PVC-alitusputkikohde Muhoksella

Kohteen tiedot

Urakoitsija Koneurakointi V.Mäkelä Oy

Loppuasiakas Muhoskuitu Oy

Pipelifen PVC-alitusputki pärjäsi erinomaisesti kivikkoisessa maastossa


Heinäkuussa 2019 Muhoskuitu-hankkeessa toteutettiin Kylmälänkyläntiellä tienalitus Pipelifen PVC-alitusputkella. Kohteen asennus tehtiin myyräporaamalla. Asennus sujui hyvin.

    - Kohteena tämä oli hyvin tavanomainen alitusputkikohde, ei helpoimmasta päästä mutta ei vaikeinkaan. Sanoisin että keskivertokohde, vaikka kivinen maa antoikin haastetta putken kulkusuunnalle. Kokonaisuudessaan tämän kohteen alitus sujui hyvin, ja Pipelifen alitusputki pärjäsi erinomaisesti, kertoo Veikko Mäkelä Koneurakointi V.Mäkelä Oy:stä.

Muhoskuitu-hankkeessa tehdään alituksia yhteensä n. 13000m. Koneurakointi V. Mäkelän asennusosuus tässä projektissa on noin 5000m. Pipelifen PVC-alitusputki on asentajalle ennestään tuttu, ja tullut valituksi myös monelle aikaisemmalle työmaalle. Alitusputkelta vaaditaan asennuskohteissa ennen kaikkea lujuutta ja kestävyyttä.

    - Pipelifen PVC-alitusputki on näistä putkista lujin minkä tiedän. Tämä putki kestää mielestäni parhaiten työntämistä ja vetämistä asennusolosuhteissa, kehuu Mäkelä.

Pipelifen PVC-alitusputki on tarkoitettu liikennealueelle toteutettaviin teiden ja rautateiden alituksiin, ja putken ominaisuudet on kehitetty alitustyön tarpeet huomioon ottaviksi. Tuote testataan pohjoismaisiin olosuhteisiin SFS5608 standardin mukaan. Pipelifen PVC-alitusputkia on saatavilla dimensioihin Ø100, Ø110 ja Ø140, ja lujuusluokka on SN30.

    - Pipelifen PVC-alitusputken rakenne ja muhvi on kehitetty kestämään hyvin rasitusta, ja se soveltuu erinomaisesti käytettäväksi myyräporauksessa tai tunkkausalituksissa, kertoo tuotepäällikkö Vesa Juka Pipelifelta.

Jaa sivu:

Lisätietoja

Contact images FI

Vesa Juka

Tuotepäällikkö, sähkö

+358500890288

+358500890288

Lataukset

Tutustu Pipelifen materiaaleihin. Jos et löydä etsimääsi, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tuotteet

Pipelifen tuotevalikoima on nähtävillä tuotetietokannassa.

Usein kysyttyä

Olemme koonneet vastaukset usein kysytyille kysymyksille.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme p. +358 30 600 2200 tai jätä yhteydenottopyyntö.

Jätä soittopyyntö

Soittopyyntö Pipelifelle
Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse
Yhteydenottopyyntö Pipelifelle
Otamme sinuun yhteyttä sähköpostitse