PE800 siirtoviemärilinjan saneeraus Oulussa

Kohteen tiedot

Tukkukumppani Onninen

Urakoitsija Varpaisjärven maansiirto ja vesitekniikka Oy

Loppuasiakas Oulun Vesi

SIIRTOVIEMÄRILINJAN SANEERAUS OULUN HIETASAARESSA 


Pipelifen tuotteilla rakennat kestävät, käyttövarmat ja energiatehokkaat vesijohto- ja viemäriverkostot. Hietasaaren siirtoviemärilinja rakentuu Pipelifen putkilla ja liitostarvikkeilla. Projektin ensimmäinen vaihe valmistuu kesän 2022 aikana.

Oulun Hietasaaressa aloitettiin helmikuussa vanhan, 70-luvulla rakennetun siirtoviemärin saneeraustyöt. Ensimmäisen vaiheen urakkaosuutta toteuttaa Varpaisjärven maansiirto ja vesitekniikka Oy ja sen on määrä valmistua viimeistään heinäkuussa. Tilaajana projektissa on Oulun Vesi. Pitkään projektiin toimittajaksi valikoitui tuttu yhteistyökumppani, Pipelife Finland Oy. 

- Uusi siirtoviemärilinja koostuu kahdesta Ø800 jätevesiviemäriputkesta sekä Ø200 vesijohtoputkesta sekä pienemmistä sivuhaaroista. Ensimmäisessä vaiheessa runkolinjaa rakennetaan yhteensä 1160 metriä, aloittaa työmaapäällikkö Tomi Niemilä VMSV Oy : stä.

Pipelifelta toimitetaan projektiin monipuolisesti tuotteita, muun muassa 24-metrisiä PEH-paineputkia ja -kulmia, vesihuoltotarvikkeita, suojakuorellista paineputkea sekä kaapelinsuojatuotteita. PE-paineputkien hitsauksesta vastaa Eräjorma Oy

- Meidän osamme tässä projektissa on toimia PE-putkien hitsaajana. Vahvuutemme on kontti, joka on rakennettu juuri tämänkaltaisia hitsaustöitä varten. Olemme myös tehneet työmaan tarvittavat metsänraivaustyöt, kertoo Ismo Pudas Eräjorma Oy:stä. 

Suuri projekti vaatii huolellista ennakkosuunnittelua. 

- Isojen putkien kanssa toimiessa korostuu putkien käsittelyn lisäksi eri työvaiheiden suunnittelu. Esimerkiksi kulmien toteutus sekä putkien hitsaustyöt täytyy suunnitella etukäteen hyvin, avaa Niemilä.

- Aikataulutus ja suunnittelu on tässä kokoluokassa avainasemassa, että saadaan tuotteet toivotussa aikataulussa asiakkaalle. Meille on tärkeää, että annetut lupaukset pidetään, kertoo Pipelifen Itä-Suomen aluepäällikkö, Erkki Sonninen

Hietasaaren projekti on sujunut kaiken kaikkiaan mallikkaasti. Yhteistyöstä kiittelevät sekä Niemilä, Pudas että Sonninen. 

- Pipelife on toimittanu putkimateriaalit ajallaan sovitusti ja suosittelenkin Pipelifea vastaaviin projekteihin, kertoo Niemilä.
- Paljon on soiteltu puolin ja toisin, ja aina on saatu asiat järjestymään, kiittelee Sonninen.

Jaa sivu:

Lisätietoja

Contact images FI

Erkki Sonninen

Avainasiakaspäällikkö

+358405321606

Lataukset

Tutustu Pipelifen materiaaleihin. Jos et löydä etsimääsi, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tuotteet

Pipelifen tuotevalikoima on nähtävillä tuotetietokannassa.

Usein kysyttyä

Olemme koonneet vastaukset usein kysytyille kysymyksille.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme p. +358 30 600 2200 tai jätä yhteydenottopyyntö.

Jätä soittopyyntö

Soittopyyntö Pipelifelle
Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse
Yhteydenottopyyntö Pipelifelle
Otamme sinuun yhteyttä sähköpostitse