Choose your region
YHTEYSTIEDOT | Suomi
Menu

Talotekniikka

Muoviputkijärjestelmiä käytetään kiinteistöissä monissa käyttötarkoituksissa ja sovellutuksissa. Toimivat vesijohtojärjestelmät ja viemäriratkaisut ovat osa arkipäiväistä elämäämme ja ehto laadukkaalle elämiselle.

Kiinteistöviemärijärjestelmissä Pipelife keskittyy tarjoamaan asiakkaidensa tarpeisiin järjestelmäkokonaisuuksia, joilla varmistetaan turvallinen ja luotettava vesien johtaminen kiinteistöissä. Kiinteistöviemärituotteiden joukosta löydät Smartline- ja HT PP Nordic -viemärijärjestelmät, maalämpotuotteet, PE-putket, asennusputket ja varastokaivot.

 

Smartline-kiinteistöviemäri-EN 1451

Tyylikäs ja nykyaikainen ratkaisu kiinteistöviemäriksi kokoluokissa 40 mm ja 50 mm. Smartline-muotoilu on parhaimmillaan esimerkiksi kylpyhuoneiden pinta-asennuksissa.

HT PP Nordic -kiinteistöviemäri

HT PP Nordic on perinteinen jo käytössä hyväksi osoitettu kiinteistöviemärijärjestelmä. Järjestelmä koostuu putkista, yhteistä, kannakkeista, vesilukoista ja erikoisosista kuten pesukoneliitännöista tai peitelaipoista.

PEM-paineputket

PEM-paineputkijärjestelmä koostuu juomaveden johtamiseen tarkoitetuista putkista kokoluokassa 20-63 mm. PEM-paineputkia voidaan käyttää myös jätevesikäyttöön.

Maalämpötuotteet

Maalämpövalikoimasta joukosta löydä maalämpöputket, energiakollektorit, energiakaivojen tarvikkeet, asennustarvikkeet, energiakaivon täyttömassan, maalämpöputken asennuslaitteet, kokoomakaivot ja jakotukit.

Kiinteistön kuivatus

Tutustu Pipelife Kiinteistön kuivatusjärjestelmiin. Kuiva perustus kiinteistössä turvaa huolettoman tulevaisuuden

Asennusputket

Tutustu tarkemmin asennusputkivalikoimaamme, joilla suojaat painevesiputket kiinteistön sisällä ja valuissa.

Varastokaivot

Pipelife Kaivot on varastokaivoista ja asiakkaan tarpeen mukaan valmistettavien kaivojen valikoimasta koostuva kokonaisuus. Varastokaivovalikoimasta löydät viemärikaivot, salaojakaivot, sadevesikaivot ja tarkastushaarat.

Hiekan- ja öljynerottimet

Tutustu monipuoliseen hiekan- ja öljynerottimien valikoimaamme. Valikoimastamme löydät ratkaisut autotallin lattiakaivoerottimesta, autokorjaamoiden, pesuhallien ja parkkipaikkojen erotinjärjestelmiin. Erottimemme täydentävät kiinteistönviemäröinnin sekä sade- ja hulevesiratkaisut.

Kiinteistökohtaiset hulevesijärjestelmät

Tutustu kiinteistökohtaisten hulevesijärjestelmien valikoimaan.

Yhteyshenkilö

Jyrki Palonen

Jyrki Palonen

Myyntipäällikkö, LVI

Lataa vCard
Ismo Suikkari

Ismo Suikkari

Aluepäällikkö, kiinteistötekniikka, Etelä-Suomi

Lataa vCard
Dueta_teaser_300x300
Ht_yhteiskuva2_300x300