Käyttömukavuutta kiinteistöllesi

Laske melutasoja
hiljaisella Master3Plus
kiinteistöviemärillä

MASTER3PLUS ON TUTKITUSTI HILJAINEN KIINTEISTÖVIEMÄRI

Master3Plus-kiinteistöviemärijärjestelmä on suunniteltu vastaamaan rakennusten kasvaviin ääniteknisiin vaatimuksiin. Järjestelmä on erittäin hiljainen, ekologinen ja helppo asentaa. Master3Plus-kiinteistöviemärin tyypillisiä käyttökohteita ovat hotellit, sairaalat, hoivakodit, koulut sekä vanhojen viemäreiden saneerauskohteet. 

Master3Plus on yksi Euroopan hiljaisimmista viemärijärjestelmistä. Tämä käy ilmi saksalaisen Fraunhofer instituutin tekemistä äänitasomittauksista. Erinomaiset tulokset saadaan korkealaatuisilla materiaaleilla, ääntä vaimentavalla rakenteella, sileällä sisäpinnalla ja virtausoptimoidulla muotoilulla.

Laaja osavalikoimamme, mukaan lukien tilaa säästävä tuuletushaara, ääntä vaimentava pohjakulma ja akustiikkakannakkeet, tarjoavat loistavat lähtökohdat hiljaisen kiinteistöviemärin suunnittelulle ja mahdollistavat monipuoliset järjestelmä toteutukset.

Lisätietoa järjestelmästä, sekä suunnittelu- ja asennusohjeet löydät Master3Plus-viemärijärjestelmän teknisestä käsikirjasta.

Master3Plus yhteet ryhmäkuva

Tutustu laajaan valikoimaan

Laaja valikoima
Master 3 Plus pipe black

putket

Master3Plus-putket ovat lujuusluokkaa SN8. Viemäriputki koostuu kahdesta huolellisesti sovitetusta kerroksesta. Sileä sisäkerros on valmistettu mineraalivahvistetusta polypropeenista (PP-MV) ja iskunkestävä ulkokerros on valmistettu polypropeenikopolymeeristä (PP-CO). Raaka-aineena käytetty PP-CO luo tuotteille hyvän kemikaalinkeston ja iskunkestävyyden.

Putkilla on myös korkea lämmönsietokyky. Kerrosrakenne ja jäykkyys takaa järjestelmälle hyvän asentuvuuden ja tiiviyden. Sileä ja vaalea sisäkerros ehkäisee likaantumista ja helpottaa kuvaamista. Putket ovat standardin EN 1451-1 mukaiset ja ne voidaan yhdistää perinteisten HT PP -viemäreiden kanssa.

Master3Plus yhteet

yhteet

Master3Plus-yhteiden pistosyvyys- ja kulmamerkinnät nopeuttavat asennusta. Kaksoismuhveja voidaan käyttää pistoyhteinä napauttamalla putken pysäyttimet ulos muhvista. Yhteiden erinomaisten virtausominaisuuksien ansiosta pystymme tarjoamaan Master3plus-järjestelmään myös PLUS-osat. PLUS-osat helpottavat putkistojen toteutusta huomattavasti ja vähentää hukkaa työmaalla.

Master3Plus-yhteet on valmistettu mineraalivahvistetusta polypropeenikopolymeeristä (PP-CO-MV). Raaka-aineena käytetty PP-CO luo tuotteille hyvän kemikaalinkeston ja iskunkestävyyden. Yhteillä on myös korkea lämmönsietokyky. Yhteet ovat standardin EN 1451-1 mukaiset ja ne voidaan yhdistää perinteisten HT PP -viemäreiden kanssa.

Bismat clamps

asennustarvikkeet

Master3Plus-asennustarvikkeista löydät ääntä vaimentavat BISMAT-kannakkeet. Äänitasomittausten mukaan akustiikkakannakkeiden vaikutus Master3Plus-testikokoonpanon runkoäänitasoihin on -4db.

Viemärin runkoäänet alle 10 desibeliä

Hiljainen viemäri
Hiljainen viemäri

Pieni hiilijalanjälki

Master3Plus-järjestelmä on toteutettu siten, että saavutamme erinomaisen äänieristyskyvyn mahdollisimman pienellä hiilijalanjäljellä. Älykkäät rakenneratkaisut ja optimoitu seinämävahvuus säästävät raaka-ainetta ja energiaa tuotteiden elinkaaren alkupäässä. Elinkaarensa loppupäässä tuotteet ovat 100% kierrätettävissä perinteisen kiinteistöviemärin tapaan. Master3Plus-kiinteistöviemäriputkille löytyy EPD-ympäristöseloste. 

Master3Plus-yleinen-Thumbnail

Hyödynnä suunnittelussa Master3Plus-virtuaalimalleja

Kuvassa tabletti, jossa BIM- suunnittelua

BIM-objektit

Master3Plus-kiinteistöviemärin virtuaalimalleilla teet tarkat tietomallinnukset, laskennat ja kustannusraportit. Kattavaa BIM-kirjastoamme on helppo käyttää myös julkisissa tarjouskilpailuissa.

Master3Plus-järjestelmän BIM-objektikirjasto on ladattavissa MagiCAD Cloud- sekä Cadmatic-kirjastoista.  MagiCAD:ssä objektit ovat käytettävissä sekä MagiCAD for Revitissä että pelkässä Revitissä MagiCAD Connectin kautta. BIM-objekteja saa pyydettäessä myös suoraan Pipelifelta.

Lisätietoa Master3Plus järjestelmästä

Jätä yhteydenottopyyntö

*  Pakolliset kentät

Tutustu Master3Plus-referenssikohteisiin

 

 

placeholder
placeholder

 

 
placeholder

 

 
placeholder

 

 
placeholder

 

 

No news

Ota yhteyttä henkilökohtaisesti

Contact image FI

Toni Herronen

Avainasiakaspäällikkö

+358401851053

Contact images FI

Ismo Suikkari

Aluepäällikkö, kiinteistötekniikka, Etelä-Suomi

+358400886200

Jani Häggström

Jani Häggström

Avainasiakaspäällikkö, kiinteistötekniikka

+358504787881

Contact image FI

Mika Rajakangas

Myyntipäällikkö, kiinteistötekniikka

+358503096010

Contact images FI

Jarno Huhta

Tuotepäällikkö, kiinteistötekniikka

+358406805785

Lataukset

Tutustu Pipelifen materiaaleihin. Jos et löydä etsimääsi, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tuotteet

Pipelifen tuotevalikoima on nähtävillä tuotetietokannassa.

Usein kysyttyä

Olemme koonneet vastaukset usein kysytyille kysymyksille.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme p. +358 30 600 2200 tai jätä yhteydenottopyyntö.

Jätä soittopyyntö

Soittopyyntö Pipelifelle
Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse
Yhteydenottopyyntö Pipelifelle
Otamme sinuun yhteyttä sähköpostitse