Koronaviruksen huomioiminen toiminnassamme

01. maaliskuuta 2020

Kokoamme tälle sivulle ohjeita ja tiedot toimintamuutoksista tiedoksi asiakkaillemme sekä muille yhteistyökumppaneillemme. Lisäämme ja päivitämme ohjeistustamme aina tilanteen muuttuessa.

Asiakkaistamme sekä henkilöstöstämme huolehtiminen on meille ensiarvoisen tärkeää. Teemme kaikkemme, että koronaviruksen vaikutuksen jäävät mahdollisimman vähäisiksi, ja voimme taata turvallisen ja jatkuvan toiminnan. Seuraamme tarkasti viranomaistiedotteita ja THL:n ohjeita toiminnassamme, ja olemme tehneet monia toimenpiteitä tehtaillamme sekä muilla toimipaikoilla. Koronavirusepidemialla ei ole toistaiseksi vaikutusta tavarantoimituksiin tai tuotteidemme saatavuuteen.

Päivitetty 22.2.2021

Näitä noudatamme 

 • Toimipisteissämme työskentelevät vain oireettomat henkilöt, suosimme myös mahdollisuuksien mukaan etätyötä
 • Toimipisteemme eivät toistaiseksi ota vastaan asiakkaita tai muita vierailijoita
 • Pidämme kaikki sovitut palaverit asiakkaidemme ohjeistuksia noudattaen, pääsääntöisesti etävälineillä tai pienryhmissä viranomaisten turvaohjeistuksia noudattaen
 • Ulkomaan matkat on toistaiseksi kielletty, ja ulkomailta palanneet työntekijämme noudattavat 10 vrk suositeltua karanteeniaikaa. Vältämme myös kotimaan matkailua.
 • Panostamme kaikilla toimipisteillämme hyvään käsihygieniaan, työskentelemme väljästi ja vältämme ylimääräisiä kontakteja
 • Vältämme buffet-lounaita ja huolehdimme tavallista tarkemmin taukotilojemme siisteydestä
 • Noudatamme maskisuosituksia ja huolehdimme maskien saatavuudesta tapaamisissa

Toimenpiteet toimipisteissämme ja ohjeet tehtailla asioiville


Myynti ja asiakaspalvelu

 • Myynti ja asiakaspalvelu palvelevat toistaiseksi sähköisissä välineissä. Kaikissa tilauksiin, tarjouksiin ja kuljetuksiin liittyvissä kysymyksissä auttaa asiakaspalvelumme asiakaspalvelu@pipelife.com. Mahdolliset muutokset koronaviruksen vaikutuksista toimituksissamme ilmoitamme viipymättä asiakkaillemme.

Tehtaat

 • Tuotannon, logistiikan ja kuljettajien työntekijöiden turvallisuutta lisätään minimoimalla fyysiset kohtaamiset, huolehtimalla työntekijöiden turvaetäisyyksistä ja toimipaikkojen vierailuja rajoittamalla.
 • Kuljetusliikkeiden ja kuljettajien kanssa on sovittu erityisjärjestelyistä, joiden avulla kuljetuksiin liittyvä paperityö saadaan hoidettua turvallisesti. Tehtaan ja logistiikan tiloihin eivät toistaiseksi pääse ulkopuoliset.
 • Jokaiselle tehtaalle on luotu varasuunnitelma henkilöstön sairastumisen varalle. Meillä on hyvät koulutetut sesonkityöntekijät, joiden avulla voimme varmentaa toiminnan jatkuvuuden.
 • Mahdollisella Suomen ja Ruotsin rajan välisellä henkilöliikenteen rajoittamisella ei ole vaikutuksia Haaparannan tehtaan toimintaan tai toimitusketjuun 
 • Noutoasiakkaitamme pyydämme noudattamaan porteissamme olevia ohjeita ja soittamaan ennen noutoa alla ilmoitettuihin numeroihin tai asiakaspalveluumme. Haaparannan tehtaan osalta suosittelemme tilaamaan toimitukset työmaalle, johtuen rajaliikenteen testausvaatimuksista ja liikenteen rajoituksista.
 • Vantaan toimipaikkamme noudot tapahtuvat pääportin lähettämöstä. Olemme rajoittaneet pääsyä lähettämöön ja kommunikoimme pääasiallisesti vain ikkunaluukun kautta. 

Vantaa: 040 027 5058
Jyväskylä: 040 755 0131 tai 040 670 1399
Joensuu: 0400 428 365 tai 040 848 9554
Asiakaspalvelu: 030 600 2200 tai asiakaspalvelu@pipelife.com

Tiedote

Jaa sivu:

Lisätietoja

Contact images FI

Sanna Hannonen-Nurro

Asiakaskokemuspäällikkö

+358306002204

Lataukset

Tutustu Pipelifen materiaaleihin. Jos et löydä etsimääsi, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tuotteet

Pipelifen tuotevalikoima on nähtävillä tuotetietokannassa.

Usein kysyttyä

Olemme koonneet vastaukset usein kysytyille kysymyksille.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme p. +358 30 600 2200 tai jätä yhteydenottopyyntö.

Jätä soittopyyntö

Soittopyyntö Pipelifelle
Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse
Yhteydenottopyyntö Pipelifelle
Otamme sinuun yhteyttä sähköpostitse