Tule kanssamme Yhdyskuntatekniikkamessuille

06. lokakuuta 2021

Pitkän tapahtumahiljaisuuden jälkeen pääsemme jälleen kohtaamaan toisiamme messutunnelmissa! Pipelife osallistuu Yhdyskuntatekniikka -tapahtumaan 13.-14. lokakuuta. 

Messuilla pääset tutustumaan uudistuneeseen Pipelifeen: pääsemme ensi kertaa livenä esittelemään teille uudistuneen Pipelife brändin koko komeudessaan. Osastolla on paikalla myyntitiimimme tuttu kaarti sekä uudet vahvistukset, jotka kaikki odottavat innolla näkemistänne. Tule siis osastollemme tutustumaan meihin ja esillä oleviin ratkaisukokonaisuuksiin!

1. Pipelifen uutuustuote GeoClean® puhdistustekstiili poistaa hulevesistä biohajottamalla hiilivedyt ja PAH-yhdisteet ennen niiden luontoon pääsyä. Tekstiili mahdollistaa luonnonmukaisen imeyttämisen paikallisesti ja on asennuksen jälkeen täysin huoltovapaa.

Olemme mukana YT21 uutuustuote -kilpailussa. Kilpailun teemana on tänä vuonna vastuullisuus.
GeoClean® puhdistustekstiilin tuo uusia mahdollisuuksia hulevesien käsittelyyn ja sitä myötä pohjavesien suojeluun.

Tutustu tuotteeseen ja sen ominaisuuksiin tästä. Mikäli vaikutuit, annathan meille äänesi! Tutustu samalla suunnittelukilpailuumme: Mihin sinä käyttäisit GeoClean® puhdistustekstiiliä? Kerro meille ja voit voittaa SUP-laudan! (Kilpailuaika päättynyt 24.10.2021) 

2. Verkostotuotteet Pipelifelta: Pipelifen laadukkailla verkostotarvikkeilla ja putkilla rakennat kestävät, käyttövarmat ja energiatehokkaat vesijohto- ja viemäriverkostot. Vesihuollon ammattilaiset auttavat löytämään kohteeseesi sopivimmat ratkaisut. Tule tutustumaan myös uusiin myyntivahvistuksiimme osastollamme Cy!

3. Palvelut suunnittelijoille: Uusi Mitoitusohjelmat.fi -sivusto kerää yhteen Pipelifen ja Talokaivon mitoitusohjelmat. Sivusto on suunniteltu helpottamaan LVI-alan ammattilaisten suunnittelutyötä ja tuotteiden valintaa. Ota mitoitusohjelmat käyttöösi ja löydä asennuskohteeseesi sopivat ratkaisut helposti ja nopeasti. Tutustu myös muihin suunnittelijapalveluihimme!

Jaa sivu:

Lisätietoja

Contact images FI

Mika Ervasti

Tuotepäällikkö

+358408453206

Contact image FI

Kalle Vuorela

Liiketoimintayksikön johtaja, infra

+358451616223

Lataukset

Tutustu Pipelifen materiaaleihin. Jos et löydä etsimääsi, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tuotteet

Pipelifen tuotevalikoima on nähtävillä tuotetietokannassa.

Usein kysyttyä

Olemme koonneet vastaukset usein kysytyille kysymyksille.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme p. +358 30 600 2200 tai jätä yhteydenottopyyntö.

Jätä soittopyyntö

Soittopyyntö Pipelifelle
Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse
Yhteydenottopyyntö Pipelifelle
Otamme sinuun yhteyttä sähköpostitse