Choose your region
YHTEYSTIEDOT | Suomi
Menu

Tuotevalikoima

Pipelife Finland Oy on yksi Suomen johtavista LVI-tuotteita valmistavista ja markkinoivista yrityksistä. Tuotevalikoimaamme kuuluvat muoviset putki- ja kaivotuotteet niin talo- kuin kunnallisteknisiin kohteisiin. Lisäksi valikoimamme kattaa sähkö- ja kaapelinsuojajärjestelmät ja jätevedenpuhdistusjärjestelmät.

Infra-kunnallistekniset tuotteet

Pipelife Infra -tuotteiden joukosta löydät monipuolisen valikoiman kunnallisteknisiin kohteisiin. Tutustu valikoimaan täältä.

Talotekniikka

Pipelifen talotekniset tuotteet kattavat valikoiman talo- ja kiinteistöteknisiin asennuksiin tarvittavia muoviputkia ja -järjestelmiä. Kiinteistötuotteidemme joukosta löydät SmartLine ja HT PP kiinteistöviemärijärjestelmän, maalämpöputket, kiinteistönkuivatusjärjestelmät, kaivot, PEM-paineputket ja PP-asennusputket.

Sähkötuotteet

Sähkö- ja kaapelinsuojatuotteet kattavat sähkö- ja tietoverkkojen rakentamisessa sekä kiinteistöjen sisäasennuksissa tarvittavat kaapelin- ja sähkösuojaputket sekä putkijohdot. Valikoimassa kaapelikaivot ja liitäntöjensuojatuotteet.

Jätevesijärjestelmät

Pipelife jätevesijärjestelmien joukosta löydät valmiin ratkaisun haja-asutuksen jätevesijärjestelman rakentamiseksi. Pipelifen laadukkaat jätevedenpuhdistusjärjestelmät perustuvat maaperäkäsittely- ja panospuh­distusteknologiaan.

Teollisuus- ja erikoistoimitukset

Toimitamme prosessi- ja kaivosteollisuudelle asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisia putki- ja säiliötuotteita. Valmistamme ja kehitämme muovituotteita sopimusvalmistusasiakkaillemme rotaatiovalamalla ja lämpomuokkaamalla.