PIPELIFEN MYYNTITIIMI VAHVISTUI

13. huhtikuuta 2022

Pipelifen digitaalisten ratkaisuiden myynti vahvistui uuden osaajan liittyessä joukkoon. Uuden nimityksen myötä Pipelife vahvistaa asemaansa digitaalisten ratkaisuiden toimittajana ja kokonaisvaltaisena kumppanina.

BUSINESS DEVELOPMENT MANAGER, SMART WATER SOLUTIONS

Pipelife on kansainvälisesti yksi älykkäiden vesilaitosratkaisujen edelläkävijöistä. Suomessa kehitystyö on aloitettu parantamalla yhteyttä asiakkaiden kanssa ja lisäämällä osaajien määrää kentällä: Liisa Rantatulkkila aloitti Pipelifella helmikuussa Business Development Managerina vastaten palveluliiketoiminnan ja vesihuollon älykkäiden sovellusten kehittämisestä yhteistyössä Pipelifen myynnin kanssa.

- Kehitämme ja tuomme markkinoille uusia digitaalisia ratkaisuja kaikkialle infra- ja kiinteistötekniseen rakentamiseen. On ollut hienoa päästä osaksi organisaatiota, jossa asiakas on keskiössä. Odotan innolla, että pääsen tutustumaan asiakkaisiimme ja heidän päivittäisiin haasteisiinsa, kertoo Rantatulkkila.

Liisalla on pitkä työkokemus järjestelmien automaation ja kiinteistöteknisten järjestelmien digitaalisten ratkaisujen parissa. Hänellä on myös taskussaan tuore tutkinto Master of Business Administration (MBA) - palvelumuotoilu ja liiketoimintakehittäjänä.

- Liisa vastaa roolissaan vesilaitosten älykkäiden ratkaisujen kehittämisestä ja digitaalisten ratkaisujen räätälöinnistä asiakkaillemme sekä toimii asiantuntijana ja tukena myynnillemme. Laajennamme ja parannamme näin palveluitamme digitaalisten ratkaisuiden kumppanina, kertoo Pipelifen Head of New Business Development, Marko Heikkinen.

Contact image FI/TK

Liisa Rantatulkkila

Business Development Manager, Smart Water Solutions

+358405536840

Jaa sivu:

Lisätietoja

Contact images FI

Marko Heikkinen

Head of new business development, Nordic

+358407186640

Lataukset

Tutustu Pipelifen materiaaleihin. Jos et löydä etsimääsi, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tuotteet

Pipelifen tuotevalikoima on nähtävillä tuotetietokannassa.

Usein kysyttyä

Olemme koonneet vastaukset usein kysytyille kysymyksille.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme p. +358 30 600 2200 tai jätä yhteydenottopyyntö.

Jätä soittopyyntö

Soittopyyntö Pipelifelle
Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse
Yhteydenottopyyntö Pipelifelle
Otamme sinuun yhteyttä sähköpostitse