uudet innovaatiot apuna kerrostalon sähköurakoinnissa

29. kesäkuuta 2023 | 2 min

Tampereelle, Näsijärven rantaan rakentuu parhaillaan kaksi YIT:n uudiskerrostaloa. Koelaitoksenkadulla toisessa rakennuksessa on meneillään rungonpystytys ja toisessa tehdään jo väliseinävaihetta.

Sähköurakoitsijana molempiin taloihin toimii Kaapelipojat Oy. Kaapelipojat toimii Kangasalta käsin Tampereen seudulla palvellen sekä yksityisasiakkaita että yrityksiä sähköasennusten parissa.

– Tällä hetkellä tehdään parhaillaan kovaa vauhtia holvia ja langoitusta, työkaveri tulee perässä ja tekee väliseiniä, kertoo Kaapelipojat Oy:llä asentajana työskentelevä Janne Lähteenmäki.

 

monipuolisesti tuotteita

Sähköasennuksissa kohteessa käytetään Pipelifen tuotteita. Rakennusten välipohjiin ja seiniin vedetään sähköputkia, joihin vedetään myöhemmin varsinaiset sähköjohdot sekä putkijohtoja, joissa johdot ovat valmiiksi sisällä. Käytössä on ollut muun muassa PVC JM ja TAM -putkia.

– Pipelifen hinta-laatusuhde on ollut niin hyvä, että olemme tehneet yhteistyötä jo vuosien ajan. Palvelualttius on heillä hyvä, eli palvelu pelaa, kertoo Kaapelipojat Oy:n toimitusjohtaja Miika Parkkonen.

Tuotekehitys saa myös Kaapelipojilta kiitosta. Topspeed-putkien sisäpinnan silikonipinnoitus vähentää vetovastusta ja helpottaa johtojen sekä kaapeleiden asennusta. Uusimpana kehitysaskeleena on tullut putkijohtojen värikoodaus.

– Silikonipinta auttaa erityisesti tiukemmissa mutkissa. Ei tarvitse tehdä langoitusta liukastepurkki toisessa kädessä, Lähteenmäki hymyilee.

– Värikoodaus on todella hyvä juttu. Kun väliseinävaiheessa niitä joutuu kantamaan mukanaan kokonaisen nipun, ei tarvitse koko kasaa käydä yksitellen läpi vaan jo kuoresta näkee mitä sisällä kulkee. Se helpottaa ja nopeuttaa, Lähteenmäki jatkaa.

Yhteistyöstä kiitosta molemmin puolin

Pipelifen sähköpuolen ratkaisumyyjä Tuomo Savolainen on tullut myös tutustumaan kohteisiin. Hänen mukaansa Kaapelipojat on ollut heille hyvä ja pitkäaikainen asiakas.

– Yhteistyö on ollut kyllä sujuvaa ja olemme saaneet arvokasta palautetta tuotteista Kaapelipojilta. Me tarvitsemme palautetta kentältä, jotta voimme kehittää tuotteistamme vielä parempia, kertoo Savolainen.

– Pipelifen tuotteet ovat olleet toimivia ja laadukkaita, eivätkä ne ole edes markkinoiden kalliimpia, päättää toimitusjohtaja Parkkonen.

Katso kaikki kohteen kuvat

Jaa sivu:

Lisätietoja

Contact images FI

Tuomo Savolainen

Ratkaisumyyjä, sähkö

+358405543688

Lataukset

Tutustu Pipelifen materiaaleihin. Jos et löydä etsimääsi, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tuotteet

Pipelifen tuotevalikoima on nähtävillä tuotetietokannassa.

Usein kysyttyä

Olemme koonneet vastaukset usein kysytyille kysymyksille.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme p. +358 30 600 2200 tai jätä yhteydenottopyyntö.

Jätä soittopyyntö

Soittopyyntö Pipelifelle
Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse
Yhteydenottopyyntö Pipelifelle
Otamme sinuun yhteyttä sähköpostitse