ENERGIATEHOKKAAT RATKAISUT TUULIVOIMAHANKKEISIIN

18. lokakuuta 2021

Tuulivoima on edullinen ja nopeasti kasvava puhtaan sähkön tuotantotapa myös Suomessa. Tuulivoimalat vähentävät energiatuotannon hiilidioksidipäästöjä ja tuovat työpaikkoja sekä verovaroja kunnille. 

Pipelifen kaapelinsuojatuotteiden valikoimasta löytyy kaikki tarvittava myös tuulivoimapuistojen keskijännite- ja kuituverkkojen rakentamiseen.

- Meillä on markkinoiden kattavin valikoima kaapelinsuojatuotteita. Tuotteemme täyttävät korkeimmat asetetut    vaatimukset laadussa, toimivuudessa, käyttöominaisuuksissa ja ympäristön huomioimisessa. Tuotteemme    soveltuvat erinomaisesti myös vaativan verkoston rakentamiseen pohjoismaisissa olosuhteissa, kertoo sähkö- ja    kaapelinsuojatuotteiden myyntipäällikkö Tarja Jokinen Pipelifelta.

KOHTI HIILINEUTRAALIA SUOMEA 2035


Ilmastonmuutos, päästöt ja luonnonvarojen väheneminen ovat globaaleja huolenaiheita. Ympäristöministeriön tavoitteena on, että Suomi saavuttaa hiilineutraaliuden vuoteen 2035 mennessä. Tämän tavoitteen saavuttamiseksi myös sähkön- ja lämmöntuotannossa on kiinnitettävä entistä enemmän huomiota uusiutuvaan ja ympäristöystävälliseen energiantuotantoon.

Pipelife on sitoutunut vastaamaan ympäristöministeriön vaateisiin vähähiilisestä ja kestävästä rakentamisesta, ja on mukana kehittämässä energiatehokkaita ja ympäristöystävällisiä ratkaisuja muun muassa tuulivoimapuistojen tarpeisiin.

- Johtavana sähkö- ja kaapelinsuojaratkaisujen valmistajana meille on tärkeää olla mukana alan kestävän kehityksen sekä uusiutuvan energiatuotannon kehittämishankkeissa, kertoo Jokinen.

- Lähtökohtana on, että tuotteemme edesauttavat ympäristöystävällistä rakentamista. Tavoitteenamme on    tehdä kestäviä, helppokäyttöisiä ja turvallisia tuotteita, joilla pystytään vastaamaan rakentamisen tarpeisiin.    Samalla varmistamme tuotantomme laadukkaan ja turvallisen tekemisen ympäristöä kunnioittaen, sanoo    Jokinen.

Kokosimme tuotteistamme esimerkkivalikoiman tuulivoimapuistorakentamisen tarpeisiin. Tutustu esitteeseen ja kysy lisää myynniltämme.

Lue lisää:

Jaa sivu:

Lisätietoja

Contact images FI

Tarja Jokinen

Myyntipäällikkö, sähkö

+358405524330

Contact images FI

Vesa Juka

Tuotepäällikkö, sähkö

+358500890288

Contact images FI

Tuomo Savolainen

Ratkaisumyyjä, sähkö

+358405543688

Lataukset

Tutustu Pipelifen materiaaleihin. Jos et löydä etsimääsi, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tuotteet

Pipelifen tuotevalikoima on nähtävillä tuotetietokannassa.

Usein kysyttyä

Olemme koonneet vastaukset usein kysytyille kysymyksille.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme p. +358 30 600 2200 tai jätä yhteydenottopyyntö.

Jätä soittopyyntö

Soittopyyntö Pipelifelle
Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse
Yhteydenottopyyntö Pipelifelle
Otamme sinuun yhteyttä sähköpostitse