PIPELIFE VAHVISTAA ASEMAANSA VESIHUOLLON KUMPPANINA

04. marraskuuta 2020

Pipelife vahvistaa asemaansa vesihuollon kumppanina laajentamalla yrityskaupalla toimintaansa uudelle sovellusalueelle – valikoima laajenee vesihuollon monitorointiin sekä älykkäisiin ohjausratkaisuihin. Inter Act B.V.:n hankinta kehittää ja laajentaa Pipelifen älykkäiden sovellusten portfoliota ja luo edellytykset tulevaisuuden kasvulle veden- ja energianhallinnan ratkaisujen tuottajana. Verkko- ja pilvipohjaiset itseoppivat ratkaisut helpottavat tulevaisuuden ennakointia, riskien hallintaa ja parantavat elämisen laatua.

Pipelifen emoyhtiö Wienerberger AG on hankkinut hollantilaisen Inter Act B.V.:n yrityskaupalla. Inter Act on toiminut vuodesta 1993 lähtien älykkäiden vesi- ja viemäriverkostojen, sekä energiapalveluiden monitorointi- ja palvelutoimittajana. Yrityskaupan avulla Pipelife laajentaa tarjontaansa vesilaitoksille mittaus- ja ohjausratkaisuihin.

Pipelifen ratkaisu yhdistää verkostosta kerättävän sensoritiedon, Big datan, itseoppivaan verkoston ohjauslaskentaan. Se soveltuu laitosten olemassa olevan tiedon älykkääseen yhdistämiseen ja visualisoimiseen, verkon valvontaan sekä huoltotoimenpiteiden ohjaamiseen.

Pipelife toimittaa vesilaitosten digitalisaatioratkaisut yhdessä vesilaitoksien järjestelmiin erikoistuneen Inter Act B.V:n sekä oman toimittajaverkostonsa kanssa. Yhdistämme suomalaisen asennustapa- ja laitosympäristöosaamisen sekä Inter Actin ja muiden vesialan ohjelmisto- ja laitetoimijoiden osaamisen kansainvälisten globaalien pilvipalvelutoimittajien tietoturva- ja järjestelmäintegraatio-osaamiseen.

– Pipelife on ollut jo vuosikymmenten ajan luotettu vesilaitosten kumppani perinteisten verkostokomponenttien, kuten putkien, yhteiden, kaivojen ja pumppaamoiden toimittajana. Varsinkin toimilaitekaivo-asiakkaamme ovat olleet kiinnostuneita mittalaitteistoista ja niiden keräämän datan välittämisen ja tallentamisen ratkaisuista. Haluamme olla asiakkaillemme yhä parempi kumppani, joten palvelun laajentaminen vesilaitosten digitaalisiin ratkaisuihin oli helppo ja luonnollinen askel, kertoo myyntijohtaja Jarko Lehto Pipelifelta.

– Pipelife sovelluksen vahvuutena on sen yhteensopivuus olemassa olevien järjestelmien kanssa. Pipelifen ratkaisut voidaan helposti laajentaa olemassa olevien sensorijärjestelmien osaksi tai sen avulla voidaan yhdistää useita tietolähteitä verkon ohjaamisen tueksi, kertoo Chief Information & Marketing Officer Marko Heikkinen Pipelifelta.

Haluamme olla kumppani myös tulevaisuuden vesilaitosten rakentamisessa. Tarjoamme vesilaitoskumppaneillemme toimivan työkalun oman digitalisaation kehityssuunnitelman rakentamiseen. Työkalumme tarjoavat konkreettisia keinoja laitoksen johdolle siihen, miten edetä kohti omaa tavoitetilaa.

 

Pipelife Finland Oy on yksi Suomen johtavista LVIS-tuotteita valmistavista ja markkinoivista yrityksistä. Tuotevalikoimaamme kuuluvat kiinteistö- ja kunnallisteknisiin kohteisiin tarkoitetut muoviputkijärjestelmät, kaivot, jätevesijärjestelmät, öljynerottimet, pumppaamot sekä sähkötuotteet. Lisäksi valikoimaamme kuuluvat Inter Act B.V yrityskaupan myötä vesilaitosten verkoston valvonta, tiedonvälitys, oppiva verkonohjaus sekä huollonohjaus sovellukset.

Tiedote

Jaa sivu:

Lisätietoja

Contact images FI

Marko Heikkinen

Head of new business development, Nordic

+358407186640

Contact images FI

Jarko Lehto

Myyntijohtaja

+358407708346

Lataukset

Tutustu Pipelifen materiaaleihin. Jos et löydä etsimääsi, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tuotteet

Pipelifen tuotevalikoima on nähtävillä tuotetietokannassa.

Usein kysyttyä

Olemme koonneet vastaukset usein kysytyille kysymyksille.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme p. +358 30 600 2200 tai jätä yhteydenottopyyntö.

Jätä soittopyyntö

Soittopyyntö Pipelifelle
Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse
Yhteydenottopyyntö Pipelifelle
Otamme sinuun yhteyttä sähköpostitse