TIEDOTE JÄTEVESIJÄRJESTELMIEN LIIKETOIMINTAJÄRJESTELYSTÄ

22. joulukuuta 2023 | 1 min

VESTELLI OY JA PIPELIFE OVAT SOPINEET JÄTEVESIJÄRJESTELMIIN LIITTYVÄSTÄ LIIKETOIMINTAJÄRJESTELYSTÄ  


Vestelli Oy ja Pipelife Finland Oy ovat sopineet jätevesijärjestelmien myyntiin ja valmistukseen liittyvästä liiketoimintajärjestelystä. Pipelife myy Vestellille jätevesijärjestelmiin liittyvät oikeutensa. 

Pipelife Finland Oy myy Vestelli Oy:lle kaikki jätevesijärjestelmien liiketoimintaan liittyvät oikeutensa. Kaupan myötä Pipelife lopettaa jätevesijärjestelmien myynnin asiakkailleen Suomessa. Pipelife jatkaa jätevesijärjestelmien valmistusta Vestellin tarpeisiin. Kaupalla ei ole henkilöstövaikutuksia.

Kauppa tukee Pipelifen strategisia tavoitteita johtavana kunnallis- ja kiinteistöteknisten järjestelmien toimittajana. Kaupan tavoitteena on keskittää Pipelifen tuote- ja palveluvalikoimaa taajaan rakennetun ympäristön ratkaisuihin ja vähentää resurssien hajaantumista ydinliiketoiminnan ulkopuolelle.

”Jätevesijärjestelmien toimintamallin uudistus on ollut tavoitteenamme jonkin aikaa. Muutoksen rakentaminen kumppanuuden kautta alan vahvan toimijan kanssa sopii parhaiten arvoihimme ja tavoitteisiimme.” kertoo Kiinteistötekniikan myyntipäällikkö Mika Rajakangas Pipelife Finlandista.

Toteutuneella kaupalla Vestelli laajentaa jätevesijärjestelmävalikoimaa ja vahvistaa asemaansa jätevesijärjestelmien kokonaisratkaisutoimittajana. Vestelli saa kaupan myötä vahvan teollisen toimijan valmistamaan jätevesituotteita.

Vestelli Oy:n hallituksen puheenjohtajan Joona Linnan mukaan liikejärjestelyn avulla Vestelli monipuolistaa tuoteportfoliotaan ja vahvistaa toimintaansa Suomessa ja kansainvälisesti: ”Tekemämme liikejärjestelyn avulla Pipelifen jätevesijärjestelmät saavat oman selkeän roolin osana Vestelliä ja Auroora Yhtiöiden vesiliiketoimintaa, mikä luo asiakkaalle uusia mahdollisuuksia kattavien tuote- ja palvelukokonaisuuksien hankintaan Aurooraan kuuluvilta yrityksiltä.

Vestelli Oy on suomalainen yritys, joka tarjoaa jätevesiratkaisuja yhden henkilön kesämökin tarpeista aina satojen henkilöiden kuormitusta vastaaviin teollisuuden tarpeisiin. Vestelli on kasvava toimija jätevesimarkkinoilla Pohjoismaissa ja on osa Auroora Yhtiöt Oyj:n vesiliiketoimintaa, johon kuuluu yhteensä seitsemän yritystä. Auroora on suomalainen sarjayhdistelijä. Yhtiön liikevaihto on 130 miljoonaa euroa, ja siihen kuuluu 20 pk-yritystä, jotka työllistävät noin 600 henkilöä. Yhtiöt toimivat sarjayhdistelijämallin mukaan itsenäisesti omalla nimellään, brändillään ja strategiallaan osana yrittäjien rakentamaa suomalaista yhteisöä.

Pipelife Finland Oy on yksi Suomen johtavista LVI- tuotteita valmistavista yrityksistä. Tuotevalikoimaan kuuluvat ratkaisut kiinteistöjen ja kunnallistekniikan ja teollisuuden rakentamiseen. Pipelife Finland Oy työllistää Suomessa noin 250 henkilöä. Yhtiö on osa maailman johtavaa rakennustarvikkeiden valmistajaa Wienerberger AG:ta, joka toimii 33 maassa.

 

LISÄTIETOJA:

Kai Puustinen
toimitusjohtaja
Pipelife Finland Oy
+358 40 776 7068
kai.puustinen@pipelife.com

Joona Linna
hallituksen puheenjohtaja
Vestelli Oy
+358 46 6000 421
Joona.linna@vestelli.fi

Pipelife myy Vestellille jätevesijärjestelmiin liittyvät oikeutensa.

Jaa sivu:

Lisätietoja

Contact images FI

Kai Puustinen

Toimitusjohtaja

+358407767068

Lataukset

Tutustu Pipelifen materiaaleihin. Jos et löydä etsimääsi, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tuotteet

Pipelifen tuotevalikoima on nähtävillä tuotetietokannassa.

Usein kysyttyä

Olemme koonneet vastaukset usein kysytyille kysymyksille.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme p. +358 30 600 2200 tai jätä yhteydenottopyyntö.

Jätä soittopyyntö

Soittopyyntö Pipelifelle
Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse
Yhteydenottopyyntö Pipelifelle
Otamme sinuun yhteyttä sähköpostitse