PIPELIFEN EPD-YMPÄRISTÖSELOSTEET ON JULKAISTU

15. kesäkuuta 2022

Pipelife vastaa osaltaan ympäristöministeriön vaateisiin vähähiilisestä ja kestävästä rakentamisesta, ja tukee kansallista hiilineutraaliuustavoitetta vuonna 2035. Asiakkaamme voivat nyt todentaa rakentamisen ympäristöjalanjälkeä entistä helpommin, kun julkaisemme EPD-ympäristöselosteet Pipelifen kaksi- ja kolmikerroksisille PE-kaapelinsuojaputkille, sekä kaksikerroksisille PE-sadevesiputkille.

EPD-ympäristöselosteessa (Environmental Product Decralation) esitetään tuotteen ympäristövaikutukset sen elinkaaren ajalta: tuotteen valmistuksesta rakentamiseen ja tuotteen uudelleen käyttämiseen tai kierrätykseen asti. Ympäristövaikutus arvioidaan kansainvälisen EN 15804 standardin mukaisesti.

– Jatkuvan parantamisen periaatteen mukaisesti tavoitteenamme on pienentää omaa ympäristöjalanjälkeämme. Yksi keino osoittaa tuotteidemme ympäristövaikutukset ovat kolmannen osapuolen verifioimat EPD-ympäristötuoteselosteet, kertoo Pipelifen myyntijohtaja Jarko Lehto.

EPD-ympäristöselosteet antavat riippumattomasti varmennettua, avointa ja vertailukelpoista tietoa, jota tarvitaan rakennuksen elinkaariarvioinnin suorittamiseen.

– EPD:n avulla suunnittelijalla ja rakennuttajalla on mahdollisuus vertailla eri rakennusmateriaalien ja -tuotteiden elinkaaren ympäristövaikutuksista luotettavalla tavalla ja valita projektiin vähähiilisiä ratkaisuja, toteaa Lehto.

 

Pipelifen EPD-ympäristöselosteet

Lista päivitetty 4.12.2023

PIPELIFEN EPD-YMPÄRISTÖSELOSTEET ON JULKAISTU

Jaa sivu:

Lisätietoja

Contact images FI

Jarko Lehto

Myyntijohtaja

+358407708346

Lataukset

Tutustu Pipelifen materiaaleihin. Jos et löydä etsimääsi, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tuotteet

Pipelifen tuotevalikoima on nähtävillä tuotetietokannassa.

Usein kysyttyä

Olemme koonneet vastaukset usein kysytyille kysymyksille.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme p. +358 30 600 2200 tai jätä yhteydenottopyyntö.

Jätä soittopyyntö

Soittopyyntö Pipelifelle
Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse
Yhteydenottopyyntö Pipelifelle
Otamme sinuun yhteyttä sähköpostitse