Reklamaatiolomake jätevesijärjestelmille

*  Pakolliset kentät

Syötä yhteystietosi

Asennuspaikan osoite

Mitä tuotetta reklamaatio koskee?

Valitse tuote tai tuotteet, johon reklamaatio kohdistuu. Tuotenimen ja LVI-numeron löydät tuotteen asennusohjeista, tuotteessa olevasta tuotetarrasta ja jätevesisuunnitelmasta.

Tuotteen asennustiedot

Täytä järjestelmäsi suunnittelijan, jälleenmyyjän ja asentajan yhteystiedot mahdollisimman tarkasti. Nämä tiedot auttavat meitä selvitysprosessissa ja nopeuttavat selvitystyötä. Sauna-Sepon, Sauna-kaivon osalta kaikki tiedot eivät välttämättä ole saatavilla. Laita tällöin kenttään viiva.

Tuotteessa havaittu virhe

Kuvaa mahdollisimman tarkasti tuotteen vikaa, vauriota tai toimintaa, jonka vuoksi reklamaatio tehdään. Vian ykistyiskohtainen kuvaaminen helpottaa meitä selvitystyössä.

Lisää liitteet

Liitä yksi tai useampi tiedosto laitteestasi: Kuva(t) virheestä, tosite, kopio toimenpideluvasta tai jätevesisuunnitelmasta, kopio rahtikirjasta, kopio lopputarkastusraportista. Sallitut tiedostomuodot ovat .pdf, .zip, .jpeg, .jpg, .tiff ja .png. Tiedoston koko enintään 16 MB. Liittääksesi dokumentin klikkaa "Valitse tiedosto", valitse haluamasi tiedosto laitteeltasi ja paina "Avaa". Poistaaksesi tiedoston klikkaa rasti-ikonia.

KIINTEISTÖN OMISTAJAN VASTUU

Asennuksen jälkeen jätevesijärjestelmän huollosta ja toimivuudesta vastaa kiinteistön omistaja, ellei asiasta ole muuta sovittu. Takuun voimassaolo edellyttää Pipelife vastaanotto-, varastointi-, käsittely-, käyttö- ja huolto-ohjeiden noudattamista. Ohjeiden laiminlyönti ja siitä aiheutuvat virheet voivat vaikuttaa vastuun laajuuteen.

Henkilötietoasi käsitellään luottamuksellisena. Voit koska tahansa peruuttaa suostumuksesi henkilötietojen käyttöön markkinointitarkoituksissa ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme +358 (0) 30 600 2200 tai asiakaspalvelu@pipelife.fi. Suostumuksen peruminen ei vaikuta henkilötietojen käsittelyn lainmukaisuuteen ennen perumistasi. Tutustu Tietosuojaselosteeseemme, mikäli haluat tutustua henkilötietojen säilyttämisen, käsittelyn ja tietojen poistamisen yksityiskohtiin.

Lataukset

Tutustu Pipelifen materiaaleihin. Jos et löydä etsimääsi, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tuotteet

Pipelifen tuotevalikoima on nähtävillä tuotetietokannassa.

Usein kysyttyä

Olemme koonneet vastaukset usein kysytyille kysymyksille.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme p. +358 30 600 2200 tai jätä yhteydenottopyyntö.

Jätä soittopyyntö

Soittopyyntö Pipelifelle
Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse
Yhteydenottopyyntö Pipelifelle
Otamme sinuun yhteyttä sähköpostitse