Tulevaisuuden älykkäät ratkaisut kehitetään yhteistyössä

22. marraskuuta 2022

Kehittyminen ja tulevaisuuden haasteisiin vastaaminen vaatii monialaista osaamista. Digitalisaatio ja eri alojen osaajien yhteistyö ovat keskeisessä asemassa näihin haasteisiin vastaamisessa. Myös Pipelife satsaa digitalisaatioon ja monialaiseen yhteistyöhön. Viimeisin esimerkki tästä on lokakuussa markkinoille tuotu älykäs SmartHub-sovellusalusta. Pipelifen SmartHub yhdistää joustavan rajapinnan ja etäyhteyksien avulla sekä tietokanta- että verkostodatat yhteen sovellusalustaan. Liittämällä SmartHubiin useita datanlähteitä, lisäät verkostosi läpinäkyvyyttä ja parannat verkoston hallittavuutta.
 

Älykästä pinnanmittausta SmartHubilla

Pipelife on kehittänyt SmartHubiin yhdistettävän älykkään pinnanmittauslaitteen yhteistyössä iProtoxin kanssa. iProtoxi on yritys, joka kehittää energiatehokkaita ja räätälöityjä IoT-ratkaisuja eri toimialoille. Nyt yhteistyössä kehitetty Pipelifen älykäs pintavahti on suunniteltu vesijärjestelmien pinnanmittaukseen ja hälytysten jälleenantoon. Laitteen kehityksessä on huomioitu niin laitteen fyysiset kuin ohjelmistolliset ominaisuudet, jotta ne palvelisivat vesiverkoston haastavia olosuhteita ja erityistarpeita.

– Yhteistyö iProtoxin kanssa on ollut erittäin helppoa ja olen todella tyytyväinen lopputulokseen. Yhdessä kehittämämme älykkään pintavahdin avulla pystymme tarjoamaan asiakkaillemme laadukasta dataa ja sen myötä helppoa verkoston hallintaa, kertoo älykkäiden vesiverkostoratkaisuiden kehityspäällikkö Liisa Rantatulkkila Pipelifelta.

–  Pipelifen älykäs pintavahti on langaton ja vesitiivis, eikä sen asentaminen vaadi sähköasennustöitä. Tuote on helppo ottaa käyttöön myös jälkiasennettuna ja se on yhteensopiva kaikkien olemassa olevien järjestelmien kanssa. Laitteen keräämä pinnankorkeustieto on helposti nähtävillä SmartHub-sovellusalustassa, toteaa Rantatulkkila.

PVC-KAAPELINSUOJAPUTKEN LUOKITUS MUUTTUU

Jaa sivu:

Lisätietoja

Contact image FI/TK

Liisa Rantatulkkila

Business Development Manager, Smart Water Solutions

+358405536840

Lataukset

Tutustu Pipelifen materiaaleihin. Jos et löydä etsimääsi, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tuotteet

Pipelifen tuotevalikoima on nähtävillä tuotetietokannassa.

Usein kysyttyä

Olemme koonneet vastaukset usein kysytyille kysymyksille.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme p. +358 30 600 2200 tai jätä yhteydenottopyyntö.

Jätä soittopyyntö

Soittopyyntö Pipelifelle
Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse
Yhteydenottopyyntö Pipelifelle
Otamme sinuun yhteyttä sähköpostitse