Uutuus: Stormbox II -hulevesikasetti

29. toukokuuta 2019

Pipelifen hulevesituotteiden valikoima laajeni uudella Stormbox II -hulevesikasetilla. Stormbox II -hulevesikasetit on kehitetty ratkaisuksi hulevesien viivyttämiseen, imeyttämiseen ja varastointiin. Hulevesikasetit ovat osa Raineo® ratkaisukokonaisuutta.

Stormbox II -hulevesikasetit ovat kehittyneempi versio nykyisten hulevesikasettien joukossa. Pipelifen Stormbox on markkinoiden kestävämpiä hulevesikasetteja pilarirakenteensa ansiosta. Uudet Stormbox II -kasetit ovat keveitä käsitellä ja erittäin nopea asentaa patentoidun kiinteän kiinnitysliitännän ansiosta.

    - Uudessa Stormbox II -kasetissa komponenttien kiinnitys on entistä helpompaa ja nopeampaa. Erillisiä kiinnikkeitä ei enää tarvita, sillä järjestelmän osissa on integroidut kiinnikkeet, jolloin järjestelmän kasaamiseen ei tarvita irrallisia kiinnikkeitä ja kasaaminen on erittäin nopeaa, kuvailee tuotepäällikkö Mika Ervasti Pipelifelta.

Hulevesikasettien tarkastaminen ja puhdistaminen on mahdollista sekä vaaka- että pystysuuntaisesti. Kasetteihin kiinnitettävissä sivulevyissä on esiaukotukset Ø160, Ø200, Ø250, Ø315 ja Ø400 mm:n yhteet. Järjestelmään on saatavissa Ø200, Ø400 ja Ø630 yhteet niin sileille kuin korrukoiduille tarkastus- ja huoltoputkille. Kaikki yhteet käyvät Raineo tuplavahva sadevesiputkien laajaan valikoimaan ja lisäksi sileille NAL-putkille.

Pipelife tarjoaa Stormbox II -hulevesikaseteille mitoitusohjelman, jolla voi määrittää hulevesien viivytys- tai imeytysjärjestelmän koon ja tarvittavien Strombox elementtien määrän. Pipelifen asiantuntijat auttavat tarvittaessa Stormbox imeytyskentän suunnittelussa.

Pipelifen valikoimassa on saatavilla edelleen myös perinteistä Stormbox-mallia.

UUTUUS: STORMBOX II -HULEVESIKASETTI

Jaa sivu:

Lisätietoja

Contact images FI

Mika Ervasti

Tuotepäällikkö

+358408453206

Lataukset

Tutustu Pipelifen materiaaleihin. Jos et löydä etsimääsi, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tuotteet

Pipelifen tuotevalikoima on nähtävillä tuotetietokannassa.

Usein kysyttyä

Olemme koonneet vastaukset usein kysytyille kysymyksille.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme p. +358 30 600 2200 tai jätä yhteydenottopyyntö.

Jätä soittopyyntö

Soittopyyntö Pipelifelle
Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse
Yhteydenottopyyntö Pipelifelle
Otamme sinuun yhteyttä sähköpostitse