Uusi asiakaslehti on julkaistu

17. maaliskuuta 2021

Uusimmassa Kumppanina paras -asiakaslehdessä pääset tutustumaan uusimpiin referenssikohteisiimme eri puolelta Suomea.  Esittelyssä on muun muassa kultakaivoksen purkuputkityömaa Kittilässä, Vesihuollon asennuskohde Jyväskylässä ja ROCKY-kaapelinsuojaputken silta-asennuskohde Tervolassa.

Kerromme myös palveluistamme, palauteohjautuvuudestamme ja vastuullisuudestamme esimerkkien kautta. Meille on tärkeää, että voimme tarjota asiakkaillemme henkilökohtaista palvelua ja tuoda sen myötä lisäarvoa asiakkaille. Palaute on kehittymisen polttoainetta. Yksi esimerkki teiltä saadun palautteen kehittävästä voimasta on toimitusketjun kehitysprojekti, jota Sanna ja Heidi avaavat lehdessä tarkemmin.

Kumppanina paras -asiakaslehti julkaistaan sähköisenä digilehtenä tällä sivustolla. Lehti on saatavilla myös painettuna. Voit tilata lehden paperisena laittamalla sähköpostia osoitteeseen markkinointi@pipelife.fi. Meille saa myös antaa palautetta lehden sisällöistä ja ehdottaa aiheita, joista haluaisitte lukea.

 

Nautinnollisia lukuhetkiä!

Lehden voi avata koko näytön näkymään oikeasta alereunasta ja tekstiä voi zoomata lähemmäs alareunanan plus-palkista. Lehti on myös ladattavissa laitteelle vasemman yläreunan ikonista. Halutessasi voit avata lehden toiselle välilehdelle tästä.

Asiakaslehden kansikuva

Jaa sivu:

Lisätietoja

Contact images FI

Santra Risto

Markkinointipäällikkö

+358406304753

Lataukset

Tutustu Pipelifen materiaaleihin. Jos et löydä etsimääsi, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tuotteet

Pipelifen tuotevalikoima on nähtävillä tuotetietokannassa.

Usein kysyttyä

Olemme koonneet vastaukset usein kysytyille kysymyksille.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme p. +358 30 600 2200 tai jätä yhteydenottopyyntö.

Jätä soittopyyntö

Soittopyyntö Pipelifelle
Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse
Yhteydenottopyyntö Pipelifelle
Otamme sinuun yhteyttä sähköpostitse