KAI PUUSTINEN ON VALITTU
PIPELIFE FINLANDIN UUDEKSI TOIMITUSJOHTAJAKSI

13. tammikuuta 2023

Pipelife Finland Oy:n toimitusjohtajan Kimmo Kedonpään 22-vuotinen taival Pipelifen johdossa tulee päätökseensä 1.8.2023. Kimmon seuraajana uutena toimitusjohtajana aloittaa Kai Puustinen. Kain perehdytys yritykseen ja uuteen toimenkuvaan alkaa kesäkuussa, kun hän vapautuu nykyisestä työstään STUL-ryhmän toimitusjohtajana. Elokuussa Kain aloittaessa yrityksemme uutena toimitusjohtajana, Kimmo siirtyy varatoimitusjohtajaksi, jossa hän toimii vuoteen 2024 saakka.

– Takanani on 22 vuotta elämäni parasta aikaa. On ollut ilo ja kunnia saada työskennellä hienojen ihmisten kanssa kaikki nämä vuodet. Olemme yhdessä Paiplaiffareiden kanssa luoneet hienosta tuotantoyrityksestämme arvostetun ja palkitun työpaikan. Yhdessä olemme pystyneet palvelemaan asiakkaitamme ja kumppaneitamme luotettavana toimittajana. Olen erittäin iloinen, kun saimme Kai Puustisen jatkamaan työtäni ja odotan innolla yhteistyömme alkamista pitkän asiakassuhteemme jälkeen. Olen varma, että hän on täydellinen valinta niin työntekijöillemme kuin asiakkaillemme. Hänen vankka kokemuksensa yhdistettynä loistavaan persoonallisuuteen takaa sen, että Pipelife tulee olemaan jatkossa entistäkin parempi työpaikka ja kumppani asiakkaillemme, toteaa Kimmo Kedonpää.

– Olen oppinut tuntemaan Pipelifen dynaamisena ja loistavasti yhteen toimivana organisaationa ja lähden innoissani kehittämään Pipelifea tulevaisuuteen yhdessä erinomaisen tiimin kanssa. Liiketoiminta on jatkuvaa muutosta, mutta toimivin organisaatio pystyy yhdessä asiakkaiden kanssa hyödyntämään muutokset parhaiten. Uskon, että meillä on jatkossa kaikki mahdollisuudet luoda edelleen erinomaista yhteistä arkea upeiden asiakkaiden kanssa”, linjaa Kai Puustinen.

Pipelife on kehittänyt niin organisaatiotaan kuin tuotevalikoimaansa viimeisten kuukausien aikana. Uudet tuotteet, kuten todella hiljainen Master3Plus kiinteistöviemäri, öljyä biohajottava GeoClean puhdistustekstiili sekä uusi 3000 mm XL-kierresaumaputkia valmistava putkilinjamme avaavat uusia mahdollisuuksia olla entistäkin parempi kumppani asiakkaillemme. Tutut henkilöt myynnissä ja asiakaspalvelussa auttavat löytämään jokaiseen kohteeseen sopivat ratkaisut.

– Sekä vanha että uusi toimitusjohtaja ovat täynnä intoa ja olemme valmiina vastaanottamaan haastavan vuoden 2023. Olemme täällä yhdessä mahdollistamassa menestystä asiakkaillemme ja kumppaneillemme, iloitsee Kimmo.

Pipelife Finland Oy saa uuden toimitusjohtajan
Pipelife Finland Oy saa uuden toimitusjohtajan

Jaa sivu:

Lisätietoja

Contact images FI

Kimmo Kedonpää

Senior Adviser

+358408486338

Contact images FI

Kai Puustinen

Toimitusjohtaja

+358407767068

Lataukset

Tutustu Pipelifen materiaaleihin. Jos et löydä etsimääsi, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tuotteet

Pipelifen tuotevalikoima on nähtävillä tuotetietokannassa.

Usein kysyttyä

Olemme koonneet vastaukset usein kysytyille kysymyksille.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme p. +358 30 600 2200 tai jätä yhteydenottopyyntö.

Jätä soittopyyntö

Soittopyyntö Pipelifelle
Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse
Yhteydenottopyyntö Pipelifelle
Otamme sinuun yhteyttä sähköpostitse