Tutustu uuteen Sako-Hertta saostussäiliöön

10. maaliskuuta 2022

Luja ja MATALARAKENTEINEN SAKO-HERTTA saostussäiliö sopii pieneenkin asennustilaan


Olemme kehittäneet uuden kaksikammioisen Sako-Hertta 1m³ saostussäiliön. Sako-Hertta säiliö korvaa vanhan pallomallisen 1m³ saostussäiliön. Vanha 1 m³ säiliö poistuu varastoista kevään 2022 aikana.

– Uudistettu säiliömalli on matalarakenteinen, luja ja se vaatii pienen asennustilan. Säiliön matalan rakenteen ja teleskooppisten nousujen ansiosta tuote sopii hyvin kohteisiin, joissa vaaditaan matalaa asennussyvyyttä. Säiliön yhteyteen ei myöskään tarvitse asentaa erillistä jakokaivoa, joka vähentää tuotteen valmistuksessa tarvittavan materiaalin tarvetta, kertoo Pipelifen tuotepäällikkö Jarno Huhta

Kestävästä PE-muovista valmistettu Sako-Hertta saostussäiliö on toimintavarma ja ekologinen ratkaisu pesuvesien erotteluun. 

– Sako-Hertta säiliön optimoitu rakenne säästää raaka-ainetta ja energiaa valmistusvaiheessa, tuote on myös kokonaan kierrätettävissä elinkaarensa loppupuolella. Saostussäiliön muotoilussa on otettu huomioon tuotteen kestävyys, käsiteltävyys ja asennettavuus. Matalan rakenteen ansiosta säiliö on myös helppo kuljettaa ja varastoida, kertoo Pipelifen myyntipäällikkö Mika Rajakangas.

Sako-Hertta on kaksikammioinen 1m3 saostussäiliö, joka erottelee pesuvesistä mahdolliset kiintoaineet ja rasvat. Kiintoaineiden ja rasvojen erottelun jälkeen vesi johdetaan esimerkiksi maasuodatuskenttään tai suodatuskasetteihin. Saostussäiliön tyhjennys hoidetaan perinteisesti imuautolla. Sako-Hertan ja umpisäiliön avulla rakennat helposti myös kaksoisviemäröinnin, jossa pesuvedet johdetaan Sako-Hertta säiliöstä maasuodatus- tai suodatuskasettikenttään ja WC-vedet 5m3 umpisäiliöön.

Säiliö tuotetietokannassa:

 

Hinnankorotuksia odotettavissa

Jaa sivu:

Lisätietoja

Contact image FI

Mika Rajakangas

Myyntipäällikkö, kiinteistötekniikka

+358503096010

Contact images FI

Jarno Huhta

Tuotepäällikkö, kiinteistötekniikka

+358406805785

Lataukset

Tutustu Pipelifen materiaaleihin. Jos et löydä etsimääsi, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tuotteet

Pipelifen tuotevalikoima on nähtävillä tuotetietokannassa.

Usein kysyttyä

Olemme koonneet vastaukset usein kysytyille kysymyksille.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme p. +358 30 600 2200 tai jätä yhteydenottopyyntö.

Jätä soittopyyntö

Soittopyyntö Pipelifelle
Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse
Yhteydenottopyyntö Pipelifelle
Otamme sinuun yhteyttä sähköpostitse