Tule kanssamme Yhdyskuntatekniikkamessuille

03. toukokuuta 2023 | 1 min

Pipelife osallistuu Yhdyskuntatekniikka -tapahtumaan 10.-11. toukokuuta. 

Osastollamme B110 on paikalla myyntitiimimme tuttu kaarti, jotka kaikki odottavat innolla näkemistänne. Tule siis osastollemme juttelemaan kanssamme ja tutustumaan esillä oleviin ratkaisuihin! Ensimmäisen messupäivän kruunaa Pipelifen osastolla järjestettävä iltajuhla klo 18.30 alkaen, tulethan sinäkin?
 

Tuotteet osastolla


1. Kammi 1600 toimilaitekaivo
on vesilaitosten tarpeisiin räätälöitävä ratkaisu. Kotimainen ja täysin kierrätettävästä PE-muovista valmistettu toimilaitekaivo on rakenteeltaan erittäin tukeva ja helppo asentaa. Lisätietoja tuotteesta löytyy tuotetietokannasta. Kammi on koko komeudessaan esillä myös osastollamme!

2. SmartHub-sovellusalusta ja siihen liitettävät ratkaisut mahdollistavat ajantasaiset tiedot vesiverkostostasi, helpottavat huollon ennakointia ja lisäävät ymmärrystä vesiverkoston toiminnasta. Osastollamme pääset tutustumaan SmartHub sovellusalustan lisäksi älykkääseen pintavahtiin, joka on suunniteltu vesijärjestelmien pinnanmittaukseen ja hälytysten jälleen antoon sekä SmartProbeen, jonka avulla mittaat talousvesiverkoston keskeisiä ominaisuuksia, kuten veden painetta, lämpötilaa ja sähkön johtavuutta. Lisätietoja SmartHubista löydät täältä.

3. Hulevesijärjestelmistämme löydät ratkaisut hulevesien keräämiseen, johtamiseen, puhdistamiseen, viivyttämiseen, imeyttämiseen ja varastointiin. Kauttamme saat myös palvelut järjestelmän toimivuuden seurantaan ja toiminnan ylläpitämiseen. Voit tutustua hulevesijärjestelmiimme tästä. Osastoltamme löydät hulevesidemon, jossa yhdistyy mm. Stormbox-hulevesikasetitGeoClean puhdistustekstiilit ja uusi Filtro-kaivosuodatin.

4. Sähköhitsausosamme valmistetaan Euroopassa PE100RC ja PE100 materiaaleista. PE-osat kestävät kulutusta ja korroosiota, eikä niistä liukene haitta- tai makuaineita veteen, johdettavaan nesteeseen tai maaperään. Pipelifen sähköhitsausosat soveltuvat käytettäväksi PE-paineputkistoissa niin kaasulle, juomavedelle, jätevedelle kuin myös useille prosessivesille. Sähköhitsausosillamme on Nordic Poly Mark ja FM-hyväksyntä. Tutustu valikoimaan tuotetietokannassa.

Tervetuloa messuille kanssamme!

Jaa sivu:

Lisätietoja

Contact image FI

Kalle Vuorela

Liiketoimintayksikön johtaja, infra

+358451616223

Contact images FI

Markku Kytäjä

Myyntipäällikkö, Infra

+358405783556

Lataukset

Tutustu Pipelifen materiaaleihin. Jos et löydä etsimääsi, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tuotteet

Pipelifen tuotevalikoima on nähtävillä tuotetietokannassa.

Usein kysyttyä

Olemme koonneet vastaukset usein kysytyille kysymyksille.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme p. +358 30 600 2200 tai jätä yhteydenottopyyntö.

Jätä soittopyyntö

Soittopyyntö Pipelifelle
Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse
Yhteydenottopyyntö Pipelifelle
Otamme sinuun yhteyttä sähköpostitse