inframyynti kehittyy

16. helmikuuta 2022

inframyynnin alueet ja henkilöstö 1.2.2022 alkaen


Pystyäkseen paremmin palvelemaan infran projektikaupan asiakkuuksiaan Pipelife muuttaa nykyistä infran aluejakoaan. Samassa yhteydessä alueilla palvelevan myynnin vastuualueet päivittyvät.  

Pipelife muuttaa nykyistä infran projektikaupan aluejakoaan. Samalla myös alueilla tutuksi tulleiden inframyyjien tehtäviin tulee muutoksia. Muutosten tavoitteena on hyödyntää alueiden henkilöresurssit entistä tehokkaammin ja näin parantaa palvelutasoamme asiakasrajapinnassa.

Muutokset koskevat Etelä- ja Länsi-Suomen alueita. Etelä-Suomen alue muuttuu vastaamaan lähinnä vanhaa Uudenmaan aluetta ja siellä vastuumyyjänä toimii avainasiakaspäällikkö Joni Oikarinen. Vastaavasti Länsi-Suomen alue hieman laajenee ja vastuumyyjänä toimii jatkossa avainasiakaspäällikkö Jaani Rantala. Muutoksella ei ole vaikutusta muiden alueiden rajaukseen tai henkilöstöön. Asiakaspalvelumme palvelee alueilla kuten aiemminkin. 

Tutustu uudistuneeseen aluejakoomme klikkaamalla oheista karttakuvaa. Jonin ja Jaanin yhteystiedot löydät alta. Löydät kaikki myynnin ja asiakaspalvelun yhteystiedot sekä aluejakokartan myös hinnastostamme.

Jaa sivu:

Lisätietoja

Contact images FI

Markku Kytäjä

Myyntipäällikkö, Infra

+358405783556

Lataukset

Tutustu Pipelifen materiaaleihin. Jos et löydä etsimääsi, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tuotteet

Pipelifen tuotevalikoima on nähtävillä tuotetietokannassa.

Usein kysyttyä

Olemme koonneet vastaukset usein kysytyille kysymyksille.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme p. +358 30 600 2200 tai jätä yhteydenottopyyntö.

Jätä soittopyyntö

Soittopyyntö Pipelifelle
Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse
Yhteydenottopyyntö Pipelifelle
Otamme sinuun yhteyttä sähköpostitse