Choose your region
YHTEYSTIEDOT | Suomi
Menu

Muovihitsausjärjestelmät

Pipelife muovihitsausjärjestelmä kattaa sähköhitsausosat, sähköhitsattavat PE-osat, puskuhitsausyhteet, sähköhitsauskoneet, puskuhitsauskoneet sekä työkalut ja apuvälineet.

Sähkömuhvihitsaaminen on yksi käytetyimmistä PE- ja PP-putkien liittämismenetelmistä. Sähkömuhvihitsauksessa putken päät liitetään toisiinsa erikoismuhvien ja sähköhitsauskoneiden avulla. Yhdessä Pipelife PE-paineputkijärjestelmien kanssa sähköhitsausjärjestelmämme muodostaa laajan kokonaisuuden, jolla rakennetaan laadukas, kestävä ja pitkäikäinen muoviputkijärjestelmä.

Pipelife on ainoa virallinen Fusion Fusamatic sähköhitsaustuotteiden maahantuoja Suomessa. Fusamatic sähköhitsausmuhvit on varustettu hitsausta helpottavalla automaattisella 4,7 mm nipalla. Nippa tunnistaa osan ja säätää Fusamatic sahköhitsauskoneen oikeille hitsausarvoille. Fusamatic sähköhitsausjärjestelmä Nordic Polymark laatumerkinnällä ja suomenkielisillä hitsauskoneilla ovat ylivoimainen yhdistelmä.

Muovihitsaustuotteet

Muovihitsausvalikoimastamme löydät hitsattavat osat, asennustarvikkeet ja hitsauskoneet. Sähköhitsausosat soveltuvat myös kaasulle. Tutustu valikoimaamme tästä.

Tutustu puskuhitsausyhteiden valikoimaamme tästä. 

Sähköhitsauskoneet

Tutustu Pipelifen sähköhitsauskoneiden valikoimaan, sähköhitsauskoneiden suomalaiseen huoltoon ja rekisteröi ostamasi sähköhitsauskone täältä.

Puskuhitsauskoneet

Tutustu puskuhitsauskoneidemme valikoimaan ja puskuhitsauskoneiden vuokraehtoihin tästä.

Muoviputkihitsaajan koulutusjärjestelmä

Muoviputket ovat suosittu materiaali viemäri- ja paineputkiverkkoja rakennettaessa. Muoviputkien hitsaamisen liitostyön laadun kehittämiseksi Suomeen on perustettu muoviputkien hitsaamisen laadunvalvontajärjestelmä, josta vastaa muoviputkien hitsaamisen neuvottelukunta (NK). Lue lisää täältä.

Lisätietoa

Yhteyshenkilöt

Mika Ervasti

Mika Ervasti

Tuotepäällikkö

Lataa vCard
Erkki Sonninen

Erkki Sonninen

Aluepäällikkö, Itä-Suomi

Lataa vCard
Sahkohitsaus-reikisterointi_teaser_300x300