Tutustu meihin! (Osa 1)

09. heinäkuuta 2018

Pipelife esittelee kesän 2018 aikana työntekijöitään. Kysyimme heiltä, minkälaista työnteko on Suomen parhaimmassa teollisen alan yrityksessä.

Tuotanto, Iin tehdas


Olen Tauno, ja toimin tuotannossa Iissä. Työskentelen pumppaamoiden, laitekaivojen ja palopostien valmistuksessa.

Työurani Pipelifella olen aloittanut vuonna 2001, tulin aikanaan ProPipelle töihin. Tuolloin työnkuvaani kuului valmistaa sakokaivoja ja muitakin kaivoja. Toimin siis pääsääntöisesti kaivo-osastolla. Tästä siirryin pumppaamopuolelle, ja osan ajasta olen ollut myös rotaatiovalupuolella. Viimeiset vuodet olen toiminut pääosin pumppaamopuolella. Kaikki muut tuotannon toimialueet paitsi PVC ja pakkauspuoli ovat tulleet vuosien aikana tutuksi.

Työn tekeminen Pipelifella on monipuolista, ei ole yhtä ja samaa koko ajan. Jokainen päivä on vähän erilainen, ja on mukavaa, että työ ja tuotteet vaihtelevat. Peruspäivänä tullaan aamulla töihin, katsotaan seinältä tai työkorteista ohjeet ja aletaan hommiin. Tässä saa olla hyvin oma-toiminen, varsinkin aamuvuoroissa. Työt tehdään toimituslistojen ja kiireellisyysjärjestyksen mukaan.

Tulevaisuus Pipelifella näyttää valoisalta. Toivottavasti täällä ollaan eläkeikään asti. Uusia tuotteita on tullut mukavasti, ja varmasti tulee jatkossakin. Esimerkiksi palopostit ja laitekaivot ovat viimeaikaisia uusia tuotteita.

Pipelifella työskentely on mukavaa, ja töihin lähtee aina mielellään. Täällä oikeasti välitetään työntekijöistä. Yhdessä tekeminen on mukavaa, kun on muutakin kuin ns. lakisäätäiset. Esimerkiksi kaikenlaiset puuhapäivät – kokoonnutaan tehtaalle, tehdään kevätsiivousta ja esivalmistellaan tuotteita joita ei kiirepäivinä ehdi. Illalla lämpenee sitten sauna, palju ja grilli.
 

Tuotanto, Haaparannan tehdas


Olen Asko, ja toimin putkityöntekijänä Haaparannassa.

Olen työskennellyt Pipelifella 18 vuotta. Aloitin kesälomatuuraajana, ja muutama vuosi vierähtikin näin. Tämän jälkeen minut palkattiin vakituiseksi, ja olen ollut täällä siitä lähtien. Tänä päivänä koulutan uudet tuotannon työntekijät. Olen ollut myös vuoroesimiehenä. Toimin lisäksi luottamusmiehenä ja työsuojeluvaltuutettuna, ja hoidan liiton ja työsuojelun edustajien tehdaskierrokset. Hyvä kielitaito on etuna, puhun hyvin sekä suomea että ruotsia.

Pipelife on luotettava ja hyvä työnantaja. Täällä on moni perusasia kunnossa ja asiat hoituvat kuten pitää. Olen ylpeä siitä, että olen täällä töissä. Meillä on hyviä henkilökuntaetuja, työvarusteet ovat aina kohdallaan ja meistä (työntekijöistä) pidetään hyvää huolta. Täältä suunnalta ei varmasti löydy toista samanlaista työnantajaa. Kimmolle ja hänen tekemälleen työlle on kova arvostus. Parhaimpia asioita täällä on, että kenellekään ei tarvitse pokkuroita, vaan kaikille voi puhua avoimesti. Työkaverin arvostus näkyy arjessa, meillä on täällä hyvä yhteishenki ja puhallamme yhteen hiileen. Uudet työntekijät otamme aina avosylin vastaan ja heti mukaan toimintaan.

Tulevaisuuden Pipelifella näen valoisana, ja eiköhän täällä olla eläkeikään asti. Meidän vuoro on todella hyvä tiimi: Vuoroissa huomioidaan aina työkaverit – jos huomataan että joku tarvitsee apua niin avuksi tarjoudutaan. Kun toimimme täällä pohjoisessa, meidän täytyy olla tuotannossa ja kuljetuksessa tehokkaita, koska välimatkat ovat pitkiä. Mukava tietää, että meihin uskotaan.

TUTUSTU MEIHIN! (OSA 4)
TUTUSTU MEIHIN! (OSA 4)
TUTUSTU MEIHIN! (OSA 4)

Jaa sivu:

Lisätietoja

Mika Pälvilä

Tehtaanjohtaja, kaivoyksiköt

+358408445418

Ari Pokka

Tehtaanjohtaja, Haaparanta

+358403507133

Lataukset

Tutustu Pipelifen materiaaleihin. Jos et löydä etsimääsi, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tuotteet

Pipelifen tuotevalikoima on nähtävillä tuotetietokannassa.

Usein kysyttyä

Olemme koonneet vastaukset usein kysytyille kysymyksille.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme p. +358 30 600 2200 tai jätä yhteydenottopyyntö.

Jätä soittopyyntö

Soittopyyntö Pipelifelle
Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse
Yhteydenottopyyntö Pipelifelle
Otamme sinuun yhteyttä sähköpostitse