Jätevesijärjestelmien valikoima kasvaa

26. maaliskuuta 2019

Pipelife tuo markkinoille uuden biopuhdistamon pesuvesien puhdistamiseen. Uusi Bio-Bertta harmaavesipuhdistamo puhdistaa pesuvedet tehokkaasti ilman kemikaalia tai vaihtoa vaativaa suodatinmateriaalia.

Bio-Bertta harmaavesipuhdistamo on tarkoitettu vapaa-ajan sekä jatkuvaan käyttöön tarkoitettujen kiinteistöjen jätevesien käsittelyyn. Puhdistamo käsittelee 600l vettä vuorokaudessa. Puhdistamon toiminta perustuu jatkuvatoimiseen aktiivilieteprosessiin, joka sietää hyvin kuormituksen vaihtelua.

    - Laite soveltuu erityisesti kohteisiin, joissa maaperä ei salli maaperäkäsittelyn rakentamista. Puhdistamo sopii kiinteistöille, joissa on myös vesivessa. Näissä kohteissa voidaan rakentaa kaksoisviemäröinti, jolloin pesuvedet puhdistuvat Bio-Bertassa ja wc-vedet ohjataan umpisäiliöön, kertoo tuotepäällikkö Jarno Huhta Pipelifelta.

Bio-Bertta puhdistamo on helppo asentaa. Biopuhdistamo asennetaan kaivantoon, liitetään viemäröintiin ja kytketään verkkovirtaan. Säiliön matala rakenne mahdollistaa asentamisen matalaan asennussyvyyteen säästäen näin asennuskustannuksissa ja maa-ainesten tarpeessa. Oikein asennettuna ja huollettuna puhdistamo on varmatoiminen, pitkäikäinen ja puhdistaa jätevedet tehokkaasti.

Bio-Bertta harmaavesipuhdistamo on CE-merkitty ja se täyttää ympäristönsuojelulaissa määritetyt tiukemmat puhdistusvaatimukset.

Lisätietoa tuotteesta löydät puhdastulevaisuus.fi kuluttajasivustoltamme. Tekniset kuvat löydät pipelife.fi sivun materiaalipankista.

JÄTEVESIJÄRJESTELMIEN VALIKOIMA KASVAA

Jaa sivu:

Lisätietoja

Contact images FI

Jarno Huhta

Tuotepäällikkö, kiinteistötekniikka

+358406805785

Lataukset

Tutustu Pipelifen materiaaleihin. Jos et löydä etsimääsi, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tuotteet

Pipelifen tuotevalikoima on nähtävillä tuotetietokannassa.

Usein kysyttyä

Olemme koonneet vastaukset usein kysytyille kysymyksille.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme p. +358 30 600 2200 tai jätä yhteydenottopyyntö.

Jätä soittopyyntö

Soittopyyntö Pipelifelle
Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse
Yhteydenottopyyntö Pipelifelle
Otamme sinuun yhteyttä sähköpostitse