EKOLOGINEN HILJAINEN VIEMÄRIPUTKI TIIVIIN RAKENTAMISEN APUNA

14. helmikuuta 2023 | 3 min lukuaika

Pyynikin vanhan panimorakennuksen paksut tiiliseinät ovat nähneet pitkän historian. Tampereen ytimessä Koulukadulla sijaitseva rakennus muuttuu asunnoiksi ja toimitiloiksi. Vanhojen tilojen käyttötarkoituksen muutos ei ole aivan yksinkertaisimmasta päästä.

Koska rakennukseen tulee kaksitasoisia huoneistoja ja huonekorkeudet eri tiloissa vaihtelevat paljon, viemäröinti oli yksi hankkeen kulmakiviä.

– Kerrosrakentamisessa viemärit tulevat kulkemaan alapuolella sijaitsevan asunnon katossa ja viemäriäänien häivyttämiseksi kohteessa joudutaan käyttämään ns. desibeliviemäriä ja viemäriputkien kotelointia, kertoo LVI-Halli Peltomäki Oy:n projektinjohtaja Niko Peltomäki.

Ekologinen uutuustuote

Viemäriputkeksi valikoitui Pipelifen täysin uusi tuote Master3Plus, täysin kierrätettävä, ekologinen ja hiljainen kiinteistöviemäri.

– Tiesin uuden putkituotteen olevan tuloillaan, joten otin puhelimen kauniiseen käteen ja soitin Pipelifen Jyrki Paloselle ja kävimme keskustelun, voitaisiinko putkea käyttää tässä meidän uudessa kohteessamme, LVI-Halli Peltomäen puheenjohtaja Mika Peltomäki hymyilee.

Putken etuna on niin kutsutut Plus-osat, joiden avulla asentamisesta tulee todella helppoa. Materiaalivalinnat ja suunnittelu tekevät viemäristä erittäin hiljaisen, joka luonnollisesti lisää asumisviihtyisyyttä.

– Asentajilta ei ole tullut moitteita. Itsekin asennustöitä tehneenä tiedän, että silloin on kaikki erittäin hyvin, Niko Peltomäki naurahtaa.

Hinta-laatusuhde kohdallaan

– Hinta on meille myös merkitsevä tekijä. Tuote on tällä hetkellä markkinoiden kilpailukykyisin tässä kategoriassa, toteaa Mika Peltomäki.

Toimitukset tällaisiin vaiheittain toteutettaviin kohteisiin tulevat yleensä tukkureiden kautta, vaikka Pipelifella omaakin varastoa on. Tähänkin kohteeseen Master3Plussat toimittaa Onninen.

– Tuotteet on tulleet aina silloin kun niitä on tarvittu. Saatavuus on ensiarvoisen tärkeää tämän kaltaisissa tiukan aikataulun hankkeissa, joissa tavara pitää olla työmaalla silloin kun sovitaan, Niko Peltomäki kiittelee.

tutustu referenssiin videolta: 

Master 3 Plus referenssi Tampere

Jaa sivu:

Lisätietoja

Contact image FI

Mika Rajakangas

Myyntipäällikkö, kiinteistötekniikka

+358503096010

Contact images FI

Jarno Huhta

Tuotepäällikkö, kiinteistötekniikka

+358406805785

Contact image FI

Toni Herronen

Avainasiakaspäällikkö

+358401851053

Contact images FI

Ismo Suikkari

Aluepäällikkö, kiinteistötekniikka, Etelä-Suomi

+358400886200

+358400886200

Lataukset

Tutustu Pipelifen materiaaleihin. Jos et löydä etsimääsi, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tuotteet

Pipelifen tuotevalikoima on nähtävillä tuotetietokannassa.

Usein kysyttyä

Olemme koonneet vastaukset usein kysytyille kysymyksille.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme p. +358 30 600 2200 tai jätä yhteydenottopyyntö.

Jätä soittopyyntö

Soittopyyntö Pipelifelle
Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse
Yhteydenottopyyntö Pipelifelle
Otamme sinuun yhteyttä sähköpostitse