Choose your region
YHTEYSTIEDOT | Suomi
Menu

Smartline

Smartline on markkinoiden kehittynein kiinteistöviemärijärjestelmä.  

Järjestelmä tarjoaa edeltäjiinsä verrattuna monia etuja:
Smartline edut:

  • Moderni muotoilu
  • Helppo asentaa
  • Vähemmän osia

Järjestelmä on toteutettu muhvittomilla Smartline-yhteillä, joilla on sama ulkomitta kuin itse putkilla. Sulavalinjainen muotoilu helpottaa puhdistamista. Värivalikoima on laajentunut tyylikkään helmenvalkean lisäksi klassisella kromilla. Ennen kaikkea järjestelmässä tarvittavien yhteiden määrää on saatu vähennettyä ja asentamista on helpotettu yksinkertaistamalla liitososia.

Järjestelmän osien muotoilu mahdollistaa siistit ja tyylikkäämmät pinta-asennukset. Yhteiden ja kiinnikkeiden muotoilu helpottaa myös rakenteisiin tehtäviä asennuksia. Smartline-putket ovat muhvittomia ja yhteillä on sama ulkomitta kuin itse putkellakin.  

Liitoksen muotoilun ansiosta putket ovat helpommin puhdistettavissa, niin sisä- kuin ulkopuolelta, eikä liitostyössä tarvittava liukaste jää sotkemaan valmista asennusta.

Smartline-järjestelmä tarjotaan Ø40-50mm dimensioilla. Järjestelmän tilaa säästävästä muhvittomasta rakenteesta johtuen 40mm halkaisijan putket ja yhteet voidaan asentaa perinteisen 32mm muhvillisen putken vaatimaan tilaan. Smartlinelle varmistat turvallisemman järjestelmän asiakkaallesi virtausominaisuuksien parantuessa.

Lisätietoa

Yhteyshenkilö

Jyrki Palonen

Jyrki Palonen

Myyntipäällikkö, kiinteistötekniikka ja LVI-varastokauppa

Lataa vCard
Smartline_ryhmakuva_300x300