimmän voimavaran lähde.

Motivoitunut ihminen saa riittävän korvauksen tehdystä työstä, häntä ja hänen työpanostaan arvostetaan, työ tarjoaa hänelle sopivasti haasteita, asetetut tavoitteet ovat saavutettavissa ja töissä on hauskaa. Uskomme, että motivoitunut ihminen pystyy oikein ohjattuna saavuttamaan asioita, joihin hän ei edes tiennyt pystyvänsä. Tällainen ihminen kokee työnimua, ”kukkii” ja samalla energisoi ympäristöään niin töissä kuin muissa yhteisöissään.

Hyvään johtamiseen kuuluu oleellisesti myös erilaisuuden ymmärtäminen. Lue kuinka Pipelifella jokainen kohdataan yksilönä.

Johtaminen Pipelifella

Leadership on Tour

Vuonna 2005 aloitetussa Leadership on Tour -koulutusohjelmassa koulutetaan Pipelifen työntekijöitä työhön ja elämänhallintaan liittyvissä asioissa. Leadership-tilaisuus saattaa kerran vuodessa koko henkilöstön pariksi päiväksi saman katon alle keskustelemaan menneistä ja tulevista asioista yhdessä. Leadership-tilaisuuksien tärkeimpiä tavoitteita on luoda jokaisen tekemiselle merkitys ja selventää millainen vaikutus jokaisen työpanoksella on osana tulevaisuuden tavoitteita. Yhdessä luomme käsityksen isosta kuvasta tavoitteet, joiden eteen ponnistellaan. Tilaisuuksissa jaetaan myös kokemuksia ja annetaan palautetta toimipaikkojen ja toimintojen välillä. Keskustelujen avulla opimme tuntemaan toisiamme paremmin ja vahvistamme yhteistä kulttuuriamme. Leadership-tilaisuuksien lisäksi pidämme vuosittain teemoittain workshop-päiviä pienemmissä ryhmissä. 

Leadership luento

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme p. +358 30 600 2200 tai jätä yhteydenottopyyntö.

Jätä soittopyyntö

Soittopyyntö Pipelifelle
Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse
Yhteydenottopyyntö Pipelifelle
Otamme sinuun yhteyttä sähköpostitse

Lataukset

Tutustu Pipelifen materiaaleihin. Jos et löydä etsimääsi, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tuotteet

Pipelifen tuotevalikoima on nähtävillä tuotetietokannassa.

Usein kysyttyä

Olemme koonneet vastaukset usein kysytyille kysymyksille.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme p. +358 30 600 2200 tai jätä yhteydenottopyyntö.

Jätä soittopyyntö

Soittopyyntö Pipelifelle
Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse
Yhteydenottopyyntö Pipelifelle
Otamme sinuun yhteyttä sähköpostitse