Choose your region
YHTEYSTIEDOT | Suomi
Menu

Raineo hulevesien hallinta

Tulva on valinta, ei luonnonilmiö

Pipelifen ratkaisu hulevesien hallintaan on Raineo®. Raineo® on markkinoiden ensimmäinen ja ainoa hulevesiratkaisu, josta löytyy kaikki tarpeellinen hulevesien hallintaan. Raineo® järjestelmä sisältää tuotteiden ja palveluiden kokonaisuuden, joka kattaa kaiken tarvittavat hulevesien keräämiseen, johtamiseen, käsittelemiseen, imeyttämiseen, varastoimiseen ja järjestelmän suunnittelemiseen ja ylläpitämiseen.

Kerääminen

Sade- ja perusvesien kokoaminen

Raineo® järjestelmän komponentit keräävät katoilta, ränneistä, pihoilta, parkkipaikoilta tulevat sadevedet ja perusveden perustusten läheisyydesta yhteen. Keräämiseen käytetään kattovesisuppiloita, sadevesikaivoja, rännikaivoja, reunavesikaivoja ja sadevesikouruja sekä Tuplavahva salaojaputkia.

Johtaminen

Sadevesiputket yhdistää kokonaisuuden

Raineo® hulevesijärjestelmän vesien johtaminen toteutetaan Nordic Poly Mark -laatumerkityllä Raineo-sadevesiputkilla. Raineo® sadevesiputket yhdistävät järjestelmän kokonaisuudeksi.

Puhdistaminen

Hiekan- ja öljyn erottaminen hulevesistä

Raineo® hulevesiratkaisuun kuuluvat hiekan- ja öljynerotusjärjestelmät, joilla erotetaan hulevesien sisältämät epäpuhtaudet. Raineo® hiekanerottimet poistavat hulevesien hiekan ja öljynerottimet poistavat huleveteen sekoittuneet hiilivedyt. Erottimen valinta tehdään mitoitus- ja valintaohjelman avulla.

Viivyttäminen, varastointi ja imeyttäminen

Stormbox-hulevesikasetti

Raineo hulevesijärjestelmien viivyttäminen, imeyttäminen ja varastointijärjestelmä syntyy Stormbox-komponenteilla. Stormbox on monipuolinen, kestävä ja helppo asentaa ja sen huoltaminen on helppoa.

Raineo-suunnittelijapaketti

Tilaa omasi

Raineo kokonaisuus sisältää työkalut hulevesien hallintajärjestelmän komponenttien valintaan ja mitoittamiseen. Raineo® suunnittelupaketin sisältää  öljy- ja hiekanerottimen mitoitusohjelman, Stormbox mitoitusohjelman, suunnitelutyön tueksi, CAD-kuvakirjastot, sertifikaatit ja asennusohjeet, Mitoituspalvelun, helpon teknisen dokumentoinnin ja räätälöityjen tuotteiden mittakuvat suunnitteluaineistoon liitettäväksi.

Tutustu referensseihin

Oulun pohjoisen alikulun hulevesien viivytys

Hyvästi tulvat – yhteistyöllä piste Oulun pohjoisen alikulun tulvimiselle

Oulussa Rautatienkadun ja Kajaanintien risteyksen eli pohjoisen …

Hulevesien viivytyssäiliö Ritaharjussa

Hulevesien viivytyssäiliö Ritaharjussa

Kiinteistökohtainen hulevesien viivytyssäiliö asennettiin Oulun Ritaharjun kaupungin osassa sijaitsevalla Mikkosen perheen uuden kodin tontille.

Pi …

Lisätietoja

Tutustu raineo.fi-sivuun

Hulevesien hallintajärjestelmä (PDF)

Kiinteistökohtainen hulevesien viivytys (PDF)

Tutustu Nordic Poly Mark -Laatumerkkiin

Yhteyshenkilöt

Mika Ervasti

Mika Ervasti

Tuotepäällikkö

Lataa vCard