Choose your region
YHTEYSTIEDOT | Suomi
Menu

Pipelifen sähköiset palvelut

Pipelife tarjoaa asiakkailleen tuotekoulutusta verkossa, sähköisen kaivokortin mittatilauskaivojen tilaukseen, tuotevalintakoneen jätevesijärjestelmän valintaa helpottamaan sekä Youtube-videoita tuotteista, asiakaskokemuksista ja Pipelifen palveluista. Löydät Pipelifen myös sosiaalisen median palveluista Facebookista, Twitteristä ja Linkedin:stä. 

Pipeschool oppimisympäristö

Pipeschool verkko-oppimisympäristö on suunnattu kaikille muoviputkijärjestelmistä kiinnostuneille. Pipeschool toimii myös mobiililaitteissa. Kirjaudu sisään ja tutustu oppitunteihin. 

Pipelife Sähköinen kaivokortti

Kysy tarjous tai tilaa mittatilauskaivot 24/7 sähköisen kaivokortti-palvelun kautta. Lue lisää.

Pipelife mitoitusohjelmat

Täältä löydät Pipelifen suomenkieliset tuotteiden mitoitus- ja tuotevalintaohjelmat sekä Pipelife International GmbH:n tarjoamat englanninkieliset mitoitus- ja tuotevalintaohjelmat.

Raineo suunnittelijapaketti

Tilaa ilmainen Raineo suunnittelijapaketti tästä. Paketti sisältää työkalut hulevesien hallintajärjestelmän komponenttien valintaan ja mitoittamiseen.

Jätevesijärjestelmän valintatyökalu

Helpota jätevesijärjestelmän valintaa asennuskohteeseen käyttämällä puhdastulevaisuus.fi -sivulla olevaa jätevesijärjestelmän valintatyökalua. 

Animaatiot ja videot

Pipelife tekee videoita mm. tuotteista, asiakaskokemuksista ja tarjoamistaan palveluista. Kaikki Pipelifen videot löydät Pipelife Finland Oy:n YouTube-kanavalta.