Uutuus: keltainen ROCKY

21. tammikuuta 2019

Pipelife toi neljä vuotta sitten markkinoille ROCKY kaapelinsuojaputken. Verkonrakentajien kanssa yhteistyössä suunniteltu kaapelinsuoja sai hyvän vastaanoton ja on jo vakiinnuttanut asemansa markkinoilla. Nyt tämä haastavien asennuskohteiden kaapelinsuoja on saatavilla myös keltaisena.

    - Musta ROCKY on alun perin kehitetty erikoissuojaksi. Käytön laajentuessa halusimme tuoda markkinoille saman putken myös keltaisena, joka on kaapelinsuojauksen stantardiväri. Keltainen väri erottuu selvästi vesijohdoista, ja punainen raitaväri toimii huomiovärinä, kertoo tuotepäällikkö Vesa Juka Pipelifelta.

Keltainen ROCKY kaapelinsuojaputki on varustettu punaisilla huomioraidoilla sekä sähkökaapeli – kraftkabel -tekstimerkinnöillä. Tuote on saatavilla käyttöluokkiin SRS SN16 ja SRE SN64. ROCKY SRS soveltuu normaaliin sähkö- ja televerkon rakentamiseen, jossa tarvitaan erittäin lujaa rakennetta, sekä suuntaporaamalla tehtäviin alituksiin. ROCKY SRE soveltuu erittäin vaativiin maasto-olosuhteisiin, kuten louhikkoihin ja matala-asennukseen.

    - Keltainen ROCKY soveltuu vaativiin maahan asennettaviin verkonrakennuskohteisiin. Musta ROCKY pysyy edelleen tuotevalikoimassa, koska se soveltuu hyvän UV-kestoisuuden vuoksi esimerkiksi silta- ja kallioasennuksiin, avaa Juka.

ROCKY kaapelinsuojaputket toimitetaan 6 m salkoina, kiepillä, XL-kiepilla tai autokelalla.

    - Keltaista ROCKY putkea on saatavilla kokoluokissa Ø63-160. Erityiskohteisiin on mahdollista valmistaa tilauksesta myös suurempia kokoja, kertoo Juka.  

ROCKY SRS ja SRE kaapelisuojaputkiin on saatavilla ankkurointiin tarkoitettuja teräskiinnikkeitä. ROCKY kaapelinsuojaputken liitoksiin voidaan käyttää sähköhitsausmuhveja tai muita järjestelmään sopivia putkiliittimiä asennuskohteen mukaan.

UUTUUS: KELTAINEN ROCKY

Jaa sivu:

Lisätietoja

Contact images FI

Vesa Juka

Tuotepäällikkö, sähkö

+358500890288

Lataukset

Tutustu Pipelifen materiaaleihin. Jos et löydä etsimääsi, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tuotteet

Pipelifen tuotevalikoima on nähtävillä tuotetietokannassa.

Usein kysyttyä

Olemme koonneet vastaukset usein kysytyille kysymyksille.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme p. +358 30 600 2200 tai jätä yhteydenottopyyntö.

Jätä soittopyyntö

Soittopyyntö Pipelifelle
Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse
Yhteydenottopyyntö Pipelifelle
Otamme sinuun yhteyttä sähköpostitse