Choose your region
YHTEYSTIEDOT | Suomi
Menu

Tuotevalikoima

Pipelife Finland Oy on yksi Suomen johtavista LVI-tuotteita valmistavista ja markkinoivista yrityksistä. Tuotevalikoimaamme kuuluvat muoviset putki- ja kaivotuotteet niin talo- kuin kunnallisteknisiin kohteisiin. Lisäksi valikoimamme kattaa sähkö- ja kaapelinsuojajärjestelmät ja jätevedenpuhdistusjärjestelmät. Tutustu myös suunnittelijamateriaaleihimme.

Infra

Pipelife Infra -tuotteiden joukosta löydät monipuolisen valikoiman kunnallisteknisiin kohteisiin. Tutustu valikoimaan täältä.

Talotekniikka

Pipelifen talotekniset tuotteet kattavat valikoiman talo- ja kiinteistöteknisiin asennuksiin tarvittavia muoviputkia ja -järjestelmiä. Kiinteistötuotteidemme joukosta löydät SmartLine ja HT PP kiinteistöviemärijärjestelmän, maalämpöputket, kiinteistönkuivatusjärjestelmät, kaivot, PEM-paineputket ja PP-asennusputket.

Kaivovalikoima

Pipelifen kaivovalikoima koostuu varastokaivoista ja asiakkaan tarpeen mukaan valmistettavista mittatilauskaivoista.

Raineo hulevesien hallinta

Raineo® on markkinoiden ensimmäinen ja ainoa hulevesiratkaisu, josta löytyy kaikki tarpeellinen hulevesien hallintaan.

Maalämpötuotteet

Pipelife maalämpötuotteiden valikoimasta löydät ratkaisut maa- ja kalliolämmön asennuskohteisiin.

Jätevesijärjestelmät

Pipelife jätevesijärjestelmien joukosta löydät valmiin ratkaisun haja-asutuksen jätevesijärjestelman rakentamiseksi. Pipelifen laadukkaat jätevedenpuhdistusjärjestelmät perustuvat maaperäkäsittely- ja panospuh­distusteknologiaan.

Sähkötuotteet

Sähkö- ja kaapelinsuojatuotteet kattavat sähkö- ja tietoverkkojen rakentamisessa sekä kiinteistöjen sisäasennuksissa tarvittavat kaapelin- ja sähkösuojaputket sekä putkijohdot. Valikoimassa kaapelikaivot ja liitäntöjensuojatuotteet.