TUTUSTU UUTEEN HILJAISEEN MASTER3PLUS VIEMÄRIJÄRJESTELMÄÄN

15. lokakuuta 2021

MASTER3PLUS ON HILJAINEN, EKOLOGINEN JA HELPPO ASENTAA


Pipelifen uusi hiljainen kiinteistöviemäröintijärjestelmä soveltuu erityisen hyvin rakennuskohteisiin, joissa viemäröinnin äänitasovaatimukset ovat vaativammat kuin perinteisissä viemäröintikohteissa.  

- Master3Plus -tuoteperheellä vastaamme rakennusten kasvaviin ääniteknisiin vaatimuksiin. Tuotteen valmistamisessa ja kierrättämisessä on huomioitu tuotteen aiheuttama hiilijalanjälki. Master3Plus on valmistettu EN 1451-standardin mukaisesti ja järjestelmän äänitaso on mitattu standardin EN 14266 mukaisesti, kertoo kiinteistötekniikan tuotepäällikkö Jarno Huhta

Master3Plus -kiinteistöviemärijärjestelmän tuotteilla on korkea lämmönsietokyky ja hyvä kemikaalinkesto. Tuotteiden kerrosrakenne ja jäykkyys takaa järjestelmälle poikkeuksellisen hyvän asentuvuuden ja tiiviyden. Järjestelmän sileä ja vaalea sisäkerros ehkäisee likaantumista ja helpottaa kuvaamista.  Master3Plus -tuotteiden musta ulkoväri on tyylikäs ja huomaamaton.

    - Järjestelmämme soveltuu erinomaisesti sairaaloihin ja muihin vaativiin kohteisiin, joissa vaaditaan ympäristöministeriön asetusten mukaisia äänitasovaatimuksia. Lisäksi tuoteperheen tuotteet  ovat helposti kierrätettäviä, jatkaa Huhta. 

- Asennusliikkeet ja asentajat ovat meille PIpelifelaisille tärkeä asiakasryhmä. Olemmekin kuunnelleet tarkkaan heidän mielipiteitä kehittäessämme Master3Plus -järjestelmän asennusominaisuuksia. Pohjakulman keveys, osien kulmamerkinnät, asennussyvyysmerkinnät ja jopa järjestelmän värimaailma ovat asiakaspalautteen tulosta, kertoo kiinteistötekniikan myyntipäällikkö Mika Rajakangas.

 

Master3Plus toimitukset alkavat syksyllä 2021.

Master 3 Plus

Tilaa maksuton Master3Plus tekninen käsikirja

Jaa sivu:

Lisätietoja

Contact images FI

Jarno Huhta

Tuotepäällikkö, kiinteistötekniikka

+358406805785

Contact image FI

Mika Rajakangas

Myyntipäällikkö, kiinteistötekniikka

+358503096010

Lataukset

Tutustu Pipelifen materiaaleihin. Jos et löydä etsimääsi, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tuotteet

Pipelifen tuotevalikoima on nähtävillä tuotetietokannassa.

Usein kysyttyä

Olemme koonneet vastaukset usein kysytyille kysymyksille.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme p. +358 30 600 2200 tai jätä yhteydenottopyyntö.

Jätä soittopyyntö

Soittopyyntö Pipelifelle
Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse
Yhteydenottopyyntö Pipelifelle
Otamme sinuun yhteyttä sähköpostitse